woensdag, september 23, 2015

REVIEW || Bath and shower gel Treaclemoon
Vandaag heb ik weer een review voor jullie op het programma staan! Laatst liep ik door de Albert Heijn mijn boodschapjes bij elkaar te sprokkelen, toen ik dit überschattige flacon van treaclemoon tegenkwam in één van de schappen. Er stonden allerlei vrolijk gekleurde flesjes op een rij naast elkaar en wauw, ze zagen er stuk voor stuk mooi uit. Uiteindelijk heb ik gekozen voor my coconut island, aangezien ik gewoon heel erg van de geur kokos hou <3
Lees hieronder meer!

Geur
Nadat ik hem gekocht heb, heb ik hem direct uitgeprobeerd onder de douche en ik ben nu al een groots fan van dit product! Want wauw, die geur is ZO lekker <3. Ik weet niet waarom ik zo van kokos hou, maar ik vind het een fijn exotisch geurtje! Daarnaast voel ik mij altijd lekker fris wanneer ik gedoucht heb met een shower gel waarin kokos is verwerkt. De kokosgeur is wel wat aan de sterke kant, maar het is nog niet over-the-top. Je ruikt hem nog wel na het douchen, maar aangezien ik zo van kokos hou maakt mij dit echt niet uit haha!

Verpakking
Aaah, ik vind het flacon gewoon zo leuk om te zien! Er staat een klein verhaaltje op de voorkant van de fles en voor de rest is hij heel basic. Aangezien de shower gel zelf wit is van kleur, vallen de zwarte en oranje letters op het flacon lekker op. De verpakking komt wel sportief en schattig op mij over. Daarnaast doet het stukje tekst op de voorkant van de fles mij denken aan het merk Lush. Lush heeft ook altijd van die leuke opvallende stukken tekst op hun producten, wat ze net wat extra's geeft. Nou, deze bath and shower gel van Treaclemoon heeft dat ook!


Werking
De dop van de fles is heel gemakkelijk te openen en weer af te sluiten. Er zal dus ook geen shower gel uit de fles lekken (wat bij andere producten nog weleens gebeurt...). Je hebt maar een klein beetje nodig, aangezien de shower gel heel gemakkelijk uitsmeert over je lichaam. Dit doucheproduct maakt mijn huid lekker zacht en soepel, wat vooral heerlijk is voor in de koudere maanden die er aan zitten te komen. Door de geur en de werking vind ik dit wel echt een heel fijn herfst-en winterproduct!


Extra weetjes
Er staat op de verpakking dat het product niet op dieren getest is. Dit vind ik heel fijn, aangezien ik het een naar idee vind als dieren moeten lijden voor onze luxeproducten. Het flacon bevat 500 ml en is te koop bij de Albert Heijn (ja, serieus!) voor €4,99.

Ik vind deze shower gel echt een aanrader, vooral vanwege de geur en zachte werking op mijn huid.

Heb jij weleens een doucheproduct bij een supermarkt gekocht waar je helemaal fan van bent?

Tot snel!

Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

  1. Ah! Ik liep dit product pas geleden tegen het lijf in de etos. Alle geuren heb ik even uitbundig getest, maar uiteindelijk niet meegenomen. En daar baal ik nu nog steeds van. De geuren roken zo lekker! Deze week dan toch nog maar een fles aanschaffen!?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij een heerlijke douchegel, en de verpakking ziet er ook leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen