woensdag, oktober 07, 2015

Update || Visitekaartjes Revive-Style + WINACTIE!




YAY! Ik heb nu officieel mijn eigen visitekaartjes voor Revive-Style! In samenwerking met Webprint heb ik visitekaartjes mogen ontwerpen en ontvangen en wauw, ik vind ze heel gaaf geworden! Simpel, zakelijk en toch heel fris: precies wat ik voor ogen had! In dit artikel laat ik jullie mijn visitekaartjes zien en vertel ik wat meer over mijn samenwerking met Webprint! Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden :). Lees gauw verder!
In een eerder artikel had ik jullie al kort ingelicht over mijn samenwerking met Webprint en vandaag kan ik het resultaat aan jullie laten zien! Webprint is een website waar je allerlei fotoproducten kunt maken: van fotoboeken tot wanddecoratie en visitekaartjes. Ideaal dus als je een leuk en origineel cadeau voor iemand zoekt! Voor een klein bedrag kun je heel veel leuks vinden, dus dat is perfect voor de arme studenten onder ons (including me haha).

Over het algemeen ben ik redelijk te spreken over Webprint: de levering was echt supersnel! Ik had de kaartjes maandag besteld en woensdag had ik ze binnen, dus dat was echt top! Daarnaast is de kwaliteit van de visitekaartjes ook prima.



Wel vond ik het ontwerpproces van de visitekaartjes wat lastig; ik had 2 hele mooie foto's gemaakt met een standaardformaat van een visitekaartje, maar die waren te klein voor de afbeelding die Webprint had geselecteerd voor visitekaartjes... dus toen moesten we de foto's weer vergroten, ging de kwaliteit van de foto's weer naar beneden en dat was allemaal heel vervelend. Uiteindelijk hebben we het nog steeds niet helemaal goed gekregen, maar op de kaartjes is hiervan weinig te zien dus dat scheelt weer! Wel vervelend dat je van te voren niet weet of de kaartjes scherp geleverd zullen worden door dit vergroten van de foto's. Gelukkig is het allemaal goed gekomen, maar toch...

Ik heb alleen ervaring met het ontwerpen en laten afdrukken van visitekaartjes; ik weet niet hoe de kwaliteit van de fotoboeken is.

Genoeg gepraat, kijk hieronder mee naar mijn visitekaartjes!

Voorkant:



Achterkant:









Ik ben er heel erg blij mee, aangezien ze precies uitstralen wat Revive-Style voor mij betekent. Ze zijn qua ontwerp heel simpel en daardoor ook zakelijk. De combinatie van blauw en wit vind ik erg mooi, aangezien het lekker fris oogt! Ja, ik kan niet wachten om deze visitekaartjes te gaan gebruiken!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben je nieuwsgierig geworden naar Webprint en zou jij het leuk vinden om ook je eigen visitekaartjes te mogen ontwerpen? Dat komt dan mooi uit, want ik mag eenmaal een waardebon weggeven voor het ontwerpen van 99 dubbelzijdige visitekaartjes! Wil jij degene zijn, die straks met spiksplinternieuwe visitekaartjes rondloopt?! Doe dan mee met de winactie! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:
- Volg Revive-Style via Bloglovin
- Volg Revive-Style via Facebook
- Laat in de comments hieronder achter dat je meedoet en laat een geldig e-mailadres achter!

Extra:
- Volg Revive-Style via Instagram (accountnaam: lisagroot)

Bekijk hier de webpagina waar je de visitekaartjes kan ontwerpen!
Meedoen kan tot er met vrijdag 23 oktober. /// winactie is nu gesloten.

Heb jij ervaring met Webprint?

Liefs,
Lisa

17 opmerkingen:

  1. Wat een mooie visitekaartjes! Ze zien er echt heel leuk uit (:
    Ik doe heel graag mee, lijkt me leuk!
    Ik volg je op bloglovin, Facebook (stayhappystayhealthy) en instagram (stayhappy.nl)
    Oh en m'n mail: stayhappystayhealthy@hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, wat leuk zeg! Ze zien er erg leuk uit! Ik doe graag mee :) Ik volg je op alles trouwens! (Fb is Stephanie) Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn echt super leuk geworden Lisa!Natuurlijk volg ik je al via alle kanalen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk gedaan. Wel balen dat je afbeeldingformaat niet klopte! Stond het nergens op de website vermeld?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Nou ik heb een programma van mijn vader gebruikt die hij altijd gebruikt om visitekaartjes te maken. Tot nu toe was dat altijd de juiste formaat, maar bij Webprint pakte hij ineens een ander formaat. Heel raar... gelukkig is het allemaal goed gekomen, maar dat was wel even vervelend! Liefs

      Verwijderen
  5. Mooie visitekaartjes heb je ontworpen!
    Ik doe graag mee aan de actie, want ik heb zelf nog helemaal geen visitekaartjes dus dit zou goed van pas komen!
    Ik volg je al langere tijd via bloglovin, Facebook en instagram!
    Mijn email is naomidekkerr@gmail.com :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuk geworden! Ik heb je facebookpagina geliked, ik volgde je al op instagram & Bloglovin. Mijn e-mail is info @ Invisiblecreations.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw prachtig!
    Heel strak maar toch nog vrolijk, erg leuk ontwerp!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw! Met dit visitekaartje kun je wel voor de dag komen! Leuk zo'n samenwerking! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel leuk geworden zeg! Ik heb nu helemaal zelfgemaakte visitekaartjes, maar ik ben nu wel toe aan professioneel gedrukte kaartjes. Leuk is dat, om uit te delen!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gaaf! Dat is het enige wat ik nog niet heb haha. Deze komen als geroepen (als ik win iig) Ik doe dus graag mee en volg je overal :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw, wat zijn ze tof geworden! Die kan ik ook nog goed gebruiken. Fingers crossed ✌, ik volg je op elk kanaal!

    X Sharon
    Zij en Stijl

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ohhh wat leuk! Ik doe zeker weten mee :). Ik volg je al een tijdje via Bloglovin en ben je nu ook gaan volgen op Facebook & Instagram x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wist helemaal niet dat je bij Webprint ook visitekaartjes kon bestellen. Ik heb wel eens een foto op hout mogen ontvangen van Webprint en daar was ik erg tevreden over!
    Ik doe graag mee aan je winactie (heb echt visitekaartjes nodig) en volg je nu via Bloglovin en ik heb je pagina geliked!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een mooie visitekaartjes, leuk vormgegeven!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk logo! Ik zou ook wel 99 van die vistaprintertjes willen!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Alleen al de visitekaartje wat je toont vind ik prachtig! Strakke letters en de kleur klopt met het geheel.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels