maandag, oktober 19, 2015

Bedroom Inspiration @ Pinterest!



Het is al een tijdje geleden, dat ik een inspiratie artikel heb geplaatst en ik vond het ook hoog tijd worden om jullie weer eens een kijkje te laten nemen in mijn 'droomwereld'. Regelmatig struin ik het internet af op zoek naar plaatjes en kiekjes van hele mooie ingerichte kamers, gewoon om wat inspiratie op te doen. In dit artikel deel ik mijn favoriete inspiratie voor de master bedroom met jullie, dus wees voorbereid op een hele dosis fijne inspiratie! PS: hoe leuk is het om Mr & Mrs boven het bed te hebben hangen?!


Mocht ik op mezelf gaan wonen, dan weet ik al helemaal hoe mijn huisje eruit moet zien haha. Pinterest heeft zulke mooie foto's, waar je zoveel inspiratie uit kunt halen! Mijn slaapkamer moet er modern/strak uit zien met als basiskleur wit en met heel veel quotes! Ik hou echt van quotes, daar haal ik elke dag zoveel energie en inspiratie uit! Ik vind het heel gaaf om de kamer te versieren met wat beige- en houttinten, waardoor er iets meer kleur in de kamer komt. Om het af te maken moeten er genoeg lampjes en kleine accessoires in de kamer komen, want hey: ik wil natuurlijk geen ziekenhuiskamer! Vooral fotolijstjes staan hoog op mijn lijstje, maar ook fijne sierkussens vind ik een must! 

Daarnaast moet er een fashionable kledingrek in de slaapkamer staan, waar ik al mijn favoriete items op kan hangen. Oh, en laten we de lekkere warme dekentjes, waar je zo heerlijk onder kunt kruipen, niet vergeten!






















































































































































Oke, ik wil geen bureau in de slaapkamer hebben, maar kijk even hoe leuk onderstaand bureau is ingericht?! Dit wil ik dus echt zo graag in de 'werkkamer'! Hier komt ook de combinatie wit met natuurlijke tinten naar voren!

































Ik mag dan al wel helemaal een idee hebben over hoe ik de slaapkamer wil gaan inrichten, maar ik zal het toch eerst moeten overleggen met mijn vriend haha. De kans is groot, dat als ik uit huis ga, dat wij direct gaan samenwonen. Dit is wel net zo gezellig! <3. Hopelijk is hij het een beetje eens met mijn inrichting, want anders krijgen we echt na 15 minuten in de Ikea al ruzie... 
Oh, en de vraag is of alles wat ik graag zou willen wel haalbaar is haha! Maar goed, dat zal ik uit moet zoeken zodra ik het huis uit ga.

Hoe zou jij jouw slaapkamer omschrijven?
Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Oohh, wat een fijne foto's! Ik droom echt van zulke kamers, alleen ben ik helaas erg chaotisch en heb ik te veel spullen haha x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die fotolijstjes heb ik ook zo in mijn huis hangen, ik kreeg het idee door hetzelfde plaatje hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh wat leuk! Ik heb de fotolijstjes al gekocht, nu ga ik nog even wat quotes uitzoeken! Grappig trouwens dat je hetzelfde plaatje als ik als voorbeeld had genomen haha. Liefs

      Verwijderen
  3. Oh dit ziet er allemaal zo gaaf uit! Ik heb zelf teveel spullen dus het ziet er echt super rommelig uit. Zou graag eens een hele nieuwe kamer krijgen en dan alles helemaal opnieuw en in een leuke stijl inrichten :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Teveel spullen leidt inderdaad al snel tot een rommelig zooitje haha. Zelf probeer ik nu eens in de 2 dagen weer even al het wasgoed in de wasmand te gooien, alle papiertjes en dingentjes weg te gooien die ik niet meer nodig heb EN al mijn kleding dat overal door de kamer verspreid ligt weer terug in mijn kledingkast te stoppen. Dit werkt echt geweldig! Misschien moet jij wat spullen gaan weggooien haha? Liefs

      Verwijderen
  4. Prachtige foto's! Ik ben zelf ook gek op dat witte, maar toch huiselijke. Heel erg leuk en ik denk dat dat vast wel goed gaat komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik geloof dat ik me wel kan vinden in jouw stijl! Want het ziet er super gaaf uit! Mijn kamer is op dit moment echt ontploft. Afgelopen twee jaar heb ik op kamers gewoond, nu echter niet meer. Ik heb nu twee keer zoveel spullen en dat past niet echt, haha. Wel houd ik van een knus en gezellig sfeertje met kaarsjes en lampjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels