donderdag, november 13, 2014

Fashion: Uggs do or don't?



























Het zijn misschien niet de meest fashionable schoenen, maar waarschijnlijk wel de meest comfortabele en warme schoenen. Ik zie bij mij op school zoveel meiden met Uggs lopen en ik ben altijd een beetje jaloers op deze meiden. De schoenen zien er heerlijk uit, zijn heerlijk warm en daarnaast zien ze er schattig uit! Maar achter deze schoenen zitten ook nadelen, waaronder de hoge prijs...

Mijn mening over Uggs is de laatste jaren wel veranderd. Ik ben nogal een twijfeldame: op het ene moment ben ik gek van Uggs en het andere moment vind ik ze vreselijk en wat ordinair. Toch was ik wel redelijk verkocht, toen ik voor het eerst Uggs aanpaste... Ze zitten heerlijk en staan zelfs nog leuk haha. Het zijn net sloffen, maar dan voor buiten :)
Ik vind vooral het lage donkerbruine model erg mooi, alhoewel ik de zandkleur ook wel erg gaaf vind. Lekker makkelijk te combineren, en daarnaast ben ik altijd wel fan van schoenen met warme kleuren!



























Oke, dus Uggs zijn mooi, schattig, leuk en comfortabel. WAAROM KOOP IK ZE DAN NIET?! Ondanks alle goed kanten van deze schoen, heeft hij ook slechte kanten. Zo is de prijs erg hoog voor een niet al te beste schoen. De schoenen zijn slecht voor je voeten, en veroorzaken bij sommigen mensen zelfs problemen met de spieren van voeten; helemaal als je nog in de groei bent. Veel meiden lopen scheef op Uggs, omdat het voetbed van de schoen gewoon niet goed is. Erg slecht voor je voeten! Daarnaast ben ik misschien niet helemaal het type voor Uggs. Misschien is het raar om te zeggen dat er een 'type' is voor Uggs, maar ik bedoel hiermee dat deze schoen bij sommigen gewoon niet past. Ik ben er nog niet uit, of Uggs echt bij mij passen...
























Uggs blijven schoenen, waar ik nog steeds elke keer naar omkijk. Ze zijn schattig, gemakkelijk en zeer comfortabel. Maar daarnaast zijn ze wel slecht voor de gezondheid van je voet en de prijs is ook niet al te best voor je portemonnee haha. Ondanks deze negatieve punten, weet ik eigenlijk wel zeker dat ik nog een keer Uggs ga aanschaffen. Ik blijf namelijk een zwak houden voor deze schoenen!
Ik koop dan wel het lage model: hierover is mijn mening in de loop van de jaren niet veranderd haha.

Ik vind trouwens het leren Ugg model niet mooi, en daarnaast vind ik Uggs met een hele drukke print niet mooi. Nee eigenlijk vind ik dit afschuwelijk.


































Wat vinden jullie van Uggs? Hebben jullie zelf Uggs?


Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

  1. Leuk artikel! Ik ben er zelf niet zo'n fan van en zou de uperhaupt nooit kunnen dragen omdat ik moeilijke voeten heb

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Uggs alleen mooi wanneer ze nieuw zijn, erna worden ze al snel lelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Awesome blog heb je!
    Ik heb mijn Uggs alleen aan als het suuuuper koud is, gewoon heerlijk warm! Maar echt mooi vind ik ze niet meer

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind de echte uggs, dus die je op je foto's hebt in één woord afschuwelijk. Ik heb zoiets van 'trek dan meteen sloffen aan' hahaha ;) De "gewone" schoenen van uggs zijn vaak wel mooi!

    xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb zelf twee paar uggs en allebei gekocht via Marktplaats voor een koopje! :) Natuurlijk heb ik erop gelet of ze wel echt zijn. Ik draag ze trouwens ook in het openbaar, ik vind het wel kunnen zolang de rest van je outfit er niet ordinair uitziet.Tenzij je dat wilt natuurlijk ;p

    BeantwoordenVerwijderen

Labels