zondag, november 16, 2014

Shopping: Primark Shoplog!
























Ik kan niet wachten om jullie mijn nieuwe aankoopjes te laten zien van de Primark! Ik ben afgelopen vrijdag naar de Primark in Arnhem geweest, om de nieuwe collectie even te komen bewonderen haha. Natuurlijk ben ik weer hartstikke goed geslaagd, en vandaag laat ik jullie zien wat ik gekocht heb! Nieuwsgierig? Lees gauw verder!
Vrijdag was een drukke dag: ik had mijn Cambridge Speaking Examen, daarnaast ben ik ook nog outfitfoto's wezen maken met mijn vriend (deze foto's kun je hier terugzien) en 's middags zijn we de Primark ingeweest! Uiteindelijk hebben we de dag afgesloten door lekker uit eten te gaan bij El Popo! Mijn (stiekem toch wel) favoriete restaurant :)

Zoals altijd, kwam ik vrijdag weer terug met een grote tas spullen van de Primark haha. Het lukt mij gewoon niet om met lege handen daar te vertrekken... Deze keer vond ik de collectie trouwens erg geslaagd! Veel blousjes, en daarnaast al veel kerstmisspullen (waaronder hele schattige sweaters en kaarsen!). Vooral de kerstsweaters vond ik erg leuk! Helaas heb ik er zelf geen 1 gekocht, omdat ik niet denk dat ik er echt in ga lopen haha. Wel heb ik weer lekker rondgesnuffeld tussen de accessoires en heb ik hier mijn eerste statement ketting gekocht! Ook heb ik een heerlijk setje geurkaarsen weten te scoren, en heb ik eindelijk (!!!) weer eens een mooie witte blouse weten te kopen!

























Deze peplum top is absoluut mijn favoriete item wat ik gekocht heb bij de Primark. Hij zit heerlijk, en past ook echt perfect! Deze top zullen jullie volgende week in een Outfitpost te zien krijgen :) So stay tuned! <3
























Deze ketting vond ik direct al erg leuk! Hij glimt wel wat veel, maar ik vind het niet storend bij deze ketting. Misschien dat ik die blingbling er nog afhaal, want die 'diamantjes' kun je er gewoon afhalen :) Deze ketting zullen jullie ook binnenkort in een Outfitpost te zien krijgen :)

























Mijn schattige geurkaarsjes <3 Ik vind ze echt zo schattig! En ze ruiken ook nog lekker!

















































Dit is zo'n heerlijke, warme en zachte trui! Hij heeft iets glitters in de stof zitten, waardoor hij net wat hem net wat opvallender maakt. De trui is lekker fluffy: hier ben ik de laatste tijd helemaal fan van. Ook is die door de gebroken wit kleur gemakkelijk te combineren.
























Vol verbazing heb ik ook een broek weten te scoren! Ik heb best wel lange benen, en ben niet zo heel breed bij mijn heupen, waardoor het kopen van broeken vrij lastig is. Blijkbaar hebben ze bij de Primark gewoon lengtebroeken?! Deze broek was zo'n lengtebroek, en hij zat al direct als gegoten toen ik hem paste. Ook heb ik nog geen broek in een grijze kleur, dus voor de afwisseling in mijn kledingkast is hij ook zeker geschikt haha :)




Eindelijk weer een keer een mooie witte blouse weten te scoren! :)

























Ook deze witte top vind ik erg leuk! Hij is net wat minder standaard, door het patroontje wat overal op het truitje voorkomt. De trui heeft driekwart mouw, en het stofje is lekker rekbaar!

























Als laatste kon ik het niet laten om deze mooie blush met kwast mee te nemen! Ik wil in de winter nog weleens een heel bleek gezicht hebben, en ik hoop dat deze blush ervoor zorgt, dat mijn huid een wat gezondere teint krijgt!

Mijn vriend is ook geslaagd met een lekkere, warme blauwe (winter)trui en een prachtig grijs overhemd! Deze vond ik bij ons vorige bezoek bij de Primark al heel mooi, maar toen was zijn maat er niet meer. Gelukkig was zijn maat er nu wel! Happy me <3

Wat vind jij van mijn aankopen?

Liefs,
Lisa

16 opmerkingen:

  1. Erg mooie aankopen, ik vind alles eigenlijk super leuk! Vooral de peplum :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes heb je gedaan! Ik heb soms net hetzelfde probleem als jou en weet dus ook niet goed hoe ik dit moet oplossen. :( Alle hulp is welkom haha.

    Liefs,
    Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankoopjes. Die geurkaarsen zien er inderdaad schattig uit en je warme trui vind ik ook mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super leuke spulletjes! Ik vind vooral die trui met de sterretjes erop erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha ik was daar vrijdag ook! Leuke aankopen heb je gedaan! Zelf heb ik die top met de sterretjes ook, erg mooi is ie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer dat ik je niet gezien heb haha! Ik ben ook echt gek op deze top <3

      Verwijderen
  6. Super leuke aankopen! Ik was gisteren in de primark in Hoofddorp, maar al deze items niet gezien. Leuke blog heb je! Ik volg je nu, neem je bij mij ook een kijkje?
    Liefs
    www.thetravelrecipe.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke dingen heb je gehaald! Die peplumtop is erg mooi, de blouse heb ik ook en die zit zo lekker!

    Liefs

    (je had trouwens eerder ook al een blog toch?)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Klopt, ik had hiervoor een andere blog, maar ik was de naam zo zat en wilde een frisse weg inslaan :) Leuk dat het je opvalt! Liefs xx

      Verwijderen
    2. Ja ik volgde je altijd en ineens zag ik je blog nooit meer voorbij komen.. Dus zodoende viel het me op.

      Ik geloof trouwens dat ik je afgelopen zomer tegenkwam bij het tikibad.

      Verwijderen
  8. Hele mooie aankopen! Die geurkaarsjes zijn zo leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Geurkaarsen! Wat een leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ooh, zoveel leuks! Die statement ketting vind ik echt heel mooi <3

    BeantwoordenVerwijderen

Labels