zondag, november 09, 2014

Shopping: Scarf with winter details


Goedemorgen allemaal,

Gistermiddag ben ik de stad in geweest, om op zoek te gaan naar een mooi zwart jurkje en een groene jeans. Helaas heb ik van allebei niks moois weten te vinden...
Toch ben ik niet met lege handen naar huis gegaan: ik heb namelijk een hele mooie sjaal weten te kopen...
De sjaal heeft als basiskleur een beetje een grijze/taupe kleur. Hij is bedekt met allerlei winterse figuurtjes in het wit en in het zwart. Daardoor oogt de sjaal niet saai, of eentonig qua kleur. Ook is de sjaal erg warm! Hij heeft een beetje een wolachtige stof, maar de stof kriebelt niet in je nek! Normaal gesproken kriebelen warme sjaals bij mij altijd, maar dit is een uitzondering.
De sjaal heeft aan de onderkant beige touwtjes, die de sjaal net wat extra's geven. Hij is in de lengte ongeveer 2m, en in de breedte ongeveer 60cm. Hij is dus echt groot, waardoor je hem heerlijk om jezelf heen kan slaan :)
Deze sjaal is door de makkelijke kleuren goed te combineren. Gistermiddag bijvoorbeeld, droeg ik de sjaal met een spijkerjasje, een zwarte panty, een zwart rokje en een zwart basic hempje. Ik heb bewust voor rustige items gekozen, aangezien de sjaal van zichzelf best wel een drukke print heeft. Wanneer je dit combineert met rustige items, springt de sjaal er dan ook echt uit!

Kortom: deze sjaal is perfect voor mij. Hij zit lekker, heeft een winters printje en is ook nog eens gemakkelijk te combineren!
Ik heb deze sjaal gekocht bij de C&A.

Wat vind jij van deze sjaal?

Fijne zondag!
Liefs,
Lisa

9 opmerkingen: