donderdag, november 19, 2015

Inspiratie || Herfst/winter street style !



In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om rond te neuzen op een site als Pinterest om inspiratie op te doen. Heerlijk om allerlei soorten kledingcombinaties te ontdekken, om nieuwe items te ontdekken en om eens in je eigen kast te kijken of je toevallig de 'juiste' items hebt om zo'n leuke herfstachtige/winterse outfit te maken. In dit artikel deel ik mijn favoriete outfits van dit moment, die ik stuk voor stuk allemaal zou dragen. Alle foto's zijn gehaald van Pinterest. Heb jij kledinginspiratie nodig voor de herfst/winter of ben je gewoon heel benieuwd naar de foto's die ik heb uitgekozen? Lees dan zeker even verder!

Volgens mij is de mooie, warme periode nu officieel voorbij: de afgelopen dagen is het namelijk zo vies weer geweest! Hoogste tijd dus om herfst en winterinspiratie op te doen hihi. De afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het verzamelen van de mooiste outfits en deze wil ik nu graag met jullie delen. De outfits die ik uitgekozen heb, sluiten heel goed aan bij mijn eigen stijl: stoer, maar wel vrouwelijk. Binnenkort zal er ook nog een artikel online komen over mijn autumn and winter essentials. Hierin beschrijf ik wat ik echte musthaves vind voor deze twee seizoenen op het gebied van kleding, beauty en lifestyle. 

Ondanks dat de herfst en winter niet mijn favoriete seizoenen zijn (lees: vies en koud weer, lange donkere dagen en vaak een grote winterdip), ben ik wel heel erg fan van de kleding! We mogen ons weer lekker warm aankleden met grote vesten, lekkere mutsen en een stevig paar schoenen. Ik vind het heerlijk om dit soort kleding te dragen hihi! <3. Ik vind het vaak zo schattig en sfeervol!

Kijk hieronder mee naar mijn uitgekozen outfits van Pinterest!

















































































































































Ik kon het niet laten om een plaatje van een mooie mannenoutfit erbij te doen. De schoenen vind ik niet geweldig, daar had ik liever Timberlands onder gezien, maar voor de rest vind ik de outfit helemaal top: een mooie jeans, een simpel shirtje, een stoer jacket, een sjaal en een muts. Love it!


Waar haal jij je outfit inspiratie vandaan?

Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

  1. Was er nou maar zo'n functie dat als je het plaatje opslaat, dat de outfit automatisch in je kledingkast verschijnt... haha! Hele leuke en vooral comfy outfits!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yesss, ben ook dol op Pinterest <3. Zo fijn om daar rond te struinen. Mooie outfits!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa leuke outfits! I like them a lot! Ik haal qua kleding niet echt inspiratie van pinterest. Pinterest gebruik ik vooral voor cadeau inspiratie. Kleding inspiratie haal ik van Lookbook en andere modeblogs.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels