zondag, november 30, 2014

My week in pictures #3Het is alweer zondag, en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe my week in pictures! Deze week heb ik niet heel veel gedaan naast school, rijlessen en werk. Toch heb ik nog wel wat leuke dingen gedaan deze week, die ik jullie graag in deze post wil laten zien!

Afgelopen week is een week geweest met een achtbaan van emoties. Op het ene moment voelde ik me heel vrolijk, terwijl ik het andere moment echt door de grond kon zakken. Het is echt een wirwar van emoties geweest, en dat is best vermoeiend. Vandaar dat ik vandaag ook even rust neem om alles te verwerken en een plaatsje te kunnen geven.

Af en toe heb ik het idee dat ik mezelf voorbij loop en dan moet ik echt even ingrijpen om te zorgen dat ik niet oververmoeid raak. Vandaag is zo'n moment, en ondanks alle drukte, weet ik dat ik deze dag even als rustdag moet pakken.

Mijn planning van vandaag?
- Artikel maken van Zondag, en het artikel voor maandag maken.
- Cambridge writing opdrachten doornemen
- Veel in bed liggen
- Lezen
- Huiswerk maken voor twee vakken

Okee, misschien pak ik toch niet zoveel rust als dat ik van te voren had bedacht haha! We zullen wel zien hoe vandaag loopt :)

Iniedergeval: hieronder kunnen jullie de foto's zien van afgelopen week!


Maandag stond in het teken van zwarte piet spelen! Samen met een vriendin van mij speelde ik zwarte piet op een basisschool vlak bij mij in de buurt. Het was voor mij de eerste keer dat ik dit deed en ik heb er zo van genoten! Alleen die gezichtjes van de kinderen al doen mij zoveel goeds: ik word er blij van haha :)Diesel schaamt zich niet voor het feit dat hij een mannetje is hoor! Het liefst ligt hij lekker op zijn rug met zijn poten wijd gespreid haha :)Outfitje maken! Deze outfit zal binnenkort op lá blog verschijnen!


Deze boeken moet ik nog steeds een keer (uit)lezen! Ik ben in allebei de boeken wel begonnen, maar door drukte heb ik er telkens geen tijd voor om ze verder te lezen. Heeft iemand deze boeken al gelezen trouwens?!Druk aan het werk voor mijn blog! Op dit moment probeer ik elke dag een artikel te schrijven en te publiceren. Ik merk, dat ik daarmee veel rust en duidelijkheid creëer in mijn hoofd. Daarnaast is het natuurlijk goed voor het behouden van mijn lezers hihi :)

Ultieme crush op dit moment is Paul Wesley. Waarschijnlijk kennen jullie hem wel van The Vampire Diaries als Stefan Salvatore. Die ogen, wenkbrauwen, kaaklijn en niet te vergeten zijn body. Poehh, wat een lekkerding!JAAA: de eerste CD van Tessa Belinfante viel Woensdag bij mij op de mat. Het is de eerste CD die ze uit heeft gebracht, en officieel komt hij pas in Januari uit, maar door mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme heb ik hem eerder gekregen :) De CD heeft 5 nummers, en elk nummer is zo mooi! Er zit echt een gevoel en gedachte achter bij elk nummer, en met haar mooie stem weet Tessa dit heel goed over te brengen op haar publiek. Ik heb hem nu al grijs gedraaid, maar ik ga hem zwart draaien haha :)Vandaag ga ik hard aan de slag met het voorbereiden van mijn Cambridge Examen en mijn autotheorie-examen! Ik heb ze allebei volgende week, en voor allebei ben ik ook even zenuwachtig... maar ach, een beetje spanning is gezond!


Wat heb jij deze week gedaan?
Fijne zondag!

Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit! En Paul Wesley, tsja. Ian Somerhalder mag er ook zijn, haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaaah wat geweldig dat je Zwarte Piet speelde!! Heb ik altijd al een keertje willen doen hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je voor zwarte piet speelde! En je hond is zo schattig, aw.

    BeantwoordenVerwijderen