zaterdag, december 20, 2014

Report: Victoria Secret Show 2014


Jaa, vandaag EINDELIJK een artikel over de Victoria Secret Show! Ik vind het heerlijk om deze show te kijken, aangezien de modellen zulke mooie lingerie showen en daarnaast zo'n ontzettende killer body hebben (waar ik zeer veel respect voor heb). Ook dit jaar waren er weer een aantal mooie outfits te spotten, en daarnaast waren er ook genoeg artiesten die de show helemaal afmaakten.

Onder andere Ed Sheeran en Ariande Grande waren dit jaar van de partij, en ze hebben allebei weer echt een goede show neergezet! Ik blijf zo'n grote fan van Ed Sheeran! Hij zingt zo mooi en is zo lekker bescheiden gebleven (zoals iedereen dat altijd zegt haha).

Wat ik het leukste vind aan de Victoria Secret Show, is het zien van de vrolijke gezichten van de modellen. Normaal gesproken bij shows hebben zij een redelijk strakgetrokken (serieus) gezicht, maar tijdens deze show zie je alleen maar vrolijke gezichten! Toch moet ik toegeven, dat ik altijd wel wat jaloers word op hun body's, want my god, wat een body's hebben die meiden! Hun benen, buik en billen zijn ontzettend gespierd en daarnaast is er ook echt geen grammetje vet op hun lichaam te vinden... Ik zou zo tekenen voor het lichaam van Adriana Lima haha! Ik vind haar echt een prachtmeid, aangezien ze echt een exotisch uiterlijk heeft en ook nog vormen qua borsten en billen heeft. Doutzen Kroes heeft een mooi lichaam, maar vind ik eigenlijk wat aan de te dunne kant. Daar moet wel op gelet gaan worden vind ik, aangezien er dit jaar ook 1 á 2 meiden bij liepen die echt veels te dun waren, waardoor het er gewoon niet meer gezond uitzag. Maar misschien is dit alleen mijn mening...

Anyway, de kleding die de modellen droegen was echt weer prachtig! De lingerie is sexy, vrouwelijk en heeft iets speciaals over zich heen! Wanneer je je sexy voelt in lingerie, dan zit je ook lekkerder in je vel en straal je ook meer zelfvertrouwen uit, en dat is ook te zien bij deze show! Ik vond vooral de fairy tale lijn erg mooi, aangezien deze setjes echt iets 'magisch' over zich heen hadden, wat de lingerie zo betoverend mooi maakte!

Hieronder kunnen jullie wat ontwerpen zien uit de verschillende collecties:
Ook is er nog de lijn university of pink, maar hier kon ik helaas slechte foto's/ nauwelijks foto's van vinden.

De show zelf was echt (weer) geweldig opgebouwd! Artiesten kwamen op en begonnen hun lied, waarna vervolgens de modellen één voor één opkwamen. Daarnaast zijn de lichteffecten ook zo gaaf! Zij geven de show zoveel extra's!

Ik zou zelf heel graag een keer aanwezig willen zijn bij deze spetterende lingerieshow, maar €12500 voor een kaartje vind ik wel wat aan de dure kant haha. Ik zal het helaas moeten doen met de show op de televisie op dit moment, maar dromen mag natuurlijk altijd. Toch?

Wat vond jij van de Victoria Secret Show van dit jaar?
Fijn weekend!

Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

 1. ze zijn allemaal zo mooi en het was echt een plaatje om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, dat ze niet zo serieus hoeven te kijken en bijna staan te dansen op de catwalk vind ik ook erg leuk aan de show! Het ziet er allemaal zo leuk en mooi uit, net een korte film ofzo haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb genoten van de show, vooral Fairytale vond ik zo mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kon de show niet zien jammer genoeg. Ik vind inderdaad die vrolijke gezichten ook veel leuker om naar te kijken. Ook al heb ik het nog nooit gezien :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kon de show niet zien jammer genoeg. Ik vind inderdaad die vrolijke gezichten ook veel leuker om naar te kijken. Ook al heb ik het nog nooit gezien :P

  BeantwoordenVerwijderen