woensdag, juni 24, 2015

Outfitpost: Spijkerbroek, Converse en Sperry's

Eindelijk weer eens een outfitpost! Het is een lange tijd geleden, dat ik voor het laatst een outfitpost heb geplaatst, maar vandaag is het weer zover! Op deze foto's draag ik mijn nieuwe sweater, mijn favoriete jeans en mijn beste aankoop sinds tijden: mijn sperry's. Ik hou echt van die schoenen! De foto's zijn gemaakt in de achtertuin van mijn vriend, tijdens een druilerige en koude dag. Kijk je mee?

Het is een lekkere simpele outfit, iets wat ik tegenwoordig steeds vaker draag. Ik voel me er fijn in en het zit heerlijk comfortabel. Daarnaast is het weer er gewoon niet naar om rokjes en jurkjes te dragen (bedankt Nederland...) dus voorlopig zal ik het nog even met lange broeken en dikke truien moeten doen.

De sperry's heb ik (na heel lang te hebben getwijfeld) een aantal weken geleden gekocht bij de Invito. De twijfel zat hem in de 'mannelijkheid' van de schoen: ik wist niet of het wel helemaal mijn stijl was. Maar ik had veel gewerkt en had wat geld over, dus ik besloot om de schoenen te kopen. En dit is de beste aankoop sinds tijden geweest! Ik draag de schoenen heel vaak, en ben er helemaal verliefd op! Ze staan overal bij, lopen goed en ik hou van de beige/bruinige kleur. 

Verder draag ik mijn grijze sweater van Converse, mijn favoriete spijkerbroek (H&M) en een riem van de Primark. De armbandjes die ik draag zijn gemaakt door een vriendin van mij en behoren tot mijn standaard accessoire-uitrusting haha. 

Ik ben benieuwd wat jullie van de outfit vinden. Het was de eerste keer weer sinds een lange tijd dat ik voor een camera stond, dus ik moest wel weer even wennen. Daarnaast werkte het weer ook niet echt mee. Lees: wind, regen en nog eens regen. Maar gelukkig zijn er nog een aantal goede foto's uitgerold. Zie hieronder het resultaat.

Wat vind jij van deze outfit?
Liefs.
Lisa

5 opmerkingen:

 1. Die schoenen zijn zó super leuk! Ik wil ze ook! Leuk ook in combinatie met je outfit. Maar ohh, die schoenen... heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, ze zijn nog steeds te koop voor €69,99 bij Invito! Fijn om te horen dat je er zo enthousiast over bent! Liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Die trui is erg leuk, lijkt me heel chill zitten en die schoenen staan je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit en die schoentjes staan je leuK!

  BeantwoordenVerwijderen