woensdag, september 30, 2015

REMINDER || Lancering nieuwe collectie Lush!




Toen ik de nieuwe collectie van Lush te zien kreeg, had ik direct een WAUW momentje. Er zijn weer veel nieuwe producten toegevoegd en elk product ziet er weer zo leuk en lekker uit! <3. Leuk weetje voor jullie; vrijdag lanceert Lush haar halloween & wintercollectie zowel online als in de winkels. Om 12:00 op 2 oktober is het zover; dan kunnen we met zijn allen weer massaal nieuwe producten inslaan haha. Ik ben in ieder geval enorm enthousiast over de nieuwe collectie van Lush en in dit artikel laat ik jullie de producten zien waar ik het meest benieuwd naar ben! Lees gauw verder :)


De meiden die mijn blog al wat langer volgen, weten dat ik een enorme fan ben van het merk Lush. Lush is voor mij hét merk waar je geurzintuigen enorm geprikkeld worden en hét merk waar ik altijd zo ontzettend vrolijk van word! Zo is Lush milieuvriendelijk en maken zij geen gebruik van dierproeven. Daarnaast heeft Lush een enorme diversiteit aan producten, waardoor er voor ieder wel een fijn product te vinden is. En ik vind het gewoon een hele beleving om in een winkel van Lush te lopen, aangezien er overal in de winkel borden met verschillende teksten in witte koeienletters hangen, wat de winkel heel speels maakt. Daarnaast ruiken de winkels heerlijk! Altijd als ik een Lush winkel binnenstap, ervaar ik echt een geurenexplosie die mij heel gelukkig maakt. 

Oke, genoeg gekletst over waarom ik Lush zo'n fijn merk vind. Laten we maar gauw mijn favorieten van de nieuwe halloween- en wintercollectie bekijken haha :)
















Sparkly Pumpkin
Deze Sparkly Pumpkin bubble bar zit vol ylang-ylang en sinaasappel-bloemabsolue, wat het een heel sprankelend en exotische ervaring maakt voor in bad. Ik ben vooral benieuwd naar dit badproduct, aangezien ik een hele erge fan ben van het geurtje ylang-ylang! Dit vind ik zo'n lekker geurtje <3. Ik vind deze bubble bar er ook echt heel vrolijk en luxe uitzien door de kleur en glitters!
Prijs: €5,95 per stuk.

















Father Christmas
Deze bath bomb belooft een bad met een kerstboomgroene kleur en zoete suikerspingeur. Hoe leuk is dat om een keer uit te proberen?! Gewoon om alvast in de kerststemming te komen haha. Deze bath bomb ziet er echt uit om op te eten, vind je niet? Zo schattig! 
Prijs: €5,95 per stuk.



















Butterbear
Net als Father Christmas is Butterbear een bath bomb. Deze bath bomb ruikt heerlijk naar vanille (mijn all-time-favourite geur!) en zit vol zachte Fair Trade biologische cacaoboter. Lekker romig dus vanwege de cacaoboter en zeer ontspannend door de lekkere vanillegeur! Verder geeft hij geen effect aan het bad, waardoor je gewoon rustig kunt ontspannen zonder al teveel kleuren om je heen.
Prijs: €2,95 per stuk.


















Rose Jam
Rose Jam is een showergel die ruikt naar Turkse rozen en jawel, vanille! Ik ben heel benieuwd naar deze combinatie, maar volgens mij kan het niet anders dan dat deze combinatie goddelijk is! Hallo, vanille en rozengeur, hoe lekker?! Naast deze 2 ingrediënten, bevat deze showergel ook nog arganolie, citroenolie en goijbessensap waardoor je huid lekker fris ruikt en ook nog eens lekker zacht aanvoelt na het douchen!
Prijs: Vanaf €8,95 (100 gram).






















First Snow
Alleen de verpakking van deze dusting powder is al heel leuk: lekker winters! Ik heb zelf nog helemaal geen ervaring met dusting powder, dus ik ben heel erg benieuwd naar wat ik hiervan vind haha. Leuke toevoeging: First Snow bevat kleine glitters die je huid net wat extra's geven. Ook bevat First Snow de verzorgende oliën van zoete sinaasappel en limoen. Like it!
Prijs: €9,95 per stuk.
















The Icing on the Cake
Deze zachte smoothie shower lijkt echt enorm op een heerlijk toetje haha! The Icing on the Cake bevat cacaoboter, amandelmelk en kastanjepuree. Ik heb geen idee wat ik bij kastanjepuree moet denken, maar het maakt me wel nieuwsgierig! Daarnaast bevat het verse sinaasappel, limoen en citroenschil. Uuhm... citroenschil?! Ik ben heel benieuwd of dit wat goeds doet voor mijn huid!
Prijs: €7,95 per 100 gram.


















Snow Angel
Lush heeft dit jaar ook weer een lekkere moisturizer toegevoegd aan de collectie, namelijk Snow Angel. Deze moisturizer belooft een bloemig bad met een gouden glans. Hoofdingrediënt is weer cacaoboter en de geur ruikt naar rozen en marsepein. Yummie!
Prijs: €6,45 per stuk.


















Candy Mountain
Deze zachte bubble bar moet je verkruimelen onder stromend water om het meeste effect te ervaren. Candy Mountain zorgt voor glinsterende bellen in het bad en een zoete snoepgeur. Candy Mountain bevat als hoofdingrediënt vanille en ziet er onwijs schattig en vrolijk uit! Ik ben benieuwd of ik de geur hiervan niet té zoet ga vinden haha.
Prijs: €4,95 per stuk.


Oh ik kan echt niet wachten om wat producten van mijn bovenstaande lijstje aan te schaffen! Ik ben zo benieuwd naar hoe de producten in het echt zijn, maar Lush kennende zal het wel weer heerlijk zijn!

Ben jij van plan om een product te kopen uit de nieuwe collectie van Lush?

Liefs,
Lisa
PS: volgen jullie mij al via Bloglovin

10 opmerkingen:

  1. Ahhh ik ben erg benieuwd en kan niet wachten tot ze in de winkels liggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooh heerlijk, het ziet er allemaal weer geweldig uit. Elke keer als ik dit soort berichten lees baal ik zo dat we geen bad hebben haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lush heeft inderdaad altijd zulke leuke producten :D Elk product heeft een unique uiterlijk en dat maakt het zo speciaal. En al die kerstproducten <3 love it! Jammer alleen dat ik geen bad heb want ik had echt graag die eerste pumpkin willen uitproberen en zien wat het doet :) Misschien dat ik de snow angel wel aanschaf want ik heb in de winter altijd zo'n droge huid..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lush heeft inderdaad hele lekkere en originele producten, ik hou ervan! Ik zal je laten weten wat de pumpkin doet als ik hem aanschaf haha! Ik ben benieuwd wat snow angel voor jouw huid doet! Laat je het me weten als je hem aanschaft? Liefs

      Verwijderen
  4. Wat beschrijf je alles fijn! De thema producten zijn altijd zo leuk:)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik koop het liefst de hele lush winkel leeg elke keer als ik er langs loop, haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed dat je ons even herinnert, ik wil vrijdag zeker langsgaan. Gelukkig ben ik dan in de stad! Ik wil dat pompoentje zo graag hebben..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Aaah, ik ben zo benieuwd naar de nieuwe producten! Ik ga snel eens langs de Lush om ze een voor een te ruiken en te proberen!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels