donderdag, oktober 01, 2015

Outfitpost: Grijs jurkje, high knee socks en Timberlands!




Ohh, vorig weekend was het zulk mooi weer, dat ik wel outfitfoto's MOEST maken haha! Samen met mijn vriend ben ik een stukje gaan fietsen totdat we een mooie plek tegenkwamen. Uiteindelijk zijn we beland bij een stuk recreatiegebied met veel water en groen. Tijdens het maken van de foto's scheen de zon volop en dat was zo lekker! In deze outfitpost draag ik mijn nieuwe grijze jurkje en high knee socks van Primark en draag ik mijn zeer geliefde Timberlands. Kijk je mee?

Vandaag is oktober weer van start gegaan! Ik kan niet geloven hoe snel de zomer en de maand september voorbij zijn gegaan, maar ik heb dan ook een paar onwijs leuke maanden achter de rug! Vanaf nu kijk ik officieel uit naar mijn herfstvakantie en sinterklaas en kerst: dit vind ik zo gezellig altijd! <3. Maar.... nu eerst genieten van de maand oktober, die brengt vast ook leuke dingen en nieuwe uitdagingen!

Back to topic:
Het jurkje en de high knee socks die ik draag, hebben jullie al kunnen zien in de shoplog die eergisteren online stond. Ik was zo enthousiast over deze 2 items, dat ik echt niet kon wachten om wat outfitfoto's te maken haha! Deze outfit is echt weer een heel andere stijl dan dat ik normaal draag en eigenlijk vind ik wel heel leuk. Ik hou van verschillende kledingstijlen, waardoor je vaak verschillende soorten outfits terugziet op mijn blog! Like it! <3

Wat draag ik?
Jurkje, high knee socks en muts - Primark
Schoenen - Timberlands
Armbandjes - V&D
Legging - H&M





















































































Mijn nieuwe muts van Primark staat ook heel leuk bij deze outfit vind ik. Het maakt hem nog iets herfstiger <3


















Oh, ik kan ook echt niet geloven dat morgen het weekend alweer begint! Dit weekend moet ik weer werken (zowel bij de Albert Heijn als voor school) en wil ik wat artikelen vooruit schrijven. Niet een heel bijzonder weekend dus, maar het idee van bijna weekend hebben blijft toch heerlijk haha!

Wat ga jij dit weekend doen?

Liefs,
Lisa

10 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke herfst outfit heb je aan <3 Vooral de schattige sokjes boven je Timberlands vind ik erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk! Zoiets zou ik zelf dus ook echt dragen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuke outfit! En je kunt het ook echt hebben!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt een heel stoer en leuk outfit! Leuk die contrasten.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke outfit! Ik ga dit weekend naar mijn ouders en shoppen bij de primark :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een toffe outfit. Ik vind Timberlands ook nog steeds erg leuk, maar vind ze aan mijn voeten zo 'lomp' staan ondanks mijn maatje 36. Raar hé hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke outfit zeg! Het jurkje vind ik echt helemaal geweldig. Met die muts erbij is de outfit inderdaad lekker herfstig. Heel leuk! :) Ik ga dit weekend proberen om kaartjes te scoren voor Disclosure en verder ga ik zaterdag avond uit in Rotterdam met vriendinnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat een ontzettend toffe outfit!
    De sokken vind ik het echt helemaal afmaken <3

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superleuke outfit! Ik vind die sokken erbij echt superleuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels