zaterdag, november 14, 2015

Outfitpost || Fris, fruitig en netjes !
Mijn tentamens zijn over en dat betekent dat ik eindelijk weer even de tijd had om lekker wat outfitfoto's te maken! Samen met mijn vriend ben ik de straat op gegaan en hebben wij wat foto's genomen van een outfit die ik tegenwoordig heel veel draag. De outfit is lekker fris en voor mij doen heel netjes: meestal draag ik wat stoerdere outfits, maar ik vind dit een hele volwassen look hihi. Op deze foto's kunnen jullie onder andere mijn nieuwe horloge en een nieuwe armband zien! Kijk je mee?

Oh wat was het heerlijk weer gisterenmiddag (vlak voor de storm hihi) ! Het windje was fris, maar het zonnetje scheen heerlijk en de lucht was blauw. Wauw, wauw wauw; wat een mooi herfstweer! Daar word je vrolijk van haha :) Eind van de ochtend ben ik samen met mijn vriend op pad gegaan en echt waar: ik heb het foto's maken gemist! Eigenlijk is het gewoon plezier maken en quality time met mijn vriend, super leuk hihi. Normaal gesproken draag ik wat stoerdere outfits, maar ik hou echt van de outfit die ik nu op de foto gezet heb! De kledingstukken zitten stuk voor stuk heerlijk en de accessoires maken de look helemaal af vind ik. Mijn nieuwe Oozoo horloge draag ik trouwens echt bijna elke dag, ik vind hem zo mooi.

PS: op het moment dat jullie dit lezen ben ik al onderweg naar Maastricht samen met mijn vriend. Wij zullen hier zaterdag en zondag zijn: lekker winkelen, dingen bezoeken en overnachten in het hele mooie van der Valk hotel. Maandagochtend rijden we vanuit Maastricht door naar Utrecht, waar wij de Margriet Winter Fair zullen bijwonen. AAH, ik heb zo zin in dit weekend! Hebben jullie nog tips voor leuke bezienswaardigheden in Maastricht?

Wat draag ik?
-
Zwarte jeans: Only
-
Blauw/wit gestreepte blouse: H&M
- Schoenen: DiCapolavori
-
Horloge: Oozoo
-
Ring: Aliexpress
-  Armband: Uit Italië
-  Ketting: Lucardi

Kijk hieronder gauw mee voor de foto's!

Wat ga jij dit weekend doen?
Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

  1. Oh ik ben jaloers op jouw leuke weekend hihi. Geniet er lekker van! Ik vind de outfit geslaagd :) Netjes, maar niet té! Leuke laarsjes ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Perfecte foto's erg mooi! Veel plezier in Maastricht!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke outfit! Hoop dat jullie t leuk hebben gehad in Maastricht! X

    BeantwoordenVerwijderen