woensdag, januari 21, 2015

Challenge: Timberlands vs. Uggs


Vandaag een challenge tussen Timberlands en Uggs! Veel meiden dragen uggs of timberlands, maar je ziet weinig meiden die beide schoenen hebben. Er is altijd wel een soort strijd geweest tussen deze 2 soorten schoenen, en ik ben benieuwd welke schoen jullie leuker/mooier/fijner vinden. Ik ben fan van beide soorten schoenen, maar ik heb toch wel een duidelijke voorkeur. Lees gauw verder!


Timberlands
Timberlands zijn stoere, lekkerzittende schoenen, die goed passen bij een gave spijkerbroek en een zwart bikerjasje. Ze zijn lekker warm, en lopen heerlijk! Daarnaast vind ik ze net wat minder standaard, dan de andere schoenen die op dit moment in zijn (ondanks dat er veel meiden zijn die timberlands hebben). Je kunt de schoenen op zoveel verschillende manieren combineren, en dat maakt de schoen ook zo praktisch. Ik vind vooral de donkere variant van de vrouwelijke Timberlands erg gaaf! Minpunt: timberlands worden de laatste tijd wel erg op een 'macho-manier' gedragen, veel meiden dragen ze met een bepaalde attitude waar ik niet heel erg van houdt. Zo van 'kijk mij eens, ik ben stoer omdat ik timberlands draag', dit vind ik wel een beetje jammer en ik zie dat dit aantal meiden toeneemt.

Uggs
Uggs zijn warme en lekkerzittende schoenen, die een aantal jaren geleden in de mode raakten. Ondertussen zijn er al veel verschillende soorten en kleuren op de markt gekomen, en ik schrik zelfs niet meer op van glitteruggs. Uggs zijn ook gemakkelijk te combineren, nog veel gemakkelijker dan Timberlands, maar dit kan ook een nadeel zijn. Veel meiden denken namelijk dat uggs elke outfit afmaken, en verslonzen dan de rest van hun outfit (persoonlijke mening). Daarnaast lopen veel meiden erg scheef op deze schoenen, wat er gewoon echt NIET uitziet.
Toch hebben veel meiden (ja, ook ik) een zwak voor deze schoenen: ze zien er gewoon lekker fluffy uit en zitten heerlijk zacht.

Mijn voorkeur gaat uit naar Timberlands, omdat ik gek ben op stoere kleding en outfits haha. Lekker een bikerjasje aan, een zwarte muts op mijn hoofd en i'm ready to go! Uggs blijven een zwak voor mij, maar toch zie ik mijzelf hier nog niet op lopen.
1) ik ben niet het type voor uggs (ze staan mij gewoon niet echt, en ondanks dat ze heerlijk zitten voel ik me toch niet echt zelfverzekerd met deze schoenen).
2) ze zijn slecht voor je voeten (en ik ben best wel bezig met mijn gezondheid).

Met dit artikel wil ik niet zeggen dat de ene schoen beter is dan de andere, maar meer wat jouw persoonlijke mening is en waar jouw voorkeur naar uitgaat.

Dus... voor welke schoen kies jij?

Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

 1. phoee dit is een hele moeilijke haha. heb namelijk wel allebei. ik vind timberlands erg mooi. ik heb zelf een hele lichte variant.
  uggs ondanks dat ik ze niet zo mooi vind heb ik toch 3 paar in me kast staan. ik ben namelijk een ontzettende koukleum en uggs vind ik dan toch nog wel mooier dan snowboots.
  dus qua uiterlijk kies ik voor de timberlands, maar qua draagcomfort ga ik voor de uggs.
  in de winter leef ik ook echt in uggs. blij als de winter voorbij is en ik weer mooie schoenen aan kan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed artikel! Ik kies ook voor de timberlands, mijn neppe uggs draag ik binnen, in de auto en als ik de container enzo buiten moet zetten. Timberlands vind ik stoer, goed voor je voeten indd en ik vind ze tijdloos.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf heb ik Uggs, maar ik begin Timberlands steeds leuker te vinden!

  BeantwoordenVerwijderen