donderdag, oktober 15, 2015

Unboxing || Gouden armband met zilveren glitters!
Dinsdag kreeg ik een pakje binnen van de webshop ikbensieraden.nl, waarin een prachtige armband zat! Het is een gouden armband met zilveren glitters en ik vind hem heel chique door deze kleuren en de vorm van de armband. Ik ben er heel blij mee en vind het zeker een mooie toevoeging aan mijn sieradencollectie. Kijk hieronder mee voor meer informatie en foto's!


Op dit moment heb ik maar één echte chique armband en voor de afwisseling is deze nieuwe aanwinst zeker geschikt! Ook weet ik nu al zeker, dat ik deze armband wil gaan dragen met kerst. Normaal gesproken stem je de accessoires op de jurk af, maar in dit geval stem ik de jurk af op mijn sieraden haha! Ik vind hem gewoon zo mooi! <3

Wat heel fijn is aan de armband, is het scharniertje aan de achterkant wat ervoor zorgt dat de armband gemakkelijk om te doen is. Geen gedoe dus met het in allerlei bochten wringen van je pols om de armband om te krijgen. Dit probleem heb ik heel vaak bij dit soort armbanden, dus ik ben heel blij met dit scharniertje!
De armband zelf is goudkleurig en bevat heel veel zilveren glitters op zowel de voor- als achterkant. Normaal gesproken vind ik de combinatie van goud met zilver niet mooi, maar dit vind ik echt een uitzondering. Ik vind het juist wel bijzonder bij dit sieraad en het maakt hem naar mijn mening echt uniek en chique.

Wat ik heel gaaf vind aan de armband, is de asymmetrische vorm aan de voorkant. Dit maakt hem bijzonder en voor mij een echte eye-catcher. De armband sluit mooi aan bij mijn pols en zit heerlijk: hij zit niet te los en knelt ook niet! Vaak heb ik dat een armband of te strak zit of zo los is dat hij van mijn pols afvalt, maar dat is hierbij helemaal niet het geval!

Ja, ik ben zeker blij met dit mooie sieraad!
Deze beauty is te hier te koop voor een prijs van €12,59.

Wat vind jij van de combinatie goud en zilver in een sieraad?

Liefs,
Lisa

8 opmerkingen: