vrijdag, december 25, 2015

Merry X-MAS !
Wekenlang heb ik ernaar uitgekeken en nu is het dan eindelijk zo ver! Het is kerst en die gedachte maakt mij zo gelukkig! Gezellig met zijn allen bij elkaar, lekker eten, cadeautjes en fijne gesprekken: ik hou ervan hihi. In dit artikel vertel ik jullie wat meer over hoe mijn kerst eruit gaat zien en wil ik graag weten wat jullie plannen zijn deze kerst. Lees je mee?

Allereerst wil ik welkom zeggen tegen een niet-zo-witte-kerst dit jaar; ik had heel erg gehoopt op een witte kerst, maar helaas zijn mijn gebeden niet verhoord. Het is zelfs nog lekker warm buiten en dat maakt het toch wel een heel bijzonder gevoel om nu kerst te gaan vieren. We kunnen een jurkje met panty aan, zonder dat we buiten direct doodvriezen: superfijn eigenlijk haha! Op dit moment zit ik in mijn pyjama dit artikel te typen, maar mijn kerstjurkje ligt al klaar om aan te trekken. Dit jaar heb ik gekozen voor een zwart jurkje met kant; simpel, maar toch heel elegant. Zwarte panty eronder en een mooi paar enkellaarsjes en ik ben er klaar voor. Qua make-up ga ik voor een simpele ooglook met een mooie opvallende lippenstift. Ja, ik heb het al helemaal in mijn hoofd hihi <3.

Gisteravond zijn we bij mij thuis al helemaal in de kerststemming gekomen door de kerstspecial van All You Need Is Love te kijken. Dit blijft een heel bijzonder en fijn programma. Het is toch geweldig als je mensen bij elkaar kan brengen met kerst?! Vandaag zijn mijn vriend (Rick) en ik bij mij thuis en komen mijn opa, broertje en broer + vriendin langs. Vanavond gaan we gourmetten en tussendoor zullen we ook nog wel wat cadeautjes doen, spannend hihi! Morgen gaan Rick en ik naar zijn familie en dan vieren we daar kerst. Wij maken het nagerecht en ik ben heel benieuwd hoe het gaat worden! Het idee klinkt heerlijk, nu alleen de uitvoering nog haha. Ook daar doen we cadeautjes onder de boom, dus dit jaar mag ik heel veel cadeautjes uitpakken. Gelukkig heb ik daar helemaal geen problemen mee :).Wel hoop ik dat ik mijzelf niet helemaal vol stop met allemaal lekker eten. A.s zondag loop ik namelijk samen met mijn vriend de brink tot brinkloop van 10 km (!!). Ik kan de 10 km wel lopen, maar ik zal niet in topvorm zijn de dag na kerst hahaha. Ach, we zien het wel, ik ga gewoon proberen te knallen en keihard door te lopen! Eigenlijk heb ik best zin om de 10 km te lopen, dus ik hoop dat het enthousiasme mij helpt om over de finish te komen. Uiteraard hou ik jullie hiervan op de hoogte!

Mijn kerst zit dus wel weer goed gevuld en daar hou ik van. Met kerst hoor je met zn allen bij elkaar te zijn en een gezellige tijd te beleven en dat is precies wat ik dit jaar ga doen.

Natuurlijk ben ik ook benieuwd naar wat jullie met kerst gaan doen! Dus.....:

Wat doe jij dit jaar met kerst?

Fijne kerstdagen lieve lezers! Maak er iets moois van <3.

Liefs,
Lisa

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke foto's en jij ook fijne feestdagen toegewenst meis! En die 10 km komt vast wel goed, beter dan je best kun je niet doen x

    BeantwoordenVerwijderen