donderdag, januari 21, 2016

INSPIRATIE: de mooiste winterse street style (vrouwen én mannen)Een van mijn favoriete bezigheden van de dag is toch wel het afstruinen naar mooie plaatjes op het internet. Dit kunnen zowel plaatjes zijn van omgevingen, producten en mooie outfits en in die laatste categorie heb ik de laatste tijd al weer heel wat moois verzameld. Een tijd geleden kreeg ik de vraag of ik ook wat meer mannelijke inspiratie wilde delen, dus vandaar dat in dit artikel zowel winterse street style van vrouwen als van mannen wordt weergegeven. Kijk je mee?


Elke dag verschijnen er nieuwe plaatjes op Pinterest en Lookbook en elke keer weer sta ik verbaasd te kijken naar de hoeveelheid aan mooie plaatjes die te vinden is op het internet. Mijn inspiratie (voor outfits) komt grotendeels door deze websites en door blogs die ik dagelijks lees. Ik vind het heerlijk om rond te kijken naar hoe andere vrouwen/mannen hun kledingstukken combineren en ook de manier waarop de foto's worden gemaakt kan mij nog veel leren. Hiermee doel ik op de posities die zij aannemen en de verschillende omgevingen waar de foto's worden gemaakt. Doordat ik zoveel outfits verzamel, leek het mij de hoogste tijd om eens een aantal favoriete outfits te delen. Hopelijk kunnen jullie er net zoveel inspiratie uit opdoen als ik!

PS: voor mannen vind ik een muts en stoere stappers als Timberlands wel echt een must voor de winter! Oh en een gaaf stoer horloge werkt ook altijd wel mee hihi ! Mijn motto voor mannen? Stoer, maar zakelijk!
Vooral bovenstaande collage bevat outfits voor mannen die ik echt prachtig vind! <3

Ik ga nu gauw mijzelf aankleden, mijn spullen pakken en dan richting school!
Wat ga jij verder nog doen vandaag? En waar haal jij je inspiratie vandaan?


Fijne dag vandaag!

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

 1. Ik vind een balans tussen stoer en zakelijk bij mannen ook het mooist! Mag wel eens een vleugje casual doorheen ook. Leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zeker leuke stijl heb je hier gespot en laten zien. Ik probeer het vaak na te doen. Maar slaag er weinig in. Dus beter mijn best doen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne inspiratie foto's! Stuk voor stuk een leuke eigen stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke inspiratie! Leuk ook dat je ook mannenoutfits laat zien, dat ik eigenlijk nooit op blogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke outfits! Ik struin ook altijd graag het internet af voor inspiratie. Vooral Weheartit vind ik super leuk om af te struinen naar inspiratie! x

  BeantwoordenVerwijderen