vrijdag, september 11, 2015

BEAUTY|| Mijn favoriete haar producten!




Iedereen heeft een ander haartype en gelukkig voor ons is er voor ieder haartype wel goede haarverzorging. Ik heb zelf krullen en hoewel ik er heel erg blij mee ben, is het af en toe wel lastig om te behandelen. Zo heb ik regelmatig last van bad hair days: pluizend, droog haar wat totaal niet in model zit. Gelukkig heb ik zo mijn eigen producten die deze vervelende dagen redelijk tegengaan. In dit artikel laat ik jullie kennismaken met deze producten! Lees gauw verder!
Ik heb 4 favoriete producten om mijn haar mee te verzorgen. Wat wel grappig is, is dat alle vier de merken verschillend zijn en ik dus van geen één merk meerdere producten voor het haar heb. Er is een periode in mijn leven geweest, dat ik alleen maar producten van Andrélon gebruikte, maar tegenwoordig is dit merk helemaal weg van mijn radar aangezien het merk gewoon niet het je-van-het was en is voor mijn type haar. Andrélon heeft wel producten speciaal voor krullend haar, maar ook deze producten werkten niet goed voor mijn haar en maakten het zelfs meer pluizend dan dat het al was (!!). Vandaar dat ik op een gegeven moment verder ben gaan zoeken naar andere producten, die mijn haar beter zou verzorgen. Uiteindelijk kwam ik uit bij onderstaande vier producten. Laat ik ze eens aan je voorstellen!

Hair Serum by Hegron












Dit is een product wat ik echt al jaren gebruik voor mijn haarverzorging. Het serum bevat argan olie en zorgt ervoor dat mijn haar minder pluist. Door de drukknop is het product gemakkelijk in gebruik en komt er niet teveel serum uit. Het serum is gemakkelijk te verdelen over het haar en werkt gelijk effectief: mijn haar is direct minder pluizend. Daarnaast werkt argan olie ook heel herstellend voor je haar, dus dat is dubbelop positief ;) 
Dit product is te koop bij Action. Normaal gesproken ben ik niet zo van de verzorgingsproducten van Action, aangezien het toch vaak aan kwaliteit ontbreekt. Maar dit Hair Serum is echt een uitzondering!

Curl Control by Syoss














Zoals ik net vermeldde, heb ik van geen enkel merk dat ik nu benoem meerdere haar producten. Maar van het merk Syoss zou ik zeker wel meer producten willen hebben, want wauw, dat merk is fantastisch! Deze curl control maakt mijn krullen lekker stevig en daarnaast vallen de krullen veel mooier na gebruik van dit product. Daarnaast krijgt mijn haar ook een mooie glans! Onhandig is wel het grote formaat, waardoor ik hem niet snel meeneem in mijn (school)tas... Maar gelukkig blijft mijn haar de hele dag redelijk in model na eenmalig gebruik. Syoss is te koop bij de Kruidvat.

Silk Therapy by Biosilk

Alleen al voor de geur zou ik dit product kopen! Want wauw, hij ruikt zo lekker haha! Het is wel een heel vettig product, dus je moet er echt maar een klein beetje van gebruiken (anders ziet je haar er gelijk weer zo vettig uit). Net zoals het product van de Action, zorgt Silk Therapy voor minder pluizend haar. Maar door de geur vind ik hem net wat luxer dan de Action-variant. Vaak gebruik ik 's ochtends Silk Therapy en neem ik het product van de Action mee in mijn schooltas om 's middags/ 's avonds mijn haar nog even een keer goed in model te brengen. Biosilk is te koop bij Douglas (en tegenwoordig ook vaak bij een Kruidvat of Etos).

Rijke verfijnde haarolie by Guhl










Een aantal weken geleden kreeg ik deze haarolie cadeau van de moeder van mijn vriend. Ik ben zelf totaal niet bekend met het merk Guhl, maar ik vind dat dit product mijn haar mooi gezond doet glanzen. Daarnaast maakt het mijn haar zo lekker zacht, iets wat ik ook wel heel belangrijk vind. Er zit vitamine E olie in, dat het haar beschermt tegen verkleuring (door de zon). Het product ruikt lekker verzorgd en de verpakking ziet er mooi uit! Dit is niet het meest belangrijk, maar toch altijd wel iets waar ik op let.

Mijn 4 favoriete haar producten hebben allemaal iets gemeen: ze verzorgen alle vier mijn haar goed. Wel heeft elk product een extra bepaalde eigenschap, wat zorgt voor een lekkere diverse verzorging voor mijn haar. 
Zo is het hair serum vooral goed om pluis van mijn haar tegen te gaan, terwijl Syoss mijn krullen extra stevig maakt. Biosilk ruikt daarentegen weer heerlijk en Guhl zorgt voor mooi glanzend haar. 
Ja, ik hou van de haar producten in mijn favorietencollectie <3

Wat is jouw favoriete haar product?

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Leuk artikel om te lezen! Ook handig om te lezen wat jij gebruikt, zelf heb ik dik haar dat heel snel bol gaat staan dus dat is soms ook wel lastig haha. Je hebt heel mooi haar trouwens :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan me voorstellen dat dat heel lastig en vervelend is! Dankjewel voor je lieve complimentje over mijn haar, dat waardeer ik enorm hihi :) Liefs

      Verwijderen
  2. Lijken me fijne producten! Ik gebruik altijd een soort olie voor mijn haarpuntjes, verder eigenlijk heel weinig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij hebt echt een hele mooie bos haar!!!! Toen ik nog wat korter haar had met erg veel laagjes (waardoor het krulde) gebruikte ik redelijk wat producten. Olie en hier en daar een beetje fibergum. Nu ik mijn haar wat langer heb met veel minder lagen is het zwaarder waardoor het redelijk stijl is en ik zo min mogelijk wil gebruiken! Hooguit dat ik af en toe de stijltang door de puntjes haal!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel herkenbaar! Ik merk ook altijd dat wanneer mijn haar korter is het veeeel meer krult en ik daardoor veel meer producten nodig heb om het in model te brengen. Nu het wat langer is, wordt de krul wat meer uitgetrokken door de zwaarte en heb ik veel minder producten nodig. Het begint nu alleen wel iets aan de lange kant te worden, waardoor ik af en toe echt bijna stijl haar heb... binnenkort gauw maar eens langs naar de kapper haha! Leuk dat je een reactie achterliet! Liefs

      Verwijderen
  4. Leuk artikel! Ik heb zelf heel wat producten voor mijn haar, maar zou geen favoriet kunnen kiezen, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat heb jij prachtig haar!
    Mijn haar zit tussen krullen en stijl in, waardoor het enorm pluist. Biosilk is ook een favoriet van mij. Alleen al om die geur inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels