donderdag, oktober 29, 2015

HURRAY: Revive-Style bestaat één jaar !!!
HOERAA, Revive-Style bestaat vandaag precies één jaar! Speciaal voor vandaag heb ik een ballon opgeblazen EN een verjaardagsliedje opgezet, want hey: een jaar bloggen is niet zomaar iets!
Ik kan gewoon niet geloven, dat het alweer een jaar geleden is dat ik ben begonnen met bloggen op Revive-Style. In dit artikel wil ik even kort terugblikken op het afgelopen jaar en wil ik vooruit blikken op het tweede jaar. Lees gauw verder!

WOW, het afgelopen jaar is zo snel voorbij gevlogen dat ik er gewoon verbaasd van sta te kijken. Het afgelopen jaar is een onwijs leuk en leerzaam jaar geweest voor mij op het gebied van bloggen. Ik heb onder andere een aantal evenementen mogen bijwonen, heb een aantal samenwerkingen gedaan en heb mijzelf echt ontwikkeld op het gebied van plannen, fotografie en het schrijven van artikelen. Veel mensen denken dat bloggen heel simpel is, maar eigenlijk komt er best veel bij kijken. Je moet er tijd voor vrijmaken, inspiratie opdoen, je blog onder de aandacht brengen en er gewoon heel veel tijd en aandacht insteken. Gelukkig vind ik dit allemaal heel leuk en ben ik nog steeds volop met plezier aan het bloggen.

Ik heb onder andere samenwerkingen mogen doen met Thundersports, ikbensieraden en Webprint. Ook ben ik aanwezig geweest tijdens de Margriet Winter Fair en het Lifestyle Lab Evenement.

Het tweede jaar wil ik lekker doorgaan met bloggen zoals ik nu bezig ben: het liefst elke dag een artikel publiceren en vooral genieten van elk artikel wat ik schrijf. Ook wil ik graag een keer een bloggersmeeting houden, waarbij we met zijn allen elkaars tips en tricks kunnen delen en er gewoon een heel gezellig dagje van kunnen maken. Ik ben benieuwd naar wie hier eventueel interesse in zouden hebben? Laat het weten bij de comments!

Met dit artikel wil ik jullie bedanken voor de lieve reacties die jullie achter hebben gelaten, dit geeft altijd zo'n fijn en gaaf gevoel! Ook vind ik het heeeel fijn, dat velen van jullie de moeite hebben genomen om mij te volgen op Bloglovin of Facebook, echt super! <3

Ik zeg proost op het tweede jaar van Revive-Style!
Liefs,
Lisa

8 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je leuke blog! Ik zou zeggen ga zo door ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yay wat leuk! 1 jaar is al een hele tijd :) Goed bezig!! Heel veel plezier en succes voor het tweede jaar. Ga vooral zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yayy gefeliciteerd! Mogen er nog velen jaartjes bij komen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! En op naar het tweede jaar! ;) -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je blog jubileum. Zo fijn dat je er zo van geniet. Ga zo lekker door :)

  BeantwoordenVerwijderen