woensdag, januari 27, 2016

Films en series die ik de laatste tijd gezien heb!De afgelopen paar weken (en de komende twee weken) zijn voor mij drukke weken op school: vandaag is de deadline voor het inleveren van alle verslagen, morgen heb ik een onwijs belangrijk gesprek op school en volgende week heb ik twee tentamens... Overdag ben ik dus super druk bezig met leren, maar 's avonds moet ik echt even ontspannen, omdat ik anders echt in de stress raak. Mijn favoriete ontspanning in deze dagen is toch wel het kijken naar leuke films en series. Aangezien ik de laatste tijd wel weer het een en ander gezien heb, leek het mij leuk om dit met jullie te delen! Vandaar dit artikel, waar ik vertel over de films en series die ik de laatste tijd gezien heb! Lees gauw verder!

Even iets anders: zoals jullie misschien wel kunnen zien, ben ik overgestapt op een ander lettertype voor mijn blogartikelen. Dit lettertype vind ik namelijk veel mooier dan het lettertype dat ik had hihi. Er zullen nog meer veranderingen gaan plaatsvinden op Revive-Style, maar daar komt binnenkort meer over!

Anyway, mijn favoriete platforms waarop ik mijn series en films kijk, zijn toch wel Netflix en Popcorntime. Wanneer ik niets leuks kan vinden op Netflix, dan switch ik gauw over naar Popcorntime, aangezien het op dit moment gelukkig nog legaal is in Nederland. Ik weet niet wat ik met mijn leven zou moeten, als Popcorntime illegaal wordt in Nederland en je er boetes voor moet gaan betalen... oke, dit is wat overdreven, maar ik zou zeker balen haha!

Series
The Client List
Deze serie ben ik gaan kijken doordat een vriendinnetje hem aanraadde en ik vond het een heerlijke wegkijk serie! Riley, een getrouwde vrouw met twee kinderen, speelt hierin de hoofdrol en ook haar beste vriendin Lacey en haar moeder spelen een grote rol. Riley werkt als masseuse en dan wel als masseuse op een bijzondere manier... Over deze serie kan ik niet teveel vertellen, want dan verklap ik het hele verhaal haha. Maar als je op zoek bent naar een serie die je kan kijken terwijl je bezig bent met je nagels lakken, het uitzoeken van een outfit of iets dergelijks, dan kan ik deze echt aanraden!

Revenge
Deze serie heb ik al een tijdje geleden gekeken, maar hij blijft nog steeds zo hangen in mijn hoofd. Ik vind het nog steeds jammer dat ik hem al helemaal gekeken heb... soms zou ik willen dat ik deze serie opnieuw kon bekijken zonder dat ik zou weten wat er allemaal zou gebeuren haha. Hierin speelt Emily Thorne de hoofdrol en het enige wat zij wil, is wraak op de familie die haar vader heeft laten opsluiten en vermoorden. Elke aflevering is spannend en ook heel onvoorspelbaar! Revenge zou ik omschrijven als romantiek, een mysterieus verhaal en een beetje thrillerachtig. Aanrader!

Reign
Reign is een serie die gaat over het leven van de Schotse koningin Mary, die kennis maakt met het Franse hofleven. Ik hou altijd wel van de middeleeuwse series, maar meestal vind ik ze net wat te 'oudbollig' haha. Reign is absoluut niet zo! Het is een heerlijke serie, met herkenbare situaties en veel scenes waarbij je je echt gaat inleven in de personages. Het is een dramatisch verhaal, met veel romantische scenes en spanning. Wel wordt het verhaal op een gegeven moment een beetje langdradig, maar daar moet je even doorheen! Het wordt beter, beloofd haha!
Films
LOL
Deze film heb ik een aantal jaren geleden gezien en aangezien ik hem toen ZO leuk vond, heb ik hem afgelopen week nog een keer opgezet. Normaal gesproken kijk ik films nooit twee keer, maar deze film is het waard. LOL is een film in hetzelfde genre als bijvoorbeeld Meangirls: romantisch, grappig en met herkenbare situaties. Oh, en Miley Cyrus speelt hierin de hoofdrol, je weet wel, in de periode dat ze nog 'normaal' deed. En... Douglas Booth is absoluut niet verkeerd om naar te kijken haha ;). LOL is echt een film om gezellig met vriendinnen en een grote bak popcorn te kijken!


Focus
Twee vriendinnen van mij zeiden dat ik Focus echt moest gaan kijken, dus dat heb ik ook maar gedaan haha. Focus is een bijzondere film, ietwat langdradig naar mijn mening, maar wel een goede film. Will Smith speelt samen met Margot Robbie de hoofdrol in deze film en ik moet zeggen, dat doen ze zeer goed! Ze vinden elkaar in de kunst van de oplichterij en Will leidt als het ware Margot op als een goede oplichtster. Op een gegeven moment verliezen ze elkaar uit het oog en gaan er een aantal jaar voorbij. Dan vinden ze elkaar weer en dat zorgt voor een verrassende wending van het verhaal. Spanning, actie en humor kenmerken deze film.

Sisters
Sisters is een 'aardige' film, met veel grappige stukjes. Wel vind ik het een beetje een slecht verhaal en is het acteren ook niet altijd even goed naar mijn mening, dit vind ik jammer! Het gaat over twee vrouwen van begin 40, die horen dat het huis waarin ze zijn opgegroeid, verkocht gaat worden. Hierdoor raken ze helemaal emotioneel en ze krijgen nog 24 uur om 'afscheid' te nemen van het huis, alleen dit loopt iets uit de hand! De film duurt bijna twee uur en dat terwijl het verhaal ook in anderhalf uur klaar had kunnen zijn, beetje langdradig dus... Oh en het eind is er ook ineens paf poef haha. Geen lievelingsfilm van mij dus.
Mannenharten 2

Over het algemeen kijk ik graag naar Nederlandse series en films (Moordvrouw, Divorce, Toscaanse bruiloft, verliefd op Ibiza) en ook Mannenharten 2 was weer een heerlijke Nederlandse film. Heerlijk om in de levens van vijf totaal verschillende mannen te kruipen en om te bekijken hoe zij hun leven aanpakken. De film brengt een aantal grappige scenes naar voren en er zitten zoveel herkenbare situaties in de film voor stelletjes, zo leuk! Als je een vriend hebt die wel van romantische comedies en Nederlandse films houdt (zoals die van mij), dan zou ik deze film zeker kijken!

Op dit moment ben ik nog bezig met de series The Vampire Diaries, Moordvrouw, Divorce en Shadow Hunters. Allemaal aanraders haha!

Hopelijk zitten er in dit lijstje nog een aantal films/series die jullie nog niet gezien hebben en waar jullie net zoveel van kunnen gaan genieten als ik. 

Welke films/series heb jij de afgelopen tijd gezien?
Ik heb weer even genoeg 'ontspanning' gedaan en ga nu gauw aan het leren haha. Fijne dag vandaag!

Liefs,

Lisa

10 opmerkingen:

 1. Volgens mij heb je een nieuw logo, klopt dat.?  Dat het lettertype veranderd dat is mij niet opgevallen, maar is ook best lastig te merken, ik ben benieuwd wat je nog meer gaat veranderen. Revenge die vind ik ook top. Lol die wil ik ook nog kijken. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die lol film lijkt me wel leuk :P Toen ze tenminste nog een beetje normaal deed haha. Ga hem een keer downloaden. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier zit nog het een en ander tussen wat ik wil gaan bekijken, leuk zo'n overzichtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reign klinkt wel interessant, ik houd wel van historische series/films.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te zien, ik ken ze allemaal niet haha. Mannenharten lijkt mij wel heel erg leuk. Zelf ben ik pas begonnen met de serie making a murderer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je nieuwe lettertype vind ik wel leuk! The client list vind ik ook een hele leuke serie! Ik zit nu aan de laatste afl van het eerste seizoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh alle series die je op je lijstje hebt staan heb ik nog niet gezien! Misschien ook maar eens aan beginnen dan, want ik hou van series!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zie allemaal leuke films die ik wil zien! haha

  BeantwoordenVerwijderen