vrijdag, januari 15, 2016

Mijn nieuwe telefoon, de LG G4!
Sinds een weekje ben ik de trotse eigenaresse van een prachtige telefoon, namelijk de LG G4. Mijn iPhone 4 was helemaal op en daardoor was het de hoogste tijd voor een nieuwe telefoon, Maar... de laatste tijd is er zo verschrikkelijk veel keus, dat ik het heel lastig vond om een goede telefoon uit te kunnen kiezen. Na even getwijfeld te hebben tussen de iPhone 6, de Samsung Galaxy S6 en de LG G4, ben ik uiteindelijk toch voor de laatste gegaan. Waarom? In dit artikel vertel ik je er alles over en laat ik mijn prachtige nieuwe aanwinst zien!

De laatste keer dat ik een telefoon kocht, was denk ik ongeveer 4 jaar geleden. De afgelopen 4 jaar heb ik een hele mooie iPhone 4 mogen gebruiken van de stiefvader van Rick en die heb ik dan ook met veel plezier (op)gebruikt! De afgelopen paar maanden begon ik te merken, dat de telefoon niet meer functioneerde zoals ik wilde (ik kon niet meer bellen, het systeem werkte traag etc). Uiteindelijk ben ik er nog een hele tijd mee verder gegaan, aangezien ik nog wel kon whatsappen en dat is naast het maken van foto's toch wel één van mijn favoriete telefoon bezigheden. Toch was het aantal weken geleden toch echt tijd om eens te bekijken naar een nieuwe telefoon. Na wat reviews te hebben gelezen, stond ik uiteindelijk voor de keuze tussen een iPhone 6, Samsung Galaxy S6 en de LG G4.Mijn keuze is toen gevallen op de LG G4 en dat wel vanwege de volgende punten:
- De prijs viel enorm mee (helemaal in vergelijking met de andere twee toestellen...);
- Het beeld is zeer scherp en lekker groot, zodat ik er evt. ook series op kan kijken;
- Het toestel werkt onwijs snel en heeft een verwisselbare accu;
- Oh, en als het geheugen vol is, dan kan je er gewoon een geheugenkaartje in plaatsen;
- De camera van de LG G4 wordt gezien als één van de beste camera's op smartphones.

Genoeg positieve punten dus te vinden over de LG G4, maar toch twijfelde ik aangezien ik nog nooit een LG toestel heb gehad. Na wat wikken en wegen heb ik het toestel toch gekocht en ik ben er onwijs blij mee!Ontwerp
Wauw, wat een prachtig ontwerp heeft deze telefoon! Het scherm is prachtig en de kleuren zijn helder. Ook ligt de telefoon, ondanks de grootte, fijn in de hand. Bij het bestellen van de telefoon heb ik ook direct een QuickCircle case besteld in de kleur wit en echt waar, ik vind het prachtig! Het toestel oogt met het hoesje heel chique en elke keer als het beeld oplicht, dan voelt dat gewoon als een cadeautje!

Gebruik
De telefoon is onwijs snel en werkt op Android en aan de Android moest ik wennen, aangezien ik hiervoor een iPhone met IOS als besturingssysteem had. Gelukkig ben ik nu al helemaal gewend aan het Android besturingssysteem!  Na wat gestoeid te hebben met de instellingen van de camera, weet ik nu hoe ik de mooiste foto's kan maken en dat heeft als gevolg dat ik niet overal meer mijn big Sony camera mee hoef te nemen. YAY! De accu gaat ook lang mee en alle apps werken gewoon super!Tot op heden ben ik zeer tevreden over de LG G4 en ik hoop dat deze vreugde ook nog lang mag blijven. Het is een prachtige telefoon, die er vooral uitspringt vanwege het mooie scherm en de goede camera. Voor mij is de telefoon perfect!

Heb jij ervaring met een LG telefoon?

Liefs,
Lisa
PS: vanaf dit moment maak ik de foto's voor mijn blog met mijn LG G4. Het is nog een beetje uitzoeken hoe ik de camera het best kan gebruiken (er zitten zoveel functies op!), maar met een beetje gestuntel kom ik er wel hihi!

6 opmerkingen:

 1. Wat klinkt deze goed! En de camera ziet er ook helemaal prima uit, erg belangrijk natuurlijk. Ook super handig dat hij een verwisselbare accu heeft en dat je er een geheugenkaartje in kan doen, laat mij een beetje denken aan mijn Blackberry tijd hihi. Ik heb geen ervaring met LG toestellen, ik ben namelijk een trotse eigenaresse van een iPhone6 :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha een goede camera vind ik inderdaad ook heel belangrijk! En ja, een iPhone 6 lijkt mij ook heel fijn, maar die ging mijn budget toch net iets te boven hihi!

   Verwijderen
 2. Ik heb tegenwoordig een Sony, ook heel fijn. Je hebt een hele mooie telefoon gekozen! Hij lijkt me super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er goed uit maar ik blijf bij de iPhone!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, veel vriendinnen van mij zeggen ook; eenmaal een iPhone, altijd een iPhone ;) Blijft ook een fijne telefoon hoor, maar ik wilde eens een keer wat anders (en iPhone is zo duur hihi!).

   Verwijderen