vrijdag, september 04, 2015

Get to know me: 10 leuke weetjes over mij!

















Hi allemaal!

Na een aantal weekjes weg te zijn geweest van Revive-Style (i.v.m de vakanties die ik heb gehad haha) ben ik er weer en ben ik meer dan ready om weer volop artikelen te schrijven. Zo kunnen jullie de komende tijd weer genoeg artikelen verwachten op het gebied van outfitfoto's, shoplogs, nieuwe producten en kletspraatjes! Speciaal voor alle meiden die nieuw op mijn blog zijn, leek het mij leuk om een 'get to know me' artikel te doen: een persoonlijk artikel waarin ik 10 leuke weetjes vertel over mijzelf. Zo leren jullie ook wat meer het meisje achter Revive-Style kennen en ik vind het ontzettend leuk om op deze manier mijzelf te introduceren aan mensen die mij nog niet kennen!
Voor de mensen die mij al wel langer kennen dan vandaag is het ook erg leuk om even verder te lezen, aangezien er ook weetjes bijzitten die jullie misschien nog niet van mij weten...


Natuurlijk staat mijn liefde voor schrijven voorop, maar dat is natuurlijk ook wel logisch wanneer iemand een blog heeft haha. Ik vind het heerlijk om over van alles en nog wat te schrijven en mijn blog is echt mijn persoonlijke uitlaatklep!
Voordat ik er weer een heel uitgebreid verhaal van ga maken (wat mij kennende toch wel gaat gebeuren), begin ik gauw met mijn lijstje!

1. Ik ben gek op tattoos! Echt de hele grote tattoos zijn niet mijn ding, maar de kleine en sierlijke versies wel. Een leuk weetje: ik heb vorige week mijn allereerste tattoo laten zetten! Wanneer de tattoo helemaal genezen is, ga ik er wat foto's van maken en dan zal ik de resultaten online zetten, dus voor degenen die nieuwsgierig zijn geworden: nog heel even geduld en dan komt er een artikel online op Revive-Style.

2. Je doet mij meer plezier met een lekker zittend paar sneakers dan een paar classy hakken. Ik loop gewoon heel graag op sneakers en vind ze er vaak ook leuker uitzien dan een mooi paar stijlvolle hakken: sneakers zijn meer mijn stijl denk ik. Mijn favoriete sneakers zijn mijn zwart met witte nikes! Ze staan zo lekker sportief en casual, vooral onder een spijkerbroek (en laat ik dit nu net vaak dragen...).














3. Qua muziek luister ik vaak naar artiesten die nog niet zo bekend zijn of die liedjes van bekende artiesten coveren. Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen hun eigen draai kunnen geven aan bekende liedjes en het (soms) nog mooier kunnen maken dan het origineel. Daarnaast word ik serieus vrolijk wanneer deze onbekende artiesten uiteindelijk hun weg naar de top maken en steeds bekender worden. Mijn favoriete artiesten op dit moment? Dat zijn Tori Kelly en James Bay. Heerlijke rustige muziek <3

4. Ik verkies de mozzarella pizza van Dr. Oetker boven zelfgemaakte pizza. Pizza is lekker, maar de variant van mijn zeer geliefde Dr. Oetker is HEERLIJK en gaat boven alles! De bodem, het beleg en de smaak; alles klopt gewoon! Het water loopt mij al in de mond wanneer ik erover nadenk. Moet je nagaan wanneer ik hem voorgeschoteld krijg... haha!

5. Zingen is een enorme hobby van mij, helemaal nu ik mezelf een beetje kan begeleiden op gitaar. Jawel mensen, ik heb een aantal akkoorden geleerd op de akoestische gitaar waardoor ik nu niet meer alleen maar karaoke versies hoef te zoeken op YouTube. Deze versies zijn vaak toch niet helemaal wat je zoekt en als je jezelf begeleidt dan kun je het helemaal eigen maken.

6. In mijn vrije tijd kijk ik het liefst zoveel mogelijk series. Mijn favoriete series zijn Gossip Girl, Revenge en The Vampire Diaries. Ondanks dat ik niet echt een hakken meisje ben, ben ik dus wel echt een meisje-meisje op het gebied van series. Heerlijk om weg te dromen bij het leven van andere mensen, die misschien wel meer geld te besteden hebben dan ik, maar ook de nodige drama meemaken. Kopje thee erbij en ik prijs mijzelf gelukkig!

7. Mijn vriend heb ik leren kennen in de tijd dat ik nog tennislessen volgde. Hij was stagiair tijdens mijn lessen en zo hebben wij elkaar ontmoet. Na verloop van tijd bleek het toch wel heel erg tussen ons te klikken en toen hij klaar was met zijn opleiding en zijn eigen tennislessen ging geven, zijn wij gaan afspreken. Ondertussen speel ik geen tennis meer, maar zijn we al wel (bijna) 2,5 jaar samen. In die tijd was het af en toe wel lastig, aangezien ik wat jonger ben dan hij, maar tegenwoordig is dat al helemaal gewend :)

















8. Ooit wil ik nog een keer een grote reis maken om iets meer van de wereld te zien dan alleen Nederland. Ik wil meemaken hoe de cultuur in andere landen is, daar ben ik enorm nieuwsgierig naar. Op mijn lijstje staan Brazilië, Indonesië en Zuid-Afrika. Oh, en natuurlijk moet ik ook Amerika minimaal eenmaal in mijn leven gezien hebben! Binnenkort meer over mijn reisideeën!

9. Ik ben met het bloggen in aanraking gekomen dankzij de zus van mijn ex-vriend. Zij had haar eigen blog en heeft daar toen wel eens wat over verteld. Ik vond de dingen die zij vertelde en meemaakte zo interessant, dat ik uiteindelijk zelf ook een blog ben begonnen. Grappig eigenlijk, dat zoiets zo aanstekelijk kan zijn!

10. Ik ben een heel georganiseerd persoon: ik heb eigenlijk altijd mijn zaken wel op orde en dat wil ik ook graag zo houden. Alleen het opruimen van mijn kamer... dat is en blijft toch wel een groot probleem. Overal in mijn kamer liggen kledingstukken, deodorants, accessoires en ga zo maar door. Het lukt mij gewoon niet om dit heel georganiseerd te houden haha! Maar wat betreft school, werk en mijn blog ben ik wel een heel georganiseerd persoon die precies weet wat ze wil en hoe ze dat gaat aanpakken. Nu nog leren hoe ik dat in het opruimen van mijn kamer ga toepassen.... haha!


Mijn vingers tintelen nu helemaal van het typen, maar dat is ook niet zo gek na het geven van zoveel informatie haha. Hopelijk hebben jullie nu wat meer een beeld gekregen van mij! Ik vond het in ieder geval ontzettend leuk om op deze manier wat meer over mijzelf te vertellen!

Ik spreek jullie snel!

Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen! Ik loop ook liever op sneakers en ga in mei een maand naar Indonesië. Happy!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Supergaaf dat je naar Indonesië gaat! Ik ben benieuwd naar al je avonturen die je dan gaat meemaken :) Liefs

      Verwijderen
  2. Wat een leuke weetjes over jou zeg! Leuk om je op zo'n manier een beetje te leren kennen!
    Liefs Iep

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke weetjes!
    Ik ben ook gek op series, maar dan meer de wat mannelijkere haha.
    Prison break, Lost en Dexter is mijn top 3 :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. idd tori kelly is keigoe ;) ik ga meteen haar liedjes op mijn gsm zetten! james bay vind ik mooi, maar nogal rustig
    wil je ook eens op mijn blog kijken? :) creativeinstruments.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen

Labels