maandag, december 08, 2014

My week in pictures #4En er is alweer een week voorbij! Wat gaat de tijd toch snel deze dagen... Het is alweer December: de meest gezellige maand van het jaar met etentjes, feestjes en natuurlijk cadeautjes! Toch is het ook de maand van het inleveren van verslagen en werkstukken en de periode van de tentamenweek is ook weer inzicht! Direct na mijn kerstvakantie begin ik weer met een tentamenweek, maar daar ga ik nu nog niet over nadenken. Vandaag laat ik jullie mijn foto's zien van afgelopen week.

De foto's zijn slecht van kwaliteit, ik weet het, maar ik ben nog op zoek naar een mooi en klein cameraatje die ik overal mee naar toe kan nemen. Ik heb op dit moment alleen mijn iPhone en een megagrote camera met een dikke lens haha. Die durf ik natuurlijk niet overal mee naar toe te nemen, dus vandaar deze slechte kwaliteit van de foto's....
I am working on it!Leren voor mijn autotheorie. En ja hoor: IK BEN GESLAAGD! Aaah, afgelopen donderdag heb ik hem binnengehaald. Ik ben nog steeds zo blij hihi :)Ook ik heb een (mini)kerstboom op mijn kamer staan. Hij is zo schattig en Rick en ik hebben hem samen heel leuk versierd!


Samen met Rick en mijn nichtje tijdens het uiteten gaan met de hele familie. We hebben heerlijk gegeten en het was hartstikke gezellig!BRRR: het was de eerste keer dat ik zag dat de temperatuur onder de 0 graden kwam. Ik heb het elke dag al zo megakoud, moet je nagaan hoe dat gaat worden als de temperatuur nog meer gaat zakken. Ik ben bang...
Ben nog steeds zo blij met mijn nieuwe broek van de Primark! Hij zit zo lekker en ik vind de kleur ook echt gaaf. Ik had alleen zwarte broeken, een witte broek en spijkerbroeken. Een grijze broek is dus zeker een goede aanvulling van mijn collectie!
TADA: het bewijs van mijn gehaalde autotheorie. Yesyesyes !
Haha, mijn kerstsokken hangen nu met wasknijpers aan mijn tafel bij mijn kerstboompje. Zo schattig <3 Er liggen zelfs al 2 cadeautjes onder!
Ja, ik ben nog steeds bezig met het lezen van boeken. Zowel engelse als nederlandse boeken. Nog even doorlezen en dan ben ik er weer klaar mee. Iemand tips voor dunne Engelse boeken die veel (lees 4) punten waard zijn?


Ik heb natuurlijk ook nog Sinterklaas gevierd, maar daar heb ik helaas geen foto's van! Vandaag moet ik gewoon een dagje naar school en morgen ga ik met school naar Keulen toe om het chocolademuseum en de kerstmarkt te bezoeken! :)Hoe was jullie week?
Liefs,
Lisa

8 opmerkingen:

 1. Nog van harte gefeliciteerd met het behalen van je autotheorie! Op naar de praktijk! En wat super leuk dat je een klein kerstboompje op je kamer hebt! Ik heb mijne ook vanmiddag een plekje gegeven haha, toch wel heel gezellig! xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad! Hopelijk mag ik aan het begin van het nieuwe jaar afrijden (zo tegen eind januari/ midden februari)! Ik ben ook zo blij met mijn kerstboompje hihi <3

   Verwijderen
 2. Gefeliciteerd met je auto theorie, op naar je praktijk examen. Ik merk ook dat de camera aan de voorkant van de iPhone super slecht is.

  BeantwoordenVerwijderen