dinsdag, oktober 27, 2015

# Favoriete series van dit moment !

Gisteren ben ik weer begonnen op school, nadat ik een heerlijke herfstvakantie had gehad. Het was een drukke week, maar ook zeker een hele leuke week! Voor het eerst sinds 3 jaar had ik het idee, dat ik echt even vakantie had en dat was zo fijn! Op mijn vorige school had ik namelijk ALTIJD tentamens direct na de herfstvakantie, waardoor het alleen maar leren, leren en nog eens leren was in de vakantie. Gelukkig heb ik deze herfstvakantie heerlijk de tijd gehad voor de dingen die ik leuk vind, waaronder series kijken! In dit artikel deel ik mijn favoriete series van dit moment met jullie. Kijk je mee?


# Gossip Girl
Mijn all-time-favourite serie is en blijft Gossip Girl: deze serie is gewoon echt verslavend en zo geweldig om naar te kijken. Heel wat jaren geleden ben ik ooit begonnen met deze serie, maar toen heb ik het nooit afgekeken. Nu ben ik deze zomer weer opnieuw begonnen en op dit moment zit ik middenin seizoen 5: nog één seizoen te gaan hierna dus! Ik vind deze serie geweldig, aangezien er heel veel drama en knappe mannen zijn. Ook vind ik de serie leuk, aangezien het grotendeels over de elite van New York City. Kortom: er wordt gesmeten met geld en de mooiste outfits OOIT worden tevoorschijn getoverd. Vooral de stijl van Serena van der Woodsen (Blake Lively) vind ik geweldig. Hier heb ik laatst ook een artikel over geschreven, deze kun je hier lezen.
# Nashville
Ook deze serie is een dramaserie: ik hou daar gewoon van denk ik haha! Het verhaal gaat over een countryzangeres Rayna, die steeds meer competitie krijgt van een nieuw aanstormend jong talent genaamd Juliette. Hun levens steeds meer met elkaar verweven en ze zullen steeds vaker met elkaar moeten samenwerken om beiden overeind te blijven staan. Deze serie kenmerkt zich door een goede verhaallijn, leuke liedjes met talentvolle artiesten en genoeg liefde en drama. Nashville is voor mij echt een serie die zich onderscheidt van de andere series en ik geniet dan ook van elke aflevering. Op dit moment zijn er vier seizoenen; genoeg om verslaafd te raken aan deze serie haha!
# The Vampire Diaries
Alleen Stefan en Damon Salvatore zijn al reden genoeg om deze serie te gaan bekijken, want wauw; deze mannen zijn echt knap haha! The Vampire Diaries is een serie waarin vampieren en weerwolven de hoofdrol spelen. De serie is spannend, romantisch en af en toe ook zeker zielig. Ik heb regelmatig gehad, dat ik bij deze serie moest huilen, doordat ik zo meeleefde met de personages. De rol van Elena vind ik echt geweldig gespeeld door Nina Dobrev: heel krachtig en geloofwaardig. Op dit moment is net het nieuwe seizoen uit, maar deze heb ik nog niet bekeken vanwege het ontbreken van een voor mij belangrijk personage. Natuurlijk ga ik niet verklappen wie dit is, want anders is het niet meer leuk om te kijken haha. Voor alle vrouwen/mannen die van een liefdesverhaal, wat jaloezie en een beetje science-fiction houden, zou ik The Vampire Diaries zeker aanbevelen.# Divorce
Deze Nederlandse serie vind ik echt geweldig, aangezien het verhaal heel veel herkenbare puntjes bevat voor ieder koppel. Zo kan er af en toe ruzie gemaakt worden zonder een goede reden, maar kan de verliefdheid ook ineens weer helemaal opkomen. Ook zit er onwijs veel humor in de serie en dat maakt het ook zo leuk om naar te kijken. Volgens mij komt er binnenkort een nieuw seizoen van deze serie en natuurlijk zit ik dan weer voor de buis om te kijken. Het fijne aan deze serie vind ik, dat mijn vriend ook helemaal gek is van de serie waardoor we hem samen kunnen maken. De voorgaande series die ik beschreven heb zijn echt wat meer 'vrouwen-series' naar mijn mening, maar Divorce is zowel leuk voor mannen als vrouwen.

Ik ben al bijna door Nashville en Gossip Girl heen, dus ik sta open voor nieuwe series haha.

Wat zijn jouw favoriete series van dit moment?

Liefs,
Lisa

8 opmerkingen:

 1. Aahh The Vampire Diaries vind ik ook zoooo leuk. Ben er helemaal verslaafd aan met mijn moeder :'). Ik ben momenteel bezig met Pretty Little Lairs, ook super verslavend! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! Ik heb vandaag ook een lijsjte met series gepost die ik op dit moment volg. Gossip Girl heb ik ook gezien en ik hoor eigenlijk van vele dat ik The Vampire Diaries ook moet kijken! (Al is het alleen omdat er een karakter in speelt dat Elijah heet en zo heet mijn zoontje ook ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gossip Girl is ook echt mijn all-time-favourite <3 en Divorce vind ik ook geweldig! Op dit moment ben ik eigenlijk net een week klaar met 'Meiden van de Herengracht' en verder heb ik niet heel erg veel tijd om series te kijken. Af en toe een aflevering van SATC tussendoor. En de nieuwe serie van Ed Westwick, Wicked City wil ik wel gaan proberen~

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vampire Diaries, I love it! <3 De eerste paar seizoenen vond ik alleen veel beter, dan de laatste, dus ik heb het nieuwe seizoen en het seizoen daarvoor niet meer gekeken. Toch ben ik wel benieuwd hoe het allemaal gaat, dus misschien ga ik het binnenkort toch wel weer even kijken hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben bijna door Pretty Little liars heen dus moet bijna op zoek gaan naar iets nieuws. Dit artikel komt dus als geroepen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal echt niet mijn ding haha
  Ik ben meer van de American Horror Story en Dexter.. Helaas alles al gezien en komt Dexter niet meer. Ik ben nu een poging tot Suits aan het doen maar ik kom er niet echt in

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heb ze allemaal gezien behalve the vampire diaries. Moet ik maar eens gaan doen denk ik :) Ben nu bezig met Reign super leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amazing post dear! Have a nice day:)

  irenethayer.com

  BeantwoordenVerwijderen