zaterdag, november 21, 2015

December Wishlist !




De leukste, gezelligste en meeste sfeervolle maand staat weer om de deur en ik kan niet wachten totdat het weer zover is! Naast de gezelligheid is het DE maand van lekker eten en laat ik nou een echte zoetekauw zijn... haha. Ik kijk onwijs uit naar komende maand, aangezien ik het heerlijk vind om met al mijn lieve familie en vrienden bij elkaar te zijn. Even niet denken aan alle narigheid wat er om ons heen speelt, maar even de tijd nemen om de waardering voor elkaar te laten merken. Bij ons in de (schoon)familie wordt er ook gedaan aan sinterklaas en kerst en natuurlijk heb ik ook een aantal dingen op mijn verlanglijstje staan. In dit artikel vertel ik je er alles over! Benieuwd geworden?

December staat bij mij (zoals ik hierboven al vertelde) in het teken van gezelligheid, familie, vrienden en lekker eten. Cadeautjes doen er voor mij niet echt toe, maar het is zeker een leuke bijkomstigheid. Het kost moeite, energie en tijd om cadeautjes te vinden voor elkaar, maar dat is ook wel weer een hele leuke uitdaging. Ik hou ervan om cadeautjes te kopen haha! Vandaar dat er half december ook een hele leuke winactie online komt op Revive-Style, maar daar komt binnenkort meer over. Hou mijn blog in ieder geval goed in de gaten als je kans wilt maken op deze prijs :)

Hieronder heb ik mijn verlanglijstje voor de maand December neergezet <3.

























- Mini fotostudio
Jullie zullen misschien wel denken 'huh, wat bedoelt ze daarmee'? Dit dacht ik namelijk ook toen ik er voor het eerst van hoorde haha. Laat ik het kort even uitleggen: een mini fotostudio is heel simpel gezegd een fotostudio in het klein. Meestal liggen de afmetingen rond de 40 x 40 x 40cm. De prijs ligt rond de €29,95 (sommigen zijn wat goedkoper en anderen wat duurder). Ik wil dit item al een tijd lang graag hebben, aangezien dit voor mij het maken van productfoto's voor mijn blog zoveel gemakkelijker maakt. Je hebt altijd goed licht, geen last van schaduwen of slecht weer en dat maakt het maken van goede foto's zoveel makkelijker! Dit zou niet alleen een leuk cadeau voor mij zijn, maar ook een cadeau voor mijn blog, aangezien de kwaliteit van Revive-Style dan gewoon verbetert. PS: het voorbeeld op de foto is te koop bij de Xenos.














- Giftcard
Giftcards zijn altijd een goed idee haha! Ik ben het meest fan van de kledingwinkels H&M en Primark en hier koop ik dan ook heel veel kleding. Een giftcard van deze winkels komt altijd van pas. Ik heb alweer een aantal items in de H&M wintercollectie gezien, waarvan ik zeg: WAUW, die wil ik hebben haha. Prijs verschilt, het ligt er maar net aan wat voor bedrag je er op zet haha ;)
















- Yankee Candle
Toen de kaarsen uitkwamen, wilde ik er al één uitproberen, maar door de prijs heb ik er nog steeds geen gekocht. Ik vind ze best prijzig en dat houdt mij tegen om ze te kopen. Wel ben ik nog altijd benieuwd naar de geuren. Zowel een warme geur als een vanillegeur of een frisse geur doen het altijd goed bij mij. Ik ben wel echt benieuwd naar Clean Cotton, want volgens mij ruikt deze echt vet lekker. Heeft iemand hier ervaring mee? Zolang het maar geen enorme sterke geur is (die ik niet kan plaatsen). De prijs verschilt, maar de kleinste variant is dacht ik iets van €12,95.









- Dagje welness
Een dagje sauna vind ik zo heerlijk! Even lekker er tussen uit en een dag puur genieten. De Veluwse Bron is mijn grote favoriet: deze heeft veel verschillende soorten sauna's en is een prachtig complex.




















- Rituals oriental cream body cream
Deze geur is ZO lekker! Veruit mijn meest favoriete geur van Rituals tot nu toe, maar helaas is het een limited edition. Ik was zo blij met de foaming shower gel van deze geur en ik ben er ook helemaal verslaafd aan. Balen, dat de geur een limited edition is. Ik vind dat ze deze geur moeten toevoegen in de vaste collectie. De foaming shower gel heb ik al, maar ik ben heel erg benieuwd naar de body cream, de grote ronde pot. Heerlijk om te gebruiken na een warme douche op de koude dagen, hmm...! Prijs is €17,50.

- Oogschaduw palette met paarse tinten
Ik heb standaard een een zwarte eyeliner op, maar de laatste tijd ben ik wat meer aan het experimenteren met een paars en groen oogpotlood. Ik heb al een mooi groen palette, maar ik mis nog een mooi paars palette. Ik vind palettes met 3 kleuren het fijnst, aangezien ik de kleuren dan mooi door elkaar kan blenden en dan krijg je het mooiste resultaat. Iemand nog tips voor een mooi palette dat betaalbaar is?

- Witte nailart striper
Ik ben mijn nagels weer aan het laten groeien, zodat ik een mooie french manicure kan maken bij mezelf. Een paar keer per jaar maak ik de french manicure bij mijn moeder en aangezien ik dat er toch wel heel verzorgd uit vind zien, wil ik het ook weer bij mezelf gaan maken. Hiervoor heb ik natuurlijk wel een witte nagellak nodig met een smal kwastje, ook wel een striper genoemd. Aangezien ik laatst mijn hele nagellakstash heb opgeruimd en grotendeels heb weggegooid, heb ik geen witte striper meer. Prijs verschilt, maar ligt meestal rond de €3 tot €5.

Het is echt heerlijk om een verlanglijstje te maken; tijdens het maken word je er al helemaal gelukkig van haha. Komende weken ga ik op pad om cadeautjes te kopen voor sinterklaas en kerst en daar heb ik ook echt zin in. Nog een aantal dagen tot de meest gezellige maand van de jaar <3. Ik ga aftellen!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Lisa

1 opmerking:

  1. Wat een leuk en bijzonder lijstje heb je samengesteld! December vind ik ook geweldig! De gezelligheid en het samen zijn met familie. Ik weet niet, ergens is dat de maand waar je bewust wordt van alles om je heen. Ik ben nu al benieuwd naar je winactie half december! Wat betreft mijn wishlist, die heb ik niet echt geloof ik...

    BeantwoordenVerwijderen

Labels