zondag, september 06, 2015

Nieuw geurtje van Diesel!
Een aantal weken geleden heb ik een nieuw geurtje gekocht in het buitenland. Het geurtje Loverdose Tattoo van Diesel behoort nu officieel tot mijn collectie en ik ben er ontzettend blij mee! Als het op geurtjes aankomt, ben ik altijd enorm kieskeurig, dus het is alweer een lange tijd geleden dat ik een geurtje heb gekocht. Maar als ik er dan eenmaal 1 koop, dan weet ik zeker dat ik hem veel zal dragen. Bij het twijfelen over een geur koop ik hem namelijk niet haha! Lees hieronder meer!

Het flacon
Normaal gesproken kies ik altijd een geurtje uit met een schattig en lief uiterlijk, maar Loverdose Tattoo vormt echt een uitzondering haha! Het flacon is helemaal zwart en heeft de vorm van een hart. Het is geen glad hart, maar het hart bevat allemaal vlakjes waardoor hij er wat wiskundig uitziet... Wiskunde was nooit mijn favoriete vak (eigenlijk haatte ik dit vak enorm), maar dit flesje ziet er superleuk uit haha! Het uiterlijk van dit parfum heeft wel wat geheimzinnigs en is weer eens wat anders dan de andere geuren die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Oh, en het heeft een lekkere ouderwetse drukknop, waardoor hij goed verspreid wordt over het oppervlak waar je hem opspuit. 

De geur
Het uiterlijk van een parfum verklapt vaak al iets over de geur van het parfum. Bijvoorbeeld Be Delicious van DKNY heeft als vorm een groene appel en de geur is ook fris en fruitig! Loverdose Tattoo ziet er natuurlijk een beetje mysterieus uit, en de geur heeft hier ook iets van weg. Het is een sterk geurtje, dus je moet hem echt even laten verwaaien voordat hij lekker ruikt. (Spray hem dus niet op het laatste moment voor een sollicitatiegesprek of iets in die richting op...). 
De geur is lastig te beschrijven, aangezien het een heel specifiek geurtje is wat ik eigenlijk met niks kan vergelijken. Hij is zowel zoet als fris en het mysterieuze aspect maakt het een echte catcher voor mij! Daarnaast heeft het ook een sexy ondertoon, wat hem natuurlijk nog onweerstaanbaarder maakt haha :) Voor de meiden die wel houden van een geheimzinnig geurtje is dit echt een topper!

Iets meer duidelijkheid over de geur geeft Ici Paris:

Ici Paris:
Een pittige start van bergamot, een betoverende sluier van jasmijn en een vleugje oranjebloesem. Met de geur van gestoomde rijst en een sensatie van tonkabonen eindigd loverdose tattoo in een zeer verslavende en geweldige geur.

Andere kenmerken
Loverdose Tattoo is zowel geschikt voor een dagje werken als een avondje stappen en blijft de hele dag goed zitten. Het geurtje is niet zo heel bekend en dat trekt mij juist aan. Ik heb al veel positieve reacties gekregen op dit geurtje haha <3
Het geurtje valt onder het merk Diesel en is te koop bij Ici Paris. 
Loverdose Tattoo is verkrijgbaar in een flacon van 30 ml, 50 ml en 75 ml. De prijs voor 50 ml (deze heb ik) is € 56.
Vanaf het moment dat ik dit geurtje in mijn bezit heb is het mijn lievelingsgeur geworden. Hij heeft zelfs Lady Million overtroffen en aangezien dat echt veruit mijn favoriete geur was, zegt dat al wel het een en ander :)

Wat is jouw favoriete geurtje op dit moment?

Liefs,
Lisa

1 opmerking: