vrijdag, juni 26, 2015

7X LEUKE BIKINI'S!

Alhoewel het weer er nog niet echt naar is, ben ik al een tijdje bezig met het verzamelen van de leukste zomeritems (voor wanneer het per ongeluk ineens zomer wordt...). Ik heb onlangs een rieten hoedje, een zonnebril en wat korte broekjes aangeschaft bij de H&M en de New Yorker. Ook heb ik een bikini weten te scoren, maar een extra bikini kopen kan natuurlijk nooit kwaad. Ik heb 7 leuke bikini's uitgezocht, die naar mijn mening perfect zijn voor de zomer. Lees hieronder meer!

Deze zomer valt mijn oog op de wat simpelere bikini's qua design. Maar de kleur van de bikini mag opvallend zijn, zoals knalgeel, groen of paars. Zo kunnen we lekker opvallen op het strand! Ook heb ik dit jaar voor het eerst van mijn leven een brazilian bikinibroekje gepast EN gekocht! Het is een zwart broekje, die perfect past en eigenlijk heel goed zit. Voordeel van dit broekje is, dat je niet de hele tijd je broekje tussen je billen hoeft te halen omdat hij niet goed zit. Nee, het broekje zit namelijk al tussen je billen, dus dat is niet nodig ;)
Wel moet je het natuurlijk durven om je billen te showen op het strand, dit was voor mij het voornaamste probleem. Maar waarom zou ik het niet doen als het broekje fijn zit, leuk staat en mijn billen daarbij ook nog eens bruin worden? Voor mij was de keus snel gemaakt haha.

Ik ben absoluut geen fan van triangel bikini's, dit is het gewoon niet voor mij. Het verschuift aan de bovenkant, en zit voor geen meter. Ik voel mij het meest comfortabel in een beugelbikini, die de mogelijkheid biedt om te kunnen veranderen in een strapless bikini.

De bikini op de openingsfoto van dit artikel is mijn favoriet. Ik hou van de combinatie simpel, elegant en sexy. Daarnaast straalt deze bikini 'luxe' uit, en het printje is prachtig! Een beetje Afrikaans vind ik het haha! Helaas is deze bikini veeel te duur (lees: > €100).

Hieronder zien jullie mijn top 6 van favoriete bikini's!


1: Otto
2: Victoria Secret
3: Victoria Secret4: Triangl
5: Bonprix
5: OttoWat voor type bikini draag jij het liefst? 
Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

  1. Ik draag ook het liefst beugel bikini's. Begin dit jaar heb ik een bikini van Triangl gekocht, de Milly, ook weer een beugel bikini haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke bikini's heb je uitgezocht! De Triangl vind ik het aller leukst!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Ik vind denk ik de 4e het leukst, maar zo jammer dat iedereen al zo iets heeft haha.

    BeantwoordenVerwijderen