dinsdag, november 18, 2014

Outfit: Fris en fruitig

Helleuu,

Vandaag weer een outfit!  Zelf vind ik dit de leukste artikelen om te maken en ook om te lezen. Ik vind het leuk om jullie te laten zien wat voor soort kleding ik nu precies draag. Wel blijft het een uitdaging, om mooie foto's te schieten haha. Daar moet ik nog wel een beetje aan wennen!
Little change of plans: ik had jullie eigenlijk vandaag het artikel over de Margriet Winterfair beloofd, maar dit artikel koste toch nog wat meer tijd om in elkaar te zetten. Deze verschijnt morgen op de blog! BELOOFD !

Gisterenmiddag was het eindelijk (na zondag) weer droog, en was ik ook nog vrij van school. Daar moest natuurlijk van geprofiteerd worden :) Samen met mijn vriend ben ik weer op pad geweest, om te zoeken naar een mooie locatie voor de foto's. Uiteindelijk zijn we voor mijn huis belandt haha: hier was de achtergrond prima en ook de belichting hier was goed.

Ik heb trouwens een statement ketting gekocht! Deze hebben jullie al kunnen zien in deze shoplog. Ik ben er nog steeds zo blij mee. Hij is opvallend, maar niet té opvallend. Ook vind ik de kleuren erg mooi, en kan ik de ketting (vanwege de kleuren) gemakkelijk combineren met mijn kleding. Veel kleding van mij heeft toch wel een neutrale kleur, en deze ketting zorgt er dan voor dat de outfit niet saai wordt.

Op deze foto's draag ik:
- Blauwe spijkerbroek: H&M
- Nike Free 5.0 sneakers: Zalando
- Riempje, oorbellen en ketting: Primark
- Top: Primark


 
 
 
Wat vind jij van deze outfit?

Liefs,
Lisa

10 opmerkingen: