dinsdag, oktober 20, 2015

Spam your blog #1
Vandaag plaats ik voor het allereerst een spam your blog artikel op Revive-Style, aangezien ik gewoon heel benieuwd ben naar alle andere bloggers die een eigen plekje op het internet veroverd hebben. Iedereen heeft zo zijn eigen favoriete bloggers, maar ik heb het idee dat ik nog lang niet iedereen ken en dat wil ik graag veranderen. Heb jij een eigen blog en zou je graag wat meer bekendheid willen? Lees dan gauw verder!
Hoe werkt het spam your blog principe? Nou, eigenlijk is het heel simpel: laat een reactie achter op dit artikel met je naam en een link naar je blog. Oh, en misschien is het leuk om even kort wat over je blog te zeggen. Waar staat je blog precies voor? Waar blog je over? Zo hebben we al gauw een beeld van waar jouw blog over gaat.

Ik vind het fijn om nieuwe blogs te leren kennen, hopelijk jullie ook? 

Liefs,
Lisa
PS: volgen jullie mij al via Bloglovin? 

15 opmerkingen:

 1. Hoi mijn naam is Fabian,

  Ik ben 17 jaar oud en ik blog op mijn site http://fabiangijze.nl. In de 17 jaar dat ik leef heb ik veel mee gemaakt en heb ik een sterke mening gekregen.

  Hier blog ik over en over wat ik tegenwoordig allemaal mee maak. Met mijn blog hoop ik mensen te kunnen laten zien dat al gaat het nog zo slecht er zijn altijd nog leuke en mooie dingen er om heen, hun te helpen als ze nu of vroeger ook veel mee hebben gemaakt, te laten lachen en eens veder te denken dan ze al doen.

  Hopelijk zie ik je een keertje op mijn site.
  groetjes Fabian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! FAFOHOLIC is een interieur en lifestyle blog. En misschien wel leuk om te weten: ik geef een letter banner weg om te vieren dat ik een nieuwe lay-out en logo heb :) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Wat leuk dat we dit mogen doen! Mijn naam is Denise, ik ben 20 jaar en blog op www.liefsdenise.nl. Ik heb niet echt een niche, want ik post over veel verschillende onderwerpen. Zo kan je artikelen over make-up, fashion, lifestyle, muziek maar ook over maatschappelijke onderwerpen vinden. Voor ieder wat wils dus. Ik vind het heel leuk om van mij af te schrijven. En plaats dan ook met regelmaat een persoonlijk artikel. Ik zou het leuk vinden als je/jullie een kijkje zouden nemen en een reactie zouden achterlaten. Liefs,Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed initiatief! Via mijn blog www.j3nnreviews.wordpress.com wil ik mijn journey door de wereld van (kroes)haar en make up voor de donkere huid delen. Tips en tricks zijn zeker welkom, neem een kijkje en laat een berichtje achter :)
  All is Fair in the World of Beauty & Hair - J3nnReviews

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Eilish, 21 jaar en woon in het Zeeuwse deel van ons land! Ik blog op http://www.artisticstateofmind.nl En eigenlijk blog ik over alles wat ik leuk vind! Van beauty, fashion, lifestyle, tot heel persoonlijke dingen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hai! Ik ben Chelsey, een 19 jarige meid uit Alkmaar. Waar mijn blog over gaat? Eigenlijk is het (zoals ik het zelf ook noem) een ongeregeld zooitje. Vandaar ook de naam ''Life as Chelsey''. Ik schrijf over alles wat mij maar boeit en wat ik allemaal meemaak :) x http://www.lifeaschelsey.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Altijd leuk om te mogen spammen! Mij blog heet Marushi Lifestyle. Zoals de naam al zegt is het een lifestyle blog :) Ik schrijf over alles wat ik leuk en interessant vind. Fashion, beauty, creativiteit. Maar ook veel reviews over hotspots en films. Lijkt me leuk als je een keertje komt kijken. www.marushilifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. www.chocolatevanilla.nl Fashion & lifestyle blogger, super duo, just amazing ;p, here to inspire and have fun!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. http://www.livingalie.nl

  Een plek waarbij ik al mijn hersenspinsels, gedachtes en meningen deel met veel liefde. Nu iets langer dan een jaar. Wekelijks nieuwe artikels <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Susanne's Lifestyle is een persoonlijke blog, waarop drie keer per week artikels zullen verschijnen over alles wat ik leuk vind: lifestyle, beauty, fashion, lekkere recepten en nog veel meer!

  www.susanneslifestyle.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk! Legaal spammen is altijd tof. Omdat ik wel zin heb om wat nieuwe blogs te ontdekken ga ik hier zeker nog kijken tussen de reacties :)

  Op www.simplynspecial.nl schrijf ik over persoonlijke stukjes, reviews en zie je geregeld leuke foto's van mijn hondje voorbij komen. Mijn content is heel gevarieërd, maar vooral heel persoonlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo daar!
  Ik ben girlOffline.
  Ik ben dertien jaar jong en blog over mijn leven.
  Dat wil zeggen; gênante situaties, ruzies, mijn grootste geheimen ...
  Ik hoop jullie daar snel te zien!
  Xx
  girlOffline

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mijn blog is : http://www.irenelouiseblog.org

  Ik schrijf altijd over verschillende dingen, van beauty producten tot persoonlijke dingen bijvoorbeeld over pesten, en andere dingen die ik mee maak.
  Ook maak ik vlogs, over dingen die ik mee maak.

  Neem een kijkje zou ik zeggen!!

  Liefs Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi! Ik ben Esmee en ik ben 17 jaar.

  Ik schrijf op mijn blog over allemaal verschillende dingen. Van uitjes tot kleding en gezondheid.
  Binnenkort wil ik ook graag een youtube kanaal gaan beginnen.
  Dus neem allemaal een kijkje! :)

  liefs,
  Esmee

  Thequeenofblogs.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen