maandag, januari 18, 2016

Review MAC lipstick D for Danger



Een aantal weken geleden mocht ik mijn eerste MAC product aan mijn beauty-inventaris toevoegen, een historisch moment! Lang zat ik al te twijfelen om een MAC lipstick aan te schaffen, maar ondanks dat ik de kleuren echt prachtig vond, hield de hoge prijs mij tegen. Mijn vreugde was dan ook groot, toen ik met kerst een MAC lipstick ontving van mijn schoonfamilie en sindsdien kijk ik er met verliefde ogen naar haha. In dit artikel laat ik jullie de MAC 'D for Danger' lipstick zien!

Ik kan mij nog goed herinneren, dat ik op tweede kerstdag een heel mooi tasje van MAC zag staan onder de kerstboom en ik hoopte toen zo dat dat tasje voor mij zou zijn hihi! En wat bleek... het tasje was voor mij! Vol verwachting maakte ik het tasje open en daar zag ik een klein cadeautje liggen en nadat ik het cadeautje had opengemaakt kwam er een prachtige lipstick tevoorschijn. Alleen het design van de huls vind ik al super: simpel en toch heel chique! Uiteraard heb ik de huls direct opengemaakt en toen kwam er een bordeauxrode lippenstift tevoorschijn! Op de foto hieronder lijkt de kleur donker roze, maar hij heeft in het echt dus wat meer een bordeauxrode kleur.



Die avond heb ik hem natuurlijk gelijk opgedaan en wauw, ik vond de kleur geweldig. Mijn schoonzusje heeft echt goed haar best gedaan om een kleur te vinden die precies bij mij past, daar ben ik haar heel dankbaar voor! Deze kleur zou ik niet zo snel op doen naar school, maar eerder in het weekend met feestjes of tijdens het uitgaan. Wat ik fijn vind aan deze lippenstift, is dat hij mat is. Ik ben niet zo van de glanzende varianten, dat vind ik dan weer too much.




Het pigment van de lippenstift vind ik goed, de kleur is lekker aanwezig en de lippenstift blijft goed zitten. Dit zijn toch wel de drie punten waar ik op let bij het uitzoeken van een lippenstift. Hieronder kunnen jullie nog een swatch zien van de MAC lipstick 'D for Danger':

































Aangezien ik zo enthousiast ben over mijn eerste MAC product, denk ik dat er binnenkort nog wel meer producten gaan volgen hihi. Het eerste product wat ik van dit merk koop, is denk ik een mooie blush: daar heb ik ook al zoveel positiefs over gelezen!

Wat vind jij van MAC?

Liefs,
Lisa

19 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je eerste MAC product! Trust me, er zullen nog velen volgen hihi. D for Danger heb ik ook en is echt prachtig. Alleen de mijne werd jammer genoeg tijdens een tripje in Amsterdam uit mijn rugzak gesneakd in de drukte, werd de lipstick afgebroken en weer terug gedaan in mijn rugzak :(. Ik weet zeker dat je deze nog vaak zal dragen, het is echt een hele mooie kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jemig, soms zijn mensen net beesten! Ik snap echt niet waarom iemand iets zou afpakken van een ander... dat doe je toch gewoon niet? En vet raar ook, dat ze het daarna afgebroken weer hebben terug gestopt... Hopelijk was dit iets eenmaligs en hoef je dit niet nog een keer mee te maken!

      Verwijderen
  2. Ik vind het altijd leuk hoe wij kunnen opwinden door de eerste MAC lipstick. En leuk om keer op keer te lezen op een blog. Je schoonzus doet zeker goed werk. De kleur is mooi. Fijn dat je zo blij mee bent. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja wij bloggers blijven bijzondere mensen hihi! Mijn schoonzus heeft inderdaad heel erg haar best gedaan om een mooie kleur uit te kiezen! Ik ben er zo blij mee! Leuk dat je een reactie hebt achtergelaten.

      Verwijderen
  3. Ik heb hem ook en ben er onwijs blij mee! Het is zo'n mooi en fijn kleurtje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah wat gaaf dat je dit met kerst hebt gekregen! Had jij even geluk! Volgens mij is dit echt een super mooi kleurtje. Het is maar goed dat hierin de buurt geen Mac store zit..Bloggers en Mac dat gaat niet samen haha!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar heb je helemaal gelijk in haha! Maar, ik ga binnenkort naar Amsterdam en daar zit er wel één... Hopelijk valt de schade straks mee :)

      Verwijderen
  5. Echt een hele mooi kleur zeg! Ik heb met kerst ook mijn eerste mac lipstick gekregen hihi moet er nog steeds een review over schrijven! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kleur, zeker voor dit seizoen. Nadat ik mijn 1e MAC lipstick kocht was ik verkocht! Ik heb er nu inmiddels 4 en wil er zeker nog meer. Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben ook bang dat dat mij gaat gebeuren... haha! "Gelukkig" zijn de MAC producten best duur, dat is het enige wat mij tegenhoudt om nu weer een nieuw product te kopen!

      Verwijderen
  7. Hele mooie lipstick en wat leuk dat het je eerste mac product is! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat leuk, je eerste Maccie! Ik ben benieuwd hoe deze je staat :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er komen binnenkort foto's van online, dus hou het in de gaten hihi!

      Verwijderen
  9. Mooie kleur! Ik was al een tijdje benieuwd naar deze kleur. Fijne review heb je geschreven.
    Liefs X

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een mooie kleur zeg! Heel lief dat je deze hebt gekregen. Ik kan je alleen al wel vast waarschuwen: je gaat meer lipsticks willen haha! Ze zijn heel verslavend :P

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oeh wat een mooi kleurtje is dit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dit zal zeker niet je eerste en laatste MAC lipstick zijn, want ze werken nogal verslavend haha. D for danger staat ook nog op mijn lijstje! Heel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels