vrijdag, oktober 09, 2015

Shoplog || National Glamour Day




Zaterdag 3 oktober was het weer zo ver: het was de Nationale Glamour Dag! Als je de oktober editie van het tijdschrift Glamour kocht, kreeg je 20% korting bij winkels als H&M, Hunkemöller, Livera, Douglas, Invito, Rituals en The Sting! Aangezien ik echt van deze winkels hou, moest ik wel even de stad in haha! En natuurlijk ben ik niet zonder lege handen naar huis gekomen. Vandaag laat ik jullie de producten zien die ik gekocht heb tijdens deze fantastische glamour dag! <3 Kijk je mee?

Vanwege tijdgebrek ben ik niet bij alle winkels geweest die van te voren op mijn planning stonden, wat misschien wel verstandig geweest is haha. Ik ben o.a bij The Sting, Hunkemöller, Douglas en Invito geweest. Normaal gesproken slaag ik altijd bij Hunkemöller, maar het lukte die dag echt niet! Ik had geen één item die ik echt heel mooi vond, dus daar waren we gauw weer weg. Uiteindelijk heb ik van alle winkels die meededen met deze Nationale Glamour Dag alleen iets gekocht bij de Douglas. Verder ben ik nog even bij de Etos geweest voor een superfijne make-up remover en een mooie lippenstift waarvan wordt beloofd dat hij 24 uur (!!) blijft zitten. Dat moest ik natuurlijk wel uitproberen haha!

Douglas













Aangezien mijn Smashbox Hyperlash mascara op was, had ik dringend een nieuwe mascara nodig en deze Devil Eyes mascara kwam ik tegen bij de Douglas. Hij is van het eigen merk van Douglas en ik ben heel benieuwd naar deze mascara! Hij was €14,95, maar door de 20% korting die eraf ging, hoefde ik maar €11,96 te betalen. Mijn vriend had nog een cadeaubon van Douglas die hij nooit had gebruikt, dus uiteindelijk heb ik hem gratis gekregen haha. Superfijn!



Etos (deed helaas niet mee aan de Nationale Glamour Day)



















Deze eye make-up remover van ROC is echt superfijn! Ik heb zelf best wel een gevoelige huid, waardoor mijn huid vaak geïrriteerd raakt van reinigingsdoekjes. Deze make-up remover haalt je make-up er echt binnen no-time af en werkt ook nog eens verzachtend voor de huid. Geen gedoe meer dus met doekjes die mijn huid helemaal rood en geïrriteerd maken! Natuurlijk heb ik ook gelijk wat wattenschijfjes van demake up gehaald: die zijn lekker zacht!
Prijs ROC eye make up remover:  €11,15 voor 125 ml.



Over deze lippenstift had ik al heel veel goeds gehoord, dus toen ik bij de Etos was, kon ik het niet laten om hem te laten liggen. Ik heb gekozen voor een mooie paars/bruine kleur (nummer 340) en afgelopen dagen heb ik hem natuurlijk ook al uitgetest. En wauw; deze lippenstift maakt zijn super stay 24h wel waar! De lippenstift bleef perfect zitten; zelfs na meerdere malen te hebben gegeten en gedronken. Super concept dit! Hij is van Maybelline en kost €14,49.

















Last but not least: deze zwarte mascara van Pupa. Deze mascara kwam ik tegen bij de kassa en aangezien ik hier ook al veel goeds over had gehoord, kon ik het ook niet laten om deze mee te nemen. Hij was afgeprijsd van €18 (oh my god, dit vind ik echt duur haha) naar €10. Ik ben heel benieuwd naar het volume dat hij geeft :)


Ook heb ik nog een hele mooie bos bloemen op de markt gekocht om mijn woon- en studeerkamer wat meer op te fleuren. Binnenkort wil ik even langs de Action om wat spulletjes te halen zodat ik mijn kamer echt helemaal herfst- en winterproof kan maken. Lekker een creatief middagje bezig zijn met hopelijk een mooi resultaat. Hier lees je binnenkort meer over!
Oh en mijn vriend is geslaagd voor een hele mooie sweater bij The Sting: ze hebben op dit moment een hele leuke mannencollectie vind ik hihi!



Heb jij nog wat gekocht tijdens de Nationale Glamour Dag?
Liefs,
Lisa

8 opmerkingen:

  1. Normaal gesproken ga ik altijd flink shoppen op national glamour day, maar dit keer is het me helemaal ontgaan helaas. Gelukkig ben jij wel geslaagd! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk! Ik heb ook flink geshopt op glamour day! Zo handig die korting!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb geld ontvangen! Haha sloffen die ik voor mijn verjaardag hadgekregen waren te klein en ze hadden helaas geen maat groter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oeh goeie aankoopjes! Ben erg benieuwd naar de mascara van Pupa. Ik heb deze ook zien liggen maar twijfel er erg over..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zal er binnenkort een review over schrijven! Misschien dat die review de knoop kan doorhakken! Fijn weekend! Liefs

      Verwijderen
  5. Fijn dat je zo goed geslaagd bent, heerlijk is dat om zo goed te kunnen slagen met korting! Veel plezier met je nieuwe items : )

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ah leuke items! Ik ben heel erg benieuwd naar de mascara! Ben altijd opzoek naar een betere! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels