maandag, november 10, 2014

Hot or Not: Tattoo's (en mijn mening hierover)


Overal zie ik de laatste tijd tattoo's voorbij komen. Het is niet zo dat meer mensen nu een tattoo laten zetten, maar meer dat ik er op let. Sinds een jaar of 2 ben ik best wel geïnteresseerd geraakt in tattoo's, en vandaar dat ik hier een artikel over wil schrijven. Wil je weten waarom ik hier geïnteresseerd in ben? Lees dan hieronder meer!

Kennen jullie dat programma LA Ink op TLC? Ik vind dat zo'n vet programma! Ze maken zulke mooie dingen, en ik vind het echt zo knap hoe je zulke dingen kunt bedenken en het laat staan ook nog kan uitvoeren. Het is voor mij echt een programma waar ik inspiratie uit kan halen, aangezien deze mensen echt doen wat ze leuk vinden en hier hun creativiteit uit kunnen halen. Toch zie ik de laatste tijd bij dit programma steeds meer mensen die een tattoo laten zetten om 'erbij' te horen, en dit vind ik erg jammer. Een tattoo laat je niet zetten, omdat je erbij wilt horen. Nee, een tattoo laat je zetten om jezelf te uiten, om iets te benadrukken waar jij trots op bent of waar jij bij stil wilt staan.
Waarom daar en waarom pas over een halfjaar
Na dit schooljaar hoop ik klaar te zijn met mijn vwo-opleiding, en dan heb ik weer een hoofdstuk afgerond. Ik doe ontzettend mijn best voor vwo, doe ik dit niet, dan haal ik het ECHT niet. Ik zou graag een tattoo willen van een vlinder of zwaluw op de binnenkant van mijn pols. Hiermee wil ik het hoofdstuk school echt voor mezelf afsluiten. Een tattoo om te laten zien hoe trots ik op mezelf ben dat ik het vwo heb gehaald en er ook echt hard mijn best voor heb gedaan. Ik vind daarom een zwaluw heel gepast, aangezien ik dan klaar ben met school en voor even ´vrij´ ben (voor ik aan mijn vervolgopleiding begin) en daar wil ik aan herinnerd worden.

Waar zouden jullie een tattoo willen hebben?

Liefs,
Lisa

9 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Ik denk niet dat ik een tatoeage zal zetten, maar als ik het wel doe, is het zeker iets met een betekenis.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauw dit inspireert me echt als ik een tattoo zou nemen wil ik hem graag bij me pols of me enkel en misschien nog wel achter me oor

  http://forgirlsisfashionimportant.weebly.com/

  liefs Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk artikel! Tattoo's vind ik prachtig mits ze een goede en bijzondere betekenis hebben. Zo laat ik wanneer ik mijn propedeuse heb ook een tattoeage zetten van een aantal zwaluwen. Ik houd er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zit al jaren te twijfelen of ik een tattoo ga nemen. Eerst was het niet echt mogelijk vanwege mijn toekomstplannen, maar dat heb ik nu wel een beetje gewijzigd. Dus misschien in de toekomst dat mijn tattoo er ook komt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als je twijfelt, niet doen! Ik heb er zelf 2 en heb er nog geen seconde spijt van gehad! Als ik meer centjes had gehad zat ik al helemaal onder haha. Mooie inspiratiefoto's! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, het is inderdaad jammer dat het zo duur is! Maar wat gaaf dat je er al twee hebt! Sommige tattoo's zijn ook echt zo mooi :) Liefs xx

   Verwijderen
 6. Heel leuk artikel! Ik zit zelf de laatste tijd er ook steeds vaker over te denken, nog lang niet sowieso maar ik zou wel iets met betekenis doen.. er moet dan alleen nog wel even wat gebeuren in m'n leven waarvoor ik dat zou kunnen doen, des noods doe ik het niet. Het hoeft ook niet perse! Anders blijf ik gewoon genieten van kijken naar foto's van tattoo's die ik mooi vind.. kan ook!

  BeantwoordenVerwijderen