vrijdag, november 28, 2014

Friday Inspirational Quotes

Het is weer vrijdag! Dit weekend zal ik nog druk bezig zijn met school, maar volgend weekend kan ik dan ook echt even genieten! Ik ben echt fan van fijne inspiratie quotes, die mij motiveren om verder te gaan of niet op te geven. Vandaag wil ik mijn favoriete quotes met jullie delen!

Ieder meisje heeft wel haar eigen quotes die haar motiveren. Ook ik heb een aantal favoriete quotes, die mij op de been houden! Quotes moeten voor mij een sterke boodschap over brengen, in maar een paar woorden. De zin moet je aan het denken zetten, en je moet er je eigen kracht uit kunnen halen. Een quote moet voor mij dus niet alles al verklappen over de situatie, maar juist een beetje mysterieus blijven. Ik zoek vooral quotes op, tijdens momenten dat ik echt niet lekker in mijn vel zit. Soms heb je gewoon even een oppepper nodig, en dan zijn dit soort kleine messages wel heel fijn!

Mijn favoriete quote aller tijden is toch wel:
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end.

Dit is mijn favoriete quote, aangezien het mij motiveert om hard te vechten voor de doelen die ik wil bereiken en om mij daar niet van te weerhouden. Het is mijn leven, en op de momenten dat het even niet goed gaat, dan probeer ik mij te bedenken dat het binnenkort wel weer beter zal gaan. Uiteindelijk kom ik er wel, en zal ik trots zijn op wat ik bereikt heb!

Daarnaast ben ik ook echt fan van onderstaand schema. Dit schema heb ik leren kennen van een goede vriendin van mij en helpt mij om soms de dingen wat positiever in te zien. Als ik me niet happy voel, dan moet ik gewoon iets veranderen waardoor ik me wel happy ga voelen. Nou is dit natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar het is toch zeker de moeite waard om te proberen :)
Speciaal voor het begin van het weekend heb ik een aantal inspirerende quotes opgezocht en deze wil ik vandaag graag met jullie delen!<3
Wat is jouw favoriete quote?
Fijn weekend!

Liefs,
Lisa

2 opmerkingen: