dinsdag, september 15, 2015

What's in my schoolbag?
Goedemorgen allemaal! Voor vandaag leek het mij leuk om een artikel te schrijven over de spullen die standaard in mijn schooltas zitten. Ik heb een grote schooltas, dus ik kan er gelukkig veel in kwijt (wat ook echt wel nodig is als je de komende foto's ziet...). Mijn schooltas is trouwens nieuw! Aangezien mijn andere rugzak echt helemaal kapot was, had ik ook dringend een nieuw exemplaar nodig! Ik heb getwijfeld over een cowboybag, maar ik ben toch echt verslaafd aan rugzakken voor school. Ze zijn gewoon groot, stoer en er past vaak enorm veel in!
Anyway, kijk hieronder gauw mee wat er in deze grote rugzak zit :)

De dingen die ik in mijn schooltas heb, kun je eigenlijk onderverdelen in 4 categorieën:
1) School-gerelateerde dingen
2) Beauty producten
3) Gezondheidsproducten 
4) De overige dingen

Haha ik lijk wel een wereldreiziger als ik mijn bovenstaande categorieënlijstje zie! Maar goed, ik ben wel altijd voorbereid op het ergste en daar hou ik van!1) School-gerelateerde dingen
- Agenda
Ik kan niet zonder mijn nieuwe (door mijn moeder gemaakte) agenda. Hij is lekker groot en overzichtelijk, waardoor ik al mijn afspraken en huiswerkopdrachten netjes kan ordenen. Naast mijn schoolafspraken, schrijf ik er ook mijn to-do lijstje voor Revive-Style in en staan mijn werktijden voor de Albert Heijn erin.

- Etui
Dit jaar heb ik voor het eerst een kleinere etui, maar alle dingen die ik echt nodig heb passen erin. Ik vind het ontwerp van de etui ook zo leuk!

- Laptop
Doordat ik nu een opleiding volg, waarbij veel van het internet gebruik gemaakt wordt, neem ik steeds vaker mijn laptop mee. Of ik prop hem in mijn schooltas (als er genoeg ruimte is) of ik neem mijn laptoptas mee. 2) Beauty producten

- Deodorant
Dit heeft denk ik ieder meisje wel in haar schooltas. Zo kunnen we namelijk een hele dag hard aan de studie, zonder daarbij te gaan stinken haha!

- Haar serum
Zonder mijn haar serum, ga ik echt de deur niet uit. Het is mijn wondermiddel voor als ik op school ineens heel pluizig haar krijg. In dit artikel kunnen jullie alles lezen over dit fijne haar serum!

- Mascara en eyeliner
Allebei in de kleur zwart. Mijn mascara is van Smashbox en mijn eyeliner is van Essence.
3) Gezondheidsproducten
En hiermee bedoel ik gewoon de standaard dingen voor een hoofdpijn of verkoudheid. Je weet namelijk maar nooit wanneer je ergens last van krijgt!

- Vaseline crème
Mijn vaseline crème heb ik vaak alleen maar mee in de winter, want dan ontstaan er vaak droge plekjes in mijn huid

- Strepcils
Speciaal voor mijn verkoudheid die altijd snel op mijn keel overslaat...

- Paracetamol
Ik heb vaak last van hoofdpijn en dan is het wel heel fijn om paracetamol in je tas te hebben. Gelukkig neemt mijn hoofdpijn snel af nadat ik een paracetamol in heb genomen!

- Zakdoekjes
Altijd handig om bij je te hebben!
4) Overige dingen

- Portemonnee

- Schriftje voor Revive-Style
Ik heb standaard een schriftje mee in mijn schooltas voor mijn blog, zodat ik mijn ideeën die plotseling in mij opkomen direct kan opschrijven. Bij sommige ideeën denk ik later: jemig wat een slecht idee!. Maar er zijn ook ideeën bij waarvan later ook een artikel verschijnt. 

- iPhone

- Kauwgom
Als ik een vieze smaak in mijn mond heb, dan grijp ik meestal direct naar mijn kauwgom. Mijn favoriete kauwgom is sportlife smashmint: lekker fris!

- Hoesje iPhone
Doordat mijn iPhone al wat jaartjes oud is, wil het nog wel eens voorkomen dat hij 's middags al door de batterij heen is. Hiervoor heb ik dan een extra accu in de vorm van een hoesje. Zodra de batterij van mijn iPhone bijna leeg is, doe ik het hoesje om mijn iPhone en zet ik de accu aan. Zo houdt mijn iPhone het de hele dag vol :)

Daarnaast heb ik nog wat standaard dingen zoals wat schoolboeken, een fles water en broodjes in mijn tas zitten. Maar die vond ik niet de moeite waard om te fotograferen haha!

Kortom...
Wat heb ik eigenlijk veel dingen die ik elke dag mee naar school sleep haha! Maar gelukkig heb ik mijn schooltas zo ingedeeld, dat ik alles gemakkelijk weer terug kan vinden. Zo zit het voorste zakje van mijn rugzak vol met mijn beauty- en gezondheidsproducten. En mijn overige dingen en school-gerelateerde dingen zitten in het hoofdvak. Zo blijft mijn schooltas mooi georganiseerd!

Welke items heb jij standaard in jouw schooltas zitten?

Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

  1. Ik sleep ook altijd veel ste veel mee, daarom neem ik tegenwoordig vaak een kleiner tasje mee. De eyeliner pen van Essence heb ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk om te zien wat iemand anders allemaal in haar tas heeft zitten. Ik zelf sleep misschien nog wel meer spullen mee iedere dag naar school!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handige dingetjes heb je bij je! Ik vind je tas ook erg leuk! Ben ook fan van rugtassen voor school haha

    BeantwoordenVerwijderen