zondag, juni 28, 2015

Diploma uitreiking + outfit!

JAA, ik kan mezelf nu eindelijk officieel geslaagd noemen! 6 jaar (!) lang heb ik gewacht op het moment, dat ik mijn diploma overhandigd zou krijgen. Eergisteren was het dan zover, mijn diploma uitreiking was eindelijk daar! In dit artikel vertel ik wat meer over mijn diploma uitreiking en laat ik jullie de outfit zien die ik droeg tijdens deze bijzondere gebeurtenis hihi :)

Vrijdagmiddag 25 juni, om 15:00 zat ik met al mijn klasgenoten in de aula. De uitreiking begon met een toespraak over hoe goed we het allemaal wel niet gedaan hadden, en hoe trots we op onszelf mochten zijn met het behalen van deze prestatie. Ik luisterde naar de toespraak, en er verscheen een lach op mijn gezicht. Ik had het gewoon gedaan. Ik heb 6 jaar lang moeten vechten om dit diploma binnen te kunnen halen, en mijn onzekerheid, mijn stress en mijn zelfbeeld werkten hier absoluut niet mee. Nu zat ik gewoon in een aula, te luisteren naar een toespraak die ook voor mij gold. Alles ging zo snel voorbij, alsof ik in een waas zat. Vroeger besprak ik met vriendinnen hoe de periode eruit zou zijn, dat de middelbare school voorbij zou zijn, en hoe ons leven er dan uit zou zien. Allemaal hadden we de verbeelding, dat we dan volwassen zouden zijn en ons leven op de rit zouden hebben. We zouden lachen om de grappen die we vroeger gemaakt hadden, om de gekke bekken die we getrokken hadden en daarna met een serieus gezicht verdergaan om de toekomst in te kleuren.


Na de toespraak ging ik met wat klasgenoten naar een lokaal, om daar een persoonlijk gesprekje te mogen ontvangen van mijn mentor. Op de foto hierboven tekende ik mijn diploma, en nadat het gesprekje afgelopen was en ik weer ging zitten, voelde ik een golf van opluchting. Ik was klaar op deze school, en dat voelde enorm goed!

Nu het zover is en ik geslaagd ben, vraag ik mijzelf de opmerking die vroeger zo vanzelf sprekend leek: heb ik mijn leven op de rails? Nee, ik heb mijn leven (nog) niet op de rails. Ik ben nog steeds zoekende naar wie ik ben, naar wat ik wil en hoe mijn toekomst eruit zal gaan zien. Maar ik kom telkens een stapje verder, en ik ben ontzettend trots op het behalen van dit diploma. Ik heb er hard voor gewerkt, en daar pluk ik nu de vruchten van. De komende jaren zal ik mijzelf verder ontwikkelen, nog meer leren en nog meer ervaringen mee gaan maken. Ik kijk er naar uit om een nieuwe uitdaging aan te gaan, en om weer nieuwe mensen te gaan ontmoeten. Hopelijk vind ik dit bij de HRM op Saxion Deventer.

Voor nu ga ik lekker vakantie houden: bijkomen van alles wat de afgelopen maanden op mij af is gekomen. Daarnaast ga ik veel werken, sporten en ben ik bezig met het opknappen van mijn kamer, en ik kan jullie nu alvast verklappen: het wordt ZO gaaf hihi <3
Maar... daarover kun je binnenkort meer lezen op Revive-Style!

Zo. Genoeg 'serieus' gekletst, laten we het nu hebben over mijn outfit die ik droeg tijdens deze toch wel bijzondere en emotionele gebeurtenis.
Ik heb best wel even moeten nadenken over de outfit die ik aan zou trekken, want ja, wat trek je nu aan naar je eigen diploma uitreiking?! Na heel wat verschillende kledingstukken over mijn hoofd te hebben getrokken, ben ik gegaan voor een elegant jurkje met strepen die nauwsluitend aansluit bij mijn figuur (H&M). Het jurkje heeft een goede lengte, en zit lekker comfortabel. Dit is mijn eerste aankoop met strepen geweest haha, en ik heb er nog steeds geen spijt van. Onder mijn jurkje draag ik mijn bruine/taupekleurige sandalen met sleehak(je). De bloemen maken het wat chiquer en tegelijkertijd wat speelser. Verder draag ik een zwarte armband, die ik van mijn moeder gekregen heb voor mijn 18e verjaardag. Ik vind hem prachtig, en daarnaast een superlief gebaar! Ik draag ook nog een zilveren ring en zilveren oorbellen. De ring heb ik gekregen van mijn vriend, en de oorbellen heb ik een tijdje terug voor mezelf gekocht. Ik vind het heerlijk om items te dragen, die een speciale betekenis hebben, dit geeft mijzelf altijd zo'n boost <3

Met lieve mama!


Bedankt voor het lezen <3 Tot snel!
Liefs,
Lisa

2 opmerkingen:

  1. Leuk jurkje! En geniet van je vakantie! Ben benieuwd naar je kamer (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah super leuke outfit, ik heb donderdag mijn diploma uitrijking want ben geslaagd voor mijn havo YES :D

    BeantwoordenVerwijderen