dinsdag, december 02, 2014

Shoplog: Lipsticks, Nagellak en The Body Shop
























Daar ben ik weer! Zoals jullie gisteren op mijn blog hebben kunnen zien, ben ik naar het I Love Beauty Event geweest, die georganiseerd werd door Cynthia (Miss Lipgloss). Natuurlijk ben ik daar niet vertrokken met lege handen haha, en vandaag wil ik jullie mijn aankoopjes laten zien!


Allereerst wil ik jullie deze heerlijke shower cream van The Body Shop laten zien. Ik ben nog niet zo heel bekend met dit merk, maar deze shower cream rook zo heerlijk! Het baseingrediƫnt van deze cream is Shea Butter. Ik ben heel erg fan van Shea Butter, aangezien het de huid rijkelijk verzorgt, zacht maakt en daarnaast nog eens heel lekker ruikt! Ik heb dit product nog niet onder de douche gebruikt, maar ik ben nu al enthousiast haha. Iemand die ervaringen heeft met The Body shop?



Weten jullie nog het bericht wat ik schreef over mijn zoektocht naar een mooie, donkere lippenstift? Deze heb ik gevonden! Tijdens het event stond er een kraampje van Rimmel, en al binnen 5 minuten zag ik de perfecte lippenstift voor mij! Hij is donker, herfstig, maar heeft ook een zwoele tint in zich. Hij is aubergine, maar dan wat roder van kleur: precies wat ik zocht! Ik moet nog wel even oefenen met het opdoen van lippenstift, aangezien ik dit eigenlijk nooit draag haha. Ik ben echt verliefd op dit kleurtje, en ik zal hem jullie binnenkort in een close-up foto van mijn gezicht laten zien :)
De naam van deze lipstick is trouwens: Cutting Edge 120. De lippenstift heeft wel iets glans, maar geen echte hoogglans. Gelukkig, want anders had ik hem niet gekocht! Ik denk dat ik dit kleurtje met kerst op mijn lippen draag! <3
























Ook heb ik een hele gave nude lippenstift gevonden! Hij heeft net wat meer kleur dan de echte 'nude kleur', maar heeft zeker wat weg van dit effect. Deze lippenstift is ook van Rimmel en heeft de naam Lasting Finish By Kate Lipstick 03.
Hij is beige van kleur, maar heeft een ietwat roze glans erdoor heen. Dit kleurtje wil ik gebruiken op momenten, dat ik mijn ogen wat zwaarder wil opmaken. Ik wil mijn lippen dan rustig van kleur houden, en deze is echt perfect daarvoor. De lippenstift is mat.

























De swatches.
Links: Rimmel By Kate Lipstick 03
Rechts: Rimmel Cutting Edge 120




























Als laatste heb ik ook nog een nagellakje gekocht van Rimmel! Dit is ook een aubergine kleur: dit is toch wel mijn favoriete kleur op het moment. Het is warm, stoer, sexy en lekker herfstig. Dit lakje zal ik jullie binnenkort laten zien in een swatch.
























Dit waren mijn aankoopjes alweer!
Wat vind jij van mijn aankopen?

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke items heb je gescoord! Die lipsticks vind ik erg mooi qua kleur! De nagellak ook trouwens haha! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je naar i love beauty bent geweest! Mooie dingen heb je gekocht :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur lippenstift zeg! Waar heb je die gekocht als ik het vragen mag?

    BeantwoordenVerwijderen

Labels