zaterdag, december 27, 2014

Outfit: Printed legging, witte blouse en zilveren accessoires






































Daar zijn we weer! Afgelopen twee dagen heb ik niet geblogd, omdat ik gewoon lekker kerst aan het vieren was, maar vandaag ben ik er weer! Vandaag laat ik jullie een outfit zien, die ik eigenlijk met toeval zo bij elkaar heb gezocht. Het heeft zwart/wit tinten en wat zilveren accessoires. Kijk hieronder mee voor de foto's!

Ik moest er voor werk gisteren netjes uitzien, waardoor ik een witte blouse droeg. Daarnaast had ik geen zin in een zeurende strakke broek, waardoor ik lekker voor mijn printed legging koos. Het viel mij op dat deze items eigenlijk heel goed bij elkaar pasten, en vandaar dat ik besloten heb om er een post over te maken. Trouwens; de zwarte sjaal die ik draag heb ik gisteren gekregen met kerst. Hij is zo lekker warm en fluffy!




























Het was eigenlijk mijn bedoeling om vandaag mijn kerstoutfit te laten zien, maar ik zit niet lekker in mijn vel vandaag en vandaar dat ik nu ook voor een lekkere comfortabele outfit kies. Ik wilde heel graag foto's buiten maken, aangezien het sneeuwt (yay!), maar ook dat gaat vandaag helaas niet aangezien ik niet helemaal lekker ben. Kortom: vandaag is een beetje een day-off dagje voor mij, waarin ik veel in bed of op de bank kruip. Ik heb vanochtend de hele ochtend geleerd, dus wat dat betreft ben ik blij dat ik dat heb kunnen afmaken. Ben toch wel een beetje trots op mezelf, dat ik me zo goed aan mijn leerschema hou :)

























De ring die ik draag heb ik gekregen van mijn vriend voor kerst. Het is een hele gave zilveren ring met een gevlochten structuur. Er zit een subtiele glitter op, waardoor hij ook wel opvalt en ik vind hem heel chique en vrouwelijk. Ik vind het zo lief dat hij een ring speciaal voor mij gekocht heeft hihi <3


















































Wat vind jij van deze outfit?

PS: Morgen of overmorgen komen mijn kerstcadeautjes online, en het zijn er zo ontzettend veel! Er zitten hele leuke dingen bij, dus ik hoop dat jullie weer langskomen op Revive-Style!

Liefs,
Lisa

8 opmerkingen:

  1. leuke outfit! staat je goed! ik ben wel van de legging, sneaker, blouse/trui en comfy sjaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! De legging is echt leuk!
    Beterschap, hopelijk knap je een beetje op! Ik ben benieuwd naar wat je gekregen hebt (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah, beterschap! Is toch niets dat (semi)ziek zijn!

    Leuke outfit, vind vooral de legging tof, geeft echt leuke een touch!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke outfit! Ik ben ook heel benieuwd naar je kerstcadeautjes :)
    p.s.: ik heb je getagd om ook de winter wonderland tag in te vullen! Voel je niet verplicht maar ik zou het leuk vinden als je hem zou doen hihi x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief dat je mij getagd hebt! Ik zal er volgende week even naar kijken, ben nu zo druk met leren :( liefs xx

      Verwijderen
  5. Leuke outfit heb je aan! En die sjaal ziet er fijn uit zeg.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels