zaterdag, november 08, 2014

Wishlist: Little black lace dress

 
 
 
Hellooo,

Het is weer zaterdag, en dat betekent WEEKEND! Ik ben al een tijdlang op zoek naar hét perfecte zwarte jurkje, maar ik heb hem nog steeds niet gevonden. Vandaag wil ik een aantal mooie zwarte jurkjes met jullie delen, en daarnaast wil ik jullie om advies vragen.
De kerstdagen zijn volgende maand alweer, en ik zoek iets speciaals om dan aan te trekken. Ik zoek een zwart jurkje, dat chique, vrouwelijk en sexy tegelijk is. Nou zijn er tegenwoordig genoeg jurkjes die deze 3 kenmerken hebben, maar toch vind ik geen 1 jurkje die ik echt heel mooi vind. Mijn perfecte little black dress heeft een open rug, driekwart mouwen en kant. Daarnaast moet het jurkje geen hoge hals hebben, maar mag er nog wel iets decolleté te zien zijn.

Vanmiddag ga ik weer eens de stad in, om maar eens te kijken of dit jurkje ergens te koop is. Ik denk dat de kerstjurkjes langzamerhand de winkels weer in gaan komen (als ze dat nog niet zijn), en voor een leuk jurkje moet je er vroeg bij zijn merk ik haha. Vorig jaar was ik veel te laat met het uitzoeken van een mooie jurk, waardoor ik uiteindelijk eindigde met een jurkje dat nét wat te kort was, en niet helemaal lekker zat.
Nadeel van de jurkjes van tegenwoordig: ze zijn allemaal MEGAkort! Veel jurken vallen net over je billen, maar als je ook maar iets bukt is alles goed te zien...

Toch heb ik een aantal mooie zwarte jurkjes gevonden, die ik graag met jullie willen delen. Daarnaast vroeg ik me af, waar jullie je jurkjes kopen. Ik zou het fijn vinden, als jullie dat in een reactie zouden willen achterlaten.


Waar koop jij meestal je zwarte jurkje?

Fijn weekend!
Liefs,
Lisa

2 opmerkingen:

  1. De één na laatste vind ik het mooist! Bij de New Yorker hebben ze altijd mooie bodycon dresses, ik zou daar eens gaan kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen