zaterdag, september 12, 2015

Outfit: All Stars, leren jasje en mijn eerste tattoo!



Jaa, ik heb weer een nieuwe outfitpost voor jullie! Gistermiddag ben ik samen met mijn vriend foto's wezen maken en het licht werkte weer zo mooi mee! Soms kan ik echt gelukkig worden van het weer buiten haha! Deze outfit bestaat uit simpele elementen die samen echt een stoer, maar vrouwelijk geheel vormen. Op dit moment is dit mijn favoriete outfit en ik draag hem dan ook super vaak! Kijk hieronder verder voor de foto's!
Ik ben echt gek op de combinatie van zwart/wit met spijkerstof! Het staat zo lekker fris en fruitig haha! Het was gisteren ook zo mooi weer, dat ik heerlijk foto's kon maken in een shirtje zonder het koud te hebben. Toch vond ik de outfit net wat spannender met een leren jasje erop, dus vandaar deze toevoeging. Ik ben echt blij met deze outfit: ik voel mij er fijn en zelfverzekerd in en dat vind ik belangrijk!

Leuk weetje: op deze foto's is ook voor het eerst (!!) mijn tattoo te zien! Het is mijn eerste tattoo en ik vond het heel gaaf om deze even te laten fotograferen. Ik heb nog even getwijfeld, aangezien ik eigenlijk de tattoo pas wilde laten zien als hij nog een keer bijgekleurd en helemaal bijgetrokken zou zijn. Maar ik was te enthousiast en ik kon echt niet wachten om hem jullie te laten zien! Binnenkort komt er een artikel online over het laten zetten van de tattoo en het genezingsproces, maar voor nu laat ik de foto's spreken!


Wat draag ik?
- Spijkerbroek: H&M
- T-Shirt: H&M
- Schoenen: Converse
- Leren jasje: Primark
- Statement ketting: Primark





















































































































Wat vinden jullie van deze outfit?
Liefs,
Lisa

12 opmerkingen:

  1. Toffe outfit, casual en toch lekker stoer! Zelf draag ik deze combinatie ook het liefst! Wow, super vet dat je je allereerste tattoo hebt gezet! Deed de plek op je pols niet alleen heel pijn? Ik ben erg nieuwsgierig naar het artikel :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha daarover volgt over een weekje meer informatie... Ik ben blij dat je uit kijkt naar het artikel, ik kan zelf ook niet wachten om het proces met jullie te delen! En inderdaad, deze outfit is casual en toch lekker stoer: precies wat ik leuk vind (en jij blijkbaar ook haha!). Lief dat je een reactie achter hebt gelaten! Liefs

      Verwijderen
  2. Leuke outfit! En vind je tatoeage ook erg mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Staat je leuk! En wat een gave tattoo! !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Staat je leuk! En wat een gave tattoo! !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gaaf gecombineerd, precies mijn smaak ook. Die allstars erbij <3 Perfect. En je tattoo's, gaaf. Zulke heb ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie! Ik hou ook echt van mijn allstars haha! En wat gaaf dat jij ook zo'n soortgelijke tattoo hebt haha! Liefs

      Verwijderen
  6. Wat een super stoere foto die eerste, heel gaaf! Je tattoo is echt super leuk!!
    Mooie outfit ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, prachtige outfit en mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toffe outfit! Met all stars loop je precies op wolkjes :D. Ik vind jou tattoo trouwens erg mooi! Past perfect op je pols!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik ben zelf ook heel blij met mijn tattoo: hij past echt bij mij! Liefs

      Verwijderen

Labels