zondag, december 14, 2014

My week in pictures #5

Schattige mokken met zakjes met poeder voor heerlijke chocolademelk gekregen van mama!

Het is weer zondag, en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe my week in pictures. Ik vind dit zelf echt hele leuke artikelen om te schrijven, omdat ze laten zien wat ik in een week gedaan heb. Het is voor mij leuk om te schrijven en voor jullie (hopelijk) leuk om te lezen, maar het is voor mij ook handig om weer even terug te halen wat ik die afgelopen week ook alweer gedaan heb. Zo weet ik wat ik nog moet doen haha.

Afgelopen week was een week die in het teken stond van leuke uitstapjes maken, zoals het dagje naar Keulen (dit artikel kun je hier lezen), het schrijven van veel artikelen en het maken van lange dagen op school. Het is bijna kerstvakantie, en voor deze vakantie moet er nog zoveel gebeuren! Zo heb ik nog een toets van aardrijkskunde, moet ik nog boekverslagen inleveren, moet ik nog een planning maken voor de toetsweek en ga zo maar door. Het is dus een hele drukke periode voor school, en ik ben dan ook ontzettend hard bezig om alles goed te plannen.

Naast mijn drukke leventje, gaat het eigenlijk heel goed met me. Ik zit lekker in mijn vel, blog er vol op los en kreeg zelfs de eerste lieve mailtjes binnen over wat mensen van mijn blog vonden. Zo kreeg ik een mailtje met complimenten over de uitstraling van mijn blog en mijn eigen schrijfstijl. Ik vind het leuk om te horen, dat mijn blog zo goed ontvangen wordt! <3

Binnenkort zal ik een lang artikel schrijven over hoe het echt met mij gaat, wat mijn toekomstplannen zijn en waar mijn blog nu eigenlijk voor staat. Voor vandaag laat ik jullie de foto's zien van mijn afgelopen week!
Jaaa, bij ons thuis is het ook volop kerst! De boom die we dit jaar hebben is echt prachtig, en vooral de versieringen die erin hangen vind ik zo mooi! Het geeft de boom echt een luxe, warme en frisse uitstraling!
Schattig hoekje bij ons thuis! <3 Die laarsjes die op de grond staan zijn van mij. Ik dacht, misschien kan ik mijn schoen ook wel met kerst zetten?


Kraslot gekregen met Sinterklaas! Ik heb wel zeker 5,00 gewonnen! Daar ga ik weer een nieuw kraslot van kopen, want je weet maar nooit of je hier meer mee verdient (of juist minder haha).
De tijd van de lekkere dagen op de bank hangen met een kop warme chocolademelk is weer aangebroken. Gisteren hebben jullie mijn favoriete "chilloutfit" al kunnen zien.
Ik ben momenteel op zoek naar een studie die goed bij mij past. Ik zoek een studie die creatief is (maar niet té), waarbij je sociaal met mensen werkt, en die ook nog richting de management kant gaat. Ik kwam de studie Media, Informatie en Communicatie tegen en deze studie lijkt me zeker wel wat! Iemand die deze studie toevallig volgt?


Afgelopen week heb ik mijn kamer opgeruimd, maar dit hoekje blijft altijd rommelig. Elke ochtend heb ik namelijk andere boeken nodig, en dan gooi ik mijn boeken van de vorige dag in dit hoekje. Zucht... Toch blijft het wel een vrolijk hoekje, vanwege de felle kleuren :)
Christmas in my own bedroom <3

Mijn bed weer mooi opgemaakt. Dit geeft mij toch altijd wel een gevoel van rust. Helemaal als ik thuiskom van een lange dag school is dit heerlijk. Het oogt rustig en geordend en daar hou ik van.
Dit woord moet ik echt gaan toepassen deze kerstvakantie. Ik ben zo vreselijk druk met leren, lezen, bloggen en opdrachten maken, dat ik haast vergeet om te relaxen. Deze accessoire staat in mijn kamer, maar ik vergeet vaak dat ik hem nog heb aangezien ik zo aan het sjezen ben. Toch blijf ik hem heel erg mooi vinden!

Hoe was jouw week?
Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

 1. Ik volg niet Media, Informatie en Communicatie, maar wel Communicatie en multimedia design. En dat kan ik je echt heel erg aanraden. Het is de perfecte combinatie tussen, design, media, techniek, communicatie. Het is eigenlijk heel erg breed! Misschien kun je daar eens naar kijken!

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat je meedenkt! En wat leuk dat je die opleiding volgt, klinkt positief! Ik ben zelf niet echt van de techniek, maar ik ga zeker even een kijkje nemen naar de opleiding. Dankjewel! Liefs xx

   Verwijderen
 2. Leuk om te zien zo, jouw week!
  Ik studeer nu communicatie en dat komt redelijk overeen met wat jij vertelt dat je wilt. Ik doe dat op het Fontys in Tilburg en vind het echt super leuk! Misschien is het wel wat voor je (:
  Leuke blog heb je trouwens, ik volg je nu!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Ik ga er van de week direct naar kijken, het klinkt goed :) fijn dat je meedenkt! En, bedankt voor het volgen! Liefs xx

   Verwijderen