zondag, februari 15, 2015

New in: Green bodywarmer!
























Daar ben ik weer! Afgelopen week heb ik echt nauwelijks de tijd gevonden om een artikel te kunnen schrijven en daarnaast had ik ook weinig inspiratie. Nu heb ik even lekker de tijd om wat te schrijven, en ik wil jullie dan ook iets heel leuks laten zien! Kennen jullie dat gevoel van wanneer je iets heeel leuk vindt, maar waarbij je eigenlijk niet weet hoe en wanneer je het precies gaat dragen? Nou, dat gevoel heb ik bij deze bodywarmer! Kijk hieronder gauw mee!
Een aantal weken geleden ben ik naar de Primark geweest, en hier heb ik deze groene bodywarmer dan ook vandaan. Het is een superstoer jasje, mét een bontkraagje. Het is echt een 'lisa-jasje' haha. Nadeel: ik vind het lastig in te schatten wanneer het weer geschikt is voor een bodywarmer. Het is vaak óf te koud, óf te warm. Bij de Primark kon ik het niet laten om het jasje even aan te trekken, en ja hoor: hij zat echt als gegoten! Hij is lekker warm, heeft een prachtige donkergroene kleur en zit lekker. Ik vind het zo leuk dat het jasje van die houtjetouwtjes heeft: lekker ouderwets, maar toch oh zo leuk! Daarnaast is de lengte gewoon goed (hij komt tot net boven mijn billen) en zit de bodywarmer nergens te strak of te los.



































Ik ben blij met deze aankoop: het is echt een item waarvan ik denk WAUW gaaf! Alleen... ik vind het moeilijk om dit kledingstuk te gaan combineren en ik vind het al helemaal moeilijk om in te schatten met welk weer ik hem moet gaan dragen. Dus... vandaar mijn vraag:
Hoe zou jij deze bodywarmer combineren?

Fijne zondag!


Liefs,
Lisa

1 opmerking:

  1. Leuke bodywarmer, het lijkt mij inderdaad ook lastig om te bepalen wanneer je hem kan dragen en waarmee

    BeantwoordenVerwijderen

Labels