donderdag, oktober 08, 2015

UNBOXING || Gewonnen Nude Audio Bluetooth Speaker M !





JAA, mijn gewonnen pakketje is binnen! Afgelopen maandag kreeg ik een mailtje van Nina (simplynspecial) met de opmerking dat ik de win-actie op haar blog gewonnen had. En wat voor een win-actie?! Ik heb een hele gave Bluetooth Speaker van Nude Audio gewonnen t.w.v €99,95! Je kunt je vast wel voorstellen dat ik even een blijdschapsdansje in mijn slaapkamer heb gedaan toen ik dit nieuws hoorde, want WAUW wat een gave win-actie! In dit artikel laat ik jullie deze megagave speaker zien! Kijk je mee?


Nadat ik mijn blijdschapsdansje had gedaan heb ik natuurlijk direct een mail teruggestuurd naar Nina met een bedankje en heb ik de speaker via GSMpunt mogen bestellen. Maandagavond tegen 21:30 heb ik de speaker besteld en woensdagmiddag om 14:00 was hij binnen. Supersnel dus! De speaker werd geleverd in een kartonnen doos met wat luchtzakjes, zodat hij goed afgeleverd zou worden. Toen ik de kartonnen doos open had gemaakt, zag ik een hele mooie verpakking van de speaker, wat het open maken natuurlijk nog leuker maakte! Nadat ik de zwarte verpakking open had gemaakt, kwam ik uit bij een doorzichtig doosje en hierin zat eindelijk de speaker! We kunnen in ieder geval niet zeggen, dat hij tijdens zijn reis onvoldoende beschermd is haha.

Geluid
Oke genoeg over de verpakking van de speaker, laten we maar eens kijken naar de werking van de speaker. De speaker bevat in totaal zes speakers die ervoor zorgen dat het geluid optimaal klinkt. Niks geen blikkerig geluid of hoge tonen tussendoor, nee het geluid dat uit deze Nude Audio Speaker komt is echt top! Zelfs als je hem op het allerhardst zet, blijft het geluid super! <3





Bluetooth-functie
Doordat het een bluetooth speaker is, kan de speaker gemakkelijk verbonden worden met je telefoon. Zet de speaker aan, zet je bluetooth functie aan op je telefoon en laat je telefoon de speaker vinden. Heeft je telefoon de speaker gevonden? Dan gaat er een blauw knopje branden op de speaker en kan je huiskamerconcert beginnen! Naast de bluetooth functie bevat de speaker ook een 3,5 mm AUX ingang om je muziek af te spelen op de bluetooth speaker door middel van een kabel. Ideaal dus voor apparaten die geen bluetooth functie hebben!



Ontwerp speaker
Het uiterlijk van deze speaker vind ik heel chique en elegant! Zwart is altijd een fijne en gemakkelijke kleur en deze speaker ziet er zo lekker vlot uit. Je kunt hem gemakkelijk in je hand meenemen, aangezien hij niet zo groot is, maar er zit ook een koord aan waaraan je hem kunt ophangen of kunt vast hangen.



Overige functies
Naast bovenstaande geweldige functies bevat de Nude Audio Bluetooth Speaker M nog meer! Zo is hij spatwaterproof (waardoor je hem dus mee de badkamer in kan nemen als je gaat douchen), kan hij 10 tot 15m draadloos streamen zonder haperingen in het geluid en streamt hij 8 uur onafgebroken muziek. Pas na 8 uur hoef je hem weer op te laden. En laat er nou een heel handig kabeltje bij deze speaker bijgeleverd worden... namelijk een USB-kabel. Heel handig en fijn dus!

Kortom: ik ben onwijs blij met deze speaker en wil Nina van www.simplynspecial.nl dan ook enorm bedanken voor dit product. Zo zie je maar weer: soms heb je geluk bij win-acties.

De Nude Audio Bluetooth Speaker M is te koop bij www.gsmpunt.nl voor €99,95.

Wat vind jij van deze speaker?

Fijn weekend!

Liefs,
Een hele enthousiaste Lisa

2 opmerkingen:

  1. super gaaf dat je dit hebt gewonnen! fijn ook dat de levering zo snel was:)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je hebt gewonnen! Hij klinkt erg fijn :)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels