woensdag, november 18, 2015

New in || Bruine hoge laarzen van Dolcis !



Maandagavond ben ik weer thuis gekomen na een heerlijk weekendje in Maastricht! Zaterdagochtend zijn mijn vriend en ik al vroeg vertrokken en tegen een uur of 12 kwamen we aan bij het mooie Van der Valk hotel in Maastricht. Nadat we onze spullen in onze kamer neergezet hadden, zijn we eigenlijk direct met een busje naar het centrum gegaan om even een dagje heerlijk ontspannen te gaan winkelen. Natuurlijk ben ik niet met lege handen naar het hotel teruggekeerd en in dit artikel laat ik jullie één van mijn aankopen zien, waar ik een tijd lang naar op zoek ben geweest en waar ik ook echt heeeel blij mee ben! Kijk je mee?

Het gaat om een hoog paar laarzen van de schoenenwinkel Dolcis en echt waar: ik vind ze prachtig! Samen met mijn vriend slenterde ik door de stad Maastricht op jacht naar een mooie jeans, een fijne riem, zwarte enkelsokken en een mooi paar stevige winterlaarzen. Bizar is dat ik alle items die ik hiervoor beschreven heb ook daadwerkelijk gevonden heb. Soms zit het winkelen gewoon zo mee haha! De rest van de items komt van de week (of volgende week) aan de beurt, maar vandaag wilde ik echt deze beauties van Dolcis laten zien. 



De laarzen hebben een prachtige bruine kleur en zijn van leer. Ik vind ze onwijs vrouwelijk, sexy en toch ook wel weer stoer om te zien en ik was ook echt op zoek naar deze combinatie. Het fijne aan de laarzen vind ik, dat de laarzen geen hak hebben. Ik heb heel bewust gezocht naar een mooi paar bruine laarzen zonder hak, aangezien ik de laarzen anders sowieso al niet draag want dan voel ik me 'te' lang. De laarzen zijn heel stevig en perfect qua hoogte: ze komen tot net iets onder mijn knieën en die hoogte vind ik heel fijn.



Deze beauties lopen en zitten heerlijk en houden mijn voeten ook nog eens lekker warm. Ik heb ze gisteren al een dagje aangehad hihi! De laarzen zijn namelijk gevoerd met een bontlaagje, wat de schoen heel comfortabel en warm maakt. Perfect dus voor de koude winter die voor de deur staat hihi <3. Ook zit er een klein riempje aan de bovenkant van de laarzen, wat ik wel een leuk detail vond.


De binnenzijde van de zijkant bevat een rits, waardoor je de schoenen gemakkelijk aan en uit kan doen. De rits is best lang en dat vind ik heel fijn, aangezien ik een wat hogere wreef heb dan gemiddeld en ik daardoor af en toe moeilijk in laarzen pas. Gelukkig heb ik daar bij deze laarzen geen problemen mee :)

Ik ben onwijs blij, dat ik eindelijk (!!) mijn perfecte bruine winterlaarzen heb gevonden. Ik vind deze laarzen echte beauties en ze lopen ZO fijn en zijn ook nog eens lekker warm door het bontje. Deze laarzen zijn te koop bij Dolcis voor €139,99. Normaal gesproken vind ik deze prijs echt TE hoog voor een paar schoenen, maar ze zijn zo mooi dat ik ze niet kon laten staan. Gelukkig had ik nog een fashion cheque en wilde mijn moeder er wat bij doen, superlief! <3.

Heb jij al winterlaarzen voor het komende seizoen?

Liefs,
Lisa

6 opmerkingen:

  1. Wauw, beauties zijn het zeker! Wel erg duur, maar voor zulke schoenen zou ik het er ook voor over hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zien er heerlijk warm uit zeg! Goeie aankoop voor de winter lijkt me :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah wat heerlijk! Even met je vriendje er tussenuit! De laarzen zien er mooi uit! Ik houd er wel van! Ben heel benieuwd hoe ze je staan en wat je nog meer hebt gekocht....(Ik voel een outfitpost aankomen, haha ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er lekker warm uit :) Liefs Irene

    BeantwoordenVerwijderen

Labels