maandag, november 24, 2014

Personal: My week in pictures #2
Vandaag is de start van een nieuwe week! Een nieuwe week met nieuwe rondes en nieuwe kansen. Maar voordat we deze week induiken, wil ik jullie eerst laten weten hoe mijn afgelopen week was door middel van foto's.

Afgelopen week is een hectische en drukke week geweest voor mij. Ik ben momenteel gewoon heel druk bezig met school, en daarvoor moet ik veel vrije tijd opgeven. Zo heb ik afgelopen weekend alleen maar aan school gewerkt: van 10 tot 17 uur zaterdag en zondag. Wel heb ik zaterdagavond de ontspanning voor mezelf opgezocht, en ben ik eindelijk (!!) het tweede deel van The Hunger Games gaan kijken! En die film is gaaf! Alhoewel ik het absoluut niet eens ben met het einde (dit ging in 1 keer wel heel rap...). Daarnaast had ik zondagavond een personeelsfeest in Boode, waar ik ook zeker van genoten heb! Vond het een zeer gezellig en geslaagd feest :)

Vorige week stond in het teken van school, comfy kleding en daarnaast veel vreetbuien. Dit zullen jullie dan ook in mijn foto's terug zien!


Jaaa, ik heb eindelijk deel twee gezien van The Hunger Games. Ik vond het zeker een leuke en zeer spannende film, maar het einde vond ik wel erg slecht. Opeens was het afgelopen: zo pats boem. Hopelijk is het derde deel beter!

Mijn 2 guilty pleasures van afgelopen week: Heartbreakers en chocolade <3

Ik heb afgelopen week zo genoten van de mooie uitzichten die het weer ons gaf. Ondanks dat het vreselijk koud was buiten, scheen de zon echt vaak! Hier kan ik dan zo gelukkig van worden :)


Onderweg naar school op de fiets. Toen ik deze foto maakte, scheen de zon echt volop, maar waren mijn handen rood van de kou haha: een sterkere tegenstelling is er bijna niet.
Druk bezig met wiskunde: deze toets moet ik dinsdag nog maken, aangezien ik deze dag in de toetsweek ziek was. De stof is enorm pittig, en ik heb er ook niet echt veel vertrouwen in. Maar, we zien wel wat er gaat gebeuren. Ik heb er hard genoeg mijn best voor gedaan.

Jaja, Sinterklaas en zijn pieten zijn ook alvast even bij ons langs geweest. Ik ontving een heerlijke chocoladeletter en een drietal kaarsen in herfstkleuren :)


De bekleding van de zaal waar ons personeelsfeest werd gehouden, was zo ontzettend mooi! Het was heel chique ingericht, met mooie en sfeervolle lampjes. Het wc-papier was zelfs zwart haha!

Tijdens ons personeelsfeest deden we het spel: de jongens tegen de meisjes. Ontzettend leuk! Wel moest je je echt actief opstellen, aangezien je anders de aandacht verloor en het spel wat saai werd. Ik vond het erg leuk om te doen, en ben dan ook trots op mijn team die 2e is geworden van de 8!Pistoletje met kruidenboter, kaas, salami en komkommer. YUMM!


Bij ons thuis zijn de eerste kerstkaarten ook alweer gehaald! Dat wordt weer schrijven....
Ik word wel altijd vrolijk van de kerstkaarten en kerst: ik vind het zo'n gezellige tijd en daarnaast het mooiste feest om een jaar goed af te sluiten!
Komende week wordt ook een enorm drukke week. Ik heb weer volop school, rijlessen, werk en daarnaast moet ik mijn Cambridge examen voorbereiden, mijn autotheorie leren, aan mijn surprise werken en daarnaast ook nog tijd vinden om te bloggen. Druk zat dus haha! :)

Hoe was jullie week?

Liefs,
Lisa

2 opmerkingen:

  1. Zo genoeg te doen inderdaad haha! Ahh ik wil ook snel the Hunger Games zien, ben heel benieuwd en succes met wiskunde morgen!!

    BeantwoordenVerwijderen