donderdag, september 10, 2015

Mijn 'nog-niet-gerealiseerde-wishlist!'

























Ik ben echt het type meisje, dat veel (maar dan ook veel) verlanglijstjes maakt met de hoop deze items in de nabije toekomst aan te kunnen schaffen. Alleen is vaak het probleem bij mij, dat ik geen geld heb om al deze mooie items te kunnen kopen...Sommige items verdwijnen uiteindelijk van mijn lijstje, omdat ik ze of niet meer mooi vind of omdat ze niet meer verkrijgbaar zijn. Maar er blijven een aantal items op mijn lijstje staan, die ik nog steeds niet aangeschaft heb en waarvan ik nog steeds het 'wauw-gevoel' krijg! Lees hieronder meer!


Mijn allergrootste probleem is dus het hebben van te weinig geld om al mijn zeer geliefde items op mijn wishlist te kunnen realiseren. Daarnaast helpt het hebben van een dure smaak ook niet echt mee, waardoor ik vaak dingen van mijn verlanglijst moet afstrepen. Over het algemeen heb ik qua kleding niet echt een dure smaak, maar qua schoenen wel. Zo hou ik van Uggs, Shabbies, Timberlands en leren laarzen. Mijn timberlands heb ik nu een jaar (of zijn het er alweer 2?) en ik ben nog steeds blij met deze aankoop. Ondanks dat het dure schoenen zijn, zijn ze elke cent waard: ze lopen heerlijk, zijn lekker stoer en zijn een goede ondersteuning voor je voeten. Helaas heb ik nog steeds geen Shabbies en Uggs weten aan te schaffen en dat heeft puur met mijn geldgebrek te maken. Zie hieronder mijn items die staan op de: 'zeer geliefde items, maar nog niet aangeschaft'-lijst!

Uggs
















Het is nou niet dat ik Uggs echt supermooi vind, maar ik vind ze er zo heerlijk comfortabel uitzien! Ik heb ze ooit eens gepast bij een winkel en ik was direct verkocht! De schoen is zo lekker warm vanbinnen en ziet er ook nog eens schattig uit vanbuiten. Ik vind vooral het model bailey button mini in de kleur chestnut erg mooi (zie de foto hierboven).
Het enige minpuntje is dus dat de prijs iets te ver boven mijn budget ligt, waardoor deze beauties nog steeds op mijn verlanglijstje staan. 


Macbook














Begrijp me niet verkeerd, ik ben absoluut blij met mijn huidige Asus laptop, maar ik zou toch zo graag een Macbook willen hebben. De mogelijkheden met deze laptop zijn eindeloos en daarnaast is de kwaliteit van het beeld haarscherp. Ook is de laptop hartstikke licht en dus gemakkelijk mee te nemen, superhandig voor school! Ik heb al zoveel goede dingen over de Macbook gehoord en ik hoop dat ik deze goede dingen ooit zelf kan beamen. 


OPI nagellak





















Wisten jullie dat ik nog nooit een lakje van OPI aangeschaft heb?! Ik ben echt verliefd op de kleurtjes die OPI verkoopt en ik heb vernomen dat de nagellak goed van kwaliteit is. De lakjes zijn wel iets duurder dan andere lakjes, maar het is nou niet dat ik van het aanschaffen van één exemplaar gelijk failliet ga. Toch twijfel ik steeds over het kopen van een lakje. Mijzelf kennende ligt dat aan het feit dat ik hele lelijke, korte nagels heb en ik mijn nagels dus niet echt vaak lak. Ik vind het eigenlijk zonde om (veel) geld uit te geven voor een product dat ik toch nauwelijks gebruik. Maar, elke keer weer als ik een lakje voorbij zie komen van OPI moet ik het van mezelf eens gaan uitproberen. Dus wie weet staat er binnenkort een artikel online over een nieuw nagellakje en raad eens van welk merk dat dan zal zijn... ;)


Shabbies Amsterdam






















Deze liefde is een jaar geleden gestart en duurt nog steeds voort. Het liefst wil ik Shabbies in een grijze of taupe kleur, gevoerd met bont en met een lage hak. Zo heeft de schoen iets stoers dankzij de kleur en het bontje, maar is het ook wel weer vrouwelijk dankzij het hakje. Ik heb nog helemaal geen schoenen in de kleur taupe of grijs, maar ik vind het wel heel gaaf voor de herfst en winter. Helaas is het probleem bij deze schoen hetzelfde als bij de Uggs: ze zijn gewoon echt te duur. Toch blijft deze schoen op mijn verlanglijstje staan. Gewoon, omdat ze zo ontzettend mooi zijn <3


Goede (?) videocamera

Tja, wat is een goede videocamera?! Ik heb zelf totaal geen ervaring met videocamera's, dus ik heb geen idee welke camera goed is en welke niet. Ik zoek een simpel modelletje dat een goede kwaliteit kan bieden voor een niet al te dure prijs. Daarnaast hoef ik geen ellendig groot ding, maar heb ik veel liever een klein modelletje dat gemakkelijk vast te houden is. 
Als iemand tips heeft over een goede videocamera, twijfel dan niet om even een reactie achter laten op dit artikel. Je zou mij er een enorm groot plezier mee doen!


Oh, en er staat sinds een paar weken ook een nieuw item op mijn verlanglijstje. Ik ben op zoek naar een mooi paar hoge cognac laarzen maar met een niet al te hoge hak. Hier komt binnenkort een artikel over!

Heb jij ook bepaalde items die al lang op je wishlist staan, maar die je nog steeds niet aangeschaft hebt?

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Oh Uggs zijn zo warm en heerlijk! Je moet kijken voor promoties, zo kocht ik vorig jaar op de website van de Bijenkorf een paar uggs voor de helft van de prijs, had dus zeker een fikse korting en vond het toen wel waard :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat is een goed idee! Meestal zie ik dat soort dingen gewoon niet haha... maar misschien moet ik er echt wat meer op gaan letten! En jemig wat had jij een geluk met dat paar Uggs! Voor de helft van de prijs zou ik ze sowieso ook kopen haha :) Liefs!

      Verwijderen
  2. Goeie wishlist! Ooit koop je ze gewoon allemaal tegelijk ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd zelf helemaal niet van Uggs, maar je liefde voor OPI snap ik helemaal! Ik heb er één kleurtje van en doe er zo lang mee..

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een macbook is erg fijn om mee te werken dus ik snap je punt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik herken me erg in je wishlist haha, wil ongeveer dezelfde dingen ook graag :)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels