Over mij


Leuk dat je een kijkje komt nemen op deze pagina! Ik ben Lisa, een spontaan, vrolijk en energiek meisje van 19 jaar.  Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Human Resource Management ter Saxion Deventer en ondanks dat het best een pittige opleiding is, geniet ik enorm van de nieuwsgierigheid die de opleiding bij mij opwekt en ben ik gemotiveerder dan ooit om nieuwe dingen te leren.

Buiten mijn drukke leventje om vind ik het heerlijk om lekker niks te doen: om lekker op de bank te hangen met een warme kop chocolademelk en een goede serie. Daarnaast geniet ik enorm van muziek, zowel het luisteren ernaar als het zelf produceren. Ik maak weleens muziek samen met mijn broer, dan speelt hij gitaar en zing ik erbij. Dit vind ik zo ontzettend leuk om te doen!

Mijn grootste doel op dit moment is om te genieten van het leven en dan vooral ook van de kleine dingen. Daarnaast ben ik enthousiast bezig met het creëren van een gezonde levensstijl (hallo sporten en niet meer snoepen!) en ben ik druk met het bijhouden van mijn blog.

Heb je nog verdere vragen over mij? Stuur een mailtje naar onderstaand mailadres:
revive-style@hotmail.com

Veel plezier met het lezen van mijn blog!

Liefs,
Lisa

Labels