maandag, september 14, 2015

Update: herfst/winter trends van 2015 die ik leuk vind!



De herfst staat alweer voor de deur en een nieuw seizoen betekent ook nieuwe trends op het gebied van mode. Ik vind het altijd erg leuk om trends te bekijken, helemaal als er dingen bij zitten waar ik vrolijk van word. Helaas is (ook dit jaar) een groot deel van de trends niet helemaal mijn ding: veel dingen vind ik gewoon echt niet mooi en totaal niet mijn stijl. In dit artikel deel ik de trends van dit najaar, waarvan ik wel zeg:'wauw, dit vind ik mooi'. Kijk je mee?


Ik ben totaal geen meisje dat zich kleedt volgens de trends van het moment. Als ik iets mooi vind, dan trek ik het aan of het nu in de mode is of niet. Wel vind ik het erg leuk om te kijken wat onze modewereld nu weer heeft bedacht voor de trends van het aankomende seizoen. Ik ben altijd benieuwd naar welke printjes en kleuren er weer in de winkels gaan komen, dus vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar de leukste trends van dit najaar! En die heb ik zeker gevonden :)


Poncho's
Ik ben gek op poncho's! Ze zijn zo lekker zacht en groot, waardoor je je eronder kunt verschuilen. Een poncho voelt voor mij echt als een soort van dekentje, en ik denk dat jullie allemaal wel weten hoe grote fan ik ben van dekentjes: ik kan niet zonder ze! Mijn favoriete kleur voor poncho's is de camel kleur: een mooie natuurlijke en zachte kleur die wat mij betreft perfect past bij de herfst. Daarnaast ben ik verliefd geworden op de poncho aan de rechterkant van onderstaande foto. Ik vind hem echt perfect! <3 Het enige probleem met poncho's is, dat ik nooit weet wanneer ik ze moet dragen. Of het is te warm, of het is te koud. Dat is ook precies de reden dat ik (nog) geen poncho heb, maar de trend blijf ik mooi vinden.






De ruit
En dan vooral in wit zwart! Modern, strak en heel classy naar mijn mening. Ik ben nog altijd op zoek naar een mooie dikke sjaal met een wit zwarte ruit als print. Dit vind ik gewoon zo mooi! <3 Je zult mij niet snel zien lopen in een hele geruite outfit, maar accessoires met een printje van een ruit vind ik zeker mooi! Oh en een lang vest in een hele simpele, niet al te drukke ruit print vind ik ook heel gaaf! Leuk om te dragen op een spijkerbroek met een zwarte top en sneakers! Ook een houthakkersblouse vind ik heel gaaf! Ik heb net zelf een paarse variant gekocht, die kun je hier zien!






Veel (zwart) leer
Zelf heb ik een leren rokje en een leren jasje, maar tegen nog een paar leren items zal je mij geen nee horen zeggen! Ik vind leer een heel mooi luxe materiaal. En daarnaast oogt leer al gauw heel stoer en daar hou ik van. Enige nadeel van leer is, is dat het ontzettend duur is! Dat is ook de enige reden dat ik nog niet meer leren items in mijn kledingkast heb hangen haha! Dit najaar hoop ik een gave leren legging te kunnen scoren, dit vind ik heel tof in combinatie met een oversized sweater in een mooie herfstkleur zoals donkergroen. Een paar Timberlands eronder en wauw <3
Ik vond het leren jurkje van Nicole Scherzinger ook zo gaaf! Het staat haar echt prachtig!














Breisels
Vooral gebreide mutsen en sjaals vind ik erg leuk! Ze zijn lekker warm en staan vaak zo schattig haha! Nadeel is dat de mutsen en sjaals vaak kriebelen, maar gelukkig wordt die jeuk tegenwoordig steeds minder. Zelf wil ik nog altijd een gebreide trui voor kerstmis haha: zo'n schattige ouderwetse kerstmis trui! Mijn ideale gebreide trui is donkerblauw van kleur en bevat witte accenten. Dit zal nooit mijn meest fabulous item ooit worden, maar wel één van mijn favorieten voor de winter denk ik haha!












Wat is jouw favoriete trend van het najaar van 2015?

Liefs,
Lisa

PS: tijdens het schrijven van dit artikel ben ik echt verliefd geworden op de grijs met witte poncho. Hij ziet er gewoon zo heerlijk warm uit! Ik hoop echt dat ik deze poncho (of iets soortgelijks) kan vinden. Ik ga nu gelijk op zoek haha!

4 opmerkingen:

  1. Absoluut breisels! Heerlijk van die warme truien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die poncho/sjaals vind ik echt super leuk!! Ik hou ook echt ruitjes, super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ruitjes zijn echt geweldig! En die poncho's zitten zo lekker hihi <3 Liefs

      Verwijderen
  3. Ah love it! Zwart! Ruitjes! Grote sjaals! Mutsjes! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels