vrijdag, juni 19, 2015

Showergels by Hema
Velen van jullie kennen de heerlijke shower gels van Rituals. Je weet wel, degene die zacht aanvoelen op de huid en daarnaast ook nog eens lekker ruiken! Wanneer jullie deze shower gels kennen/gebruiken, dan weten jullie ook dat de prijs van deze doucheproducten nogal hoog ligt. Helemaal voor de meiden die op zichzelf wonen, kan ik me voorstellen dat deze shower gels overbodige luxe worden vanwege de prijs. Vandaar dat ik vandaag met een alternatief kom, namelijk de shower gels van de Hema!

Ik heb jullie in een eerder artikel al kennis laten maken met een showergel van de Albert Heijn. (Jaja, ook dat heeft de Albert Heijn tegenwoordig). Maar in dit artikel laat ik jullie kennis maken met de shower gels van de Hema: net zoals de shower gel van de AH een goed alternatief voor de dure shower gels van Rituals. 

Vorm
De vorm van de shower gels van de Hema is precies hetzelfde als die van Rituals: het is een langwerpig flacon met een inhoud van 200ml. Verder heeft elke geur zijn eigen kleur flacon. Qua design houdt Hema verder (net als de wat 'oudere' modellen van Rituals) hun flacons rustig. Overzichtelijk, modern en toch specifiek voor elke geur.Werking
Alle flacons hebben een drukknop, waarmee je gemakkelijk de shower gel uit het flacon kan verkrijgen. Wel komt de shower gel er iets compacter uit als bij die van Rituals: het duurt wat langer voordat het gaat schuimen. Maar... als het eenmaal schuimt, dan schuimt het goed! Het schuim is zacht, en is gemakkelijk uit te smeren over de rest van het lichaam. Na het douchen voelt je huid weer babyzacht en verzorgd aan. Heerlijk!

Geur
Elke geur heeft zijn eigen kleur flacon. In totaal zijn er 5 geuren.
Ik vind zelf het flacon met de rode kleur, en het flacon met de witte geur erg lekker!
De witte heeft een lekkere, zachte geur en doet mij denken aan Zensation van Rituals.
De rode heeft een wat pittigere geur, maar wel warm. Hij is wat zoeter dan de witte versie, en is heerlijk om te gebruiken om goed wakker te worden na een slapeloze nacht. Ik heb de laatste tijd veel slapeloze nachten, dus deze shower gel gaat er redelijk snel doorheen bij mij haha :)Kortom: de versies van de Hema zijn even goed als die van Rituals, maar bevatten andere geuren. Daarnaast scheelt het aanzienlijk in de prijs, die van de Hema zijn €3,95 per stuk en die van de Rituals zijn €8,00 per stuk.

Nog een leuk weetje: iedere shower gel heeft ook een parfum met precies dezelfde geur als de shower gel.

Kende jij deze shower gels al? 
Fijn weekend!

Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

 1. Jaa, ik kende ze ook! Echt een super alternatief :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze klinken echt fijn! Binnenkort maar eens gaan proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij is de showergel van de Rituals geen 10 maar 8 euro. Maar dan is die van de Hema nog altijd de helft goedkoper. De moeite waard dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je hebt helemaal gelijk, ik heb het direct aangepast! Dankjewel voor je oplettendheid! Liefs xx

   Verwijderen