dinsdag, december 30, 2014

Personal: Day Offline
Kennen jullie het gevoel van dat alles even teveel wordt? Dat elke opmerking je geïrriteerd maakt en dat je het liefst even van de aardbodem zou willen verdwijnen? Dit gevoel had ik eind vorige week, aangezien ik op dit moment weer door zo'n drukke periode ga met school. Ik heb twee weken kerstvakantie, maar het enige wat ik doe is leren leren en nog eens leren. De maanden December en Januari zijn twee maanden waarin het ontzettend druk is, en waarin dan ook weinig tijd is voor ontspanning. Zo heb ik binnenkort tentamenweek, ga ik wat open dagen bezoeken, moet ik mijn profielwerkstuk af hebben, mag ik afrijden en ga zo maar door. Af en toe raak ik gewoon oververmoeid van alleen al de gedachte dat ik komende maand zoveel moet doen. Daarom besloot ik om gisteren samen met mijn moeder naar de sauna te gaan, en ik kan jullie vertellen: dat is mij heel goed bevallen!
Gisterochtend vertrok ik samen met mijn moeder richting sauna De VeluwseBron. Deze sauna ligt gelegen in Emst, voor ons maar een halfuurtje rijden. Om 11:00 waren we bij de sauna, en om 19:00 waren we pas weer thuis. Ik heb de hele dag geen telefoon in handen gehad, geen televisie gezien en geen Facebook kunnen checken en dat is mij prima bevallen. Even weer kunnen ontspannen, mijn gedachten uit kunnen zetten en gewoon kunnen genieten van rust en mijn vakantie. Gisteren heb ik mijn batterijen weer wat kunnen opladen om de komende maand er weer tegenaan te gaan. Ik ben ontzettend blij dat ik naar de sauna ben gegaan en ik heb ook een hele gezellige dag gehad met mijn moeder: het was langgeleden dat wij echt iets samen hadden gedaan en ik denk dat wij daar nu wel allebei de behoefte aan hadden.

De sauna was echt heerlijk! Het was ontzettend druk gisteren, maar door de grote oppervlakte die de Veluwse Bron beslaat, viel het qua drukte allemaal nog wel mee. Ik ben fan van de hele warme sauna's, hier kan ik mij pas echt ontspannen en mijn gedachten uitzetten. Naast de vele verschillende soorten sauna's was er ook een enorm aanbod aan bubbelbaden, zwembaden en rustruimtes. Daarnaast was er een groot restaurant waar wij heerlijk tussen de middag geluncht hebben.

'S avonds voelde ik mij rozig en weer opgeladen, waardoor ik vannacht heerlijk geslapen heb haha! Deze day offline was precies wat ik nodig had, en ik heb er dan ook echt van genoten.
Na mijn drukke en stressvolle periode is het mijn plan om samen met mijn vriend naar deze sauna te gaan. Ik kijk er nu al naar uit hihi!

Heb jij weleens een Day Offline?

Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een heeerlijk dagje gehad.
  Thanx!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend soms hè, die drukte. Dit lijkt me echt heerlijk om een dagje te doen! Ik hou zelf ook heel veel van sauna's, dus als ik later de ruimte heb wil ik echt een eigen sauna haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken me hier zeker in. Ik moet echt weer een fijne behandeling boeken in het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen