dinsdag, december 15, 2015

Report || I Love Beauty Event 2015 !
Een aantal weken geleden kreeg ik een hele leuke uitnodiging in mijn mailbox. Ik was namelijk uitgenodigd voor het I Love Beauty Event 2015 in jaarbeurs Utrecht. Ik kreeg in totaal twee toegangskaarten en afgelopen weekend ging ik dan ook samen met mijn moeder op pad. We hadden besloten om het openbaar vervoer te gebruiken en dat ging niet helemaal super haha! In dit artikel vertel ik je alles over ons treinavontuur en natuurlijk het evenement zelf! Ook laat ik mijn geshopte beauty items zien! Lees je mee?

Het begon allemaal afgelopen zaterdagochtend tegen een uur of 10:30. Ik heb een studenten ov-kaart, waarmee ik gratis doordeweeks kan reizen en met 40% korting in het weekend. Ook mag ik dan max. 3 personen met mij laten "meereizen", waardoor zij ook met 40% korting kunnen reizen. Met dit heerlijke idee liepen mijn moeder en ik het station binnen en eenmaal aangekomen bij de ov-kaart scanner, ging het helemaal mis. Mijn kaart pakte die niet en mijn moeder heeft een business card, waar die 40% korting weer niet op mag gelden. Heel vervelend allemaal! Toch hebben we na een kwartier gehannes toch kunnen inchecken met 40% korting (maar eerst moesten we allebei een redelijk bedrag op onze ov-kaarten zetten). Eenmaal in de trein kwam de conducteur langs en toen bleek dat mijn ov-kaart helemaal niet was ingecheckt. Wat bleek... ik had mijn ov-kaart langs het 'uitcheckpaaltje' gehaald, waardoor mijn ov-kaart was uitgecheckt (terwijl ik dus nog niet had ingecheckt). Heel raar dat je kaart kan uitchecken en geld kan afschrijven zonder dat je ingecheckt bent... 

Gelukkig kwamen we tegen 11:30 veilig aan op het station in Utrecht en 5 minuutjes later waren we op het I Love Beauty Event. Mijn eerste reactie was eigenlijk: "wow, het is eigenlijk best klein". De beurs besloeg in totaal één hal van de jaarbeurs in Utrecht en voor de hoeveelheid mensen die er rondliep, hadden ze gemakkelijk twee hallen kunnen gebruiken... Ook hing er weinig versiering (als ik het vergelijk met bijvoorbeeld een Margriet Winter Fair, waar ik afgelopen maand ben geweest). Wel hadden ze een hele gave knalroze vloer liggen, dit vind volgens mij ieder meisje wel leuk om overheen te lopen haha! Mijn moeder en ik zijn op ons gemakje rustig de hele hal doorgelopen en allebei hebben wij een aantal leuke producten gekocht. Deze producten zal ik onderaan dit artikel neerzetten.

Over de kraampjes die er stonden op het I Love Beauty Event ben ik nog steeds erg enthousiast: zo kon je bijvoorbeeld genoeg dingen bijleren op het gebied van beauty en had je de mogelijkheid om je haar mooi te laten krullen/stijlen. Bijna bij elk kraampje was wel iets uit te proberen: je kon bijvoorbeeld een mooie bruine teint in je gezicht laten creëren door een gave bronzer en er was de mogelijkheid om een mooie lange wimperlook te creëren door een wonderserum voor je wimpers haha. Er waren ook genoeg eetgelegenheden, alleen deze waren zaterdag wel heel erg druk!

Ondanks dat ik het evenement vrij klein vond, hebben mijn moeder en ik een gezellig dagje gehad samen. Het is wel een evenement, wat meer geschikt is voor mijn doelgroep, maar toch heeft mijn moeder ook weer kennis kunnen maken met andere merken haha. Zie hieronder wat foto's voor een sfeerimpressie van dit evenement:
Haarextensies haha! Ik had ineens zoveel langer haar :)


Stap 1 van het haar stijlen...
Stap 2 van het haar stijlen...

Eindresultaat !

Ik vond het weer leuk om aanwezig te mogen zijn bij dit evenement en ik hoop dat ik volgend jaar weer aanwezig mag zijn! Ben benieuwd hoe het evenement er dan uitziet!

Hieronder kunnen jullie nog even mijn geshopte items zien. Ik heb een mooie bronzer + highlighter, een prachtige blush en een mooie blushkwast gekocht van het merk W7. Ik was nog niet bekend met dit merk, dus ik wilde het graag uitproberen :). Hier komt binnenkort vast wel een review van online!In totaal was ik €13,50 kwijt voor deze 3 producten, prima prijs zo denk ik!

Ben jij ook naar het I Love Beauty Event geweest? 
Fijne week!

Liefs,
Lisa

6 opmerkingen:

 1. Ik ben er niet geweest, volgend jaar beter. Ik word wel heel enthousiast als ik je foto's zie! En Ja helaas is de ov chipkaart niet altijd even handig :/ maar je bent er goed aangekomen en dat is het wel waard geweest toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je was uitgenodigd. Op de foto's ziet het er allemaal heel leuk en gezellig uit. -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat het zo klein was het ziet er op zich wel nice uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er ook geweest. Vond het maar klein hoor. Dus waren er zo doorheen. Maar toch heb ik leuke dingen gezien en een mooie blush gekocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat leuk dat je geweest bent! Vorig jaar mocht ik werken op het event. Hele belevenis! Was benieuwd hoe het dit jaar was. Het was klein maar fijn dus haha!

  BeantwoordenVerwijderen